mi smo zavrsili sa skolom danas kod zutog macka i moram reci da je organizacija jako
:cry:
Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
dižem
da ne ispadne da sam lani samo potpitivala bezveze:angel:
V je danas krenula sa sport4you
iščekujemo 17h i prve dojmove
mali minus što je autobus jutros kasnio, ali Nova je godina, pa ajde
i minus da nam nitko nije spominjao ski kartu, ni na telefon, ni kad smo bili u agenciji
na uputstvima za roditelje smo pročitali da djeca sama kupuju ski kartu
to mi je malo bezveze
i kad smo pitali trenericu nije znala, već se zvala nekog tko joj je rekao koliko djetetu treba dati za ski kartu, da nisam pitala ne bi V davala novac, jer su nam naglasili da ništa djeca ne trebaju nositi, gore dobiju i užinu i ručak
inače trenerica djeluje jako simpatično, kao i gospođice u agenciji, obje su jako brzo uspostavile kontakt s V
skola kod zutog macka jako losa organizacija njima je u interesu uzeti novce 1540kn za 4 dana. vrijeme je bilo lose, snijega malo tako da su nam se djeca skijala vise na travi nego na snijegu. nebi odgodili termin dok se uvjeti ne poprave jer onda gube novce. djeca nemogu ici na wc kada ona hoce ili kada im je sila nego trebaju cekati da se pomokre u skafander. dolaze doma mokri i smazani od glave do pete da nikoga nije briga da su to djeca od 5,6,7godina. jedina pohvala sta sam cuo od djeteta to je hrana u restoranu lugarnica. to nisu mali novci da bi se netko sa njima tako odnosio, trebalo bi biti ipak vise profesionalnosti i pedagogije.