vidra, jesi ti u ZG? mi isto na bnetu, i imamo sve kaj i ti, ali ja plaćam 280!!
daj baš me zanima, mi imamo 3D ...
Printable View
Imamo Optimu od siječnja 2012. Do sada smo dobili 4 računa – od toga su 3 bila krivo obračunata (naravno, u korist Optime). U dijelu korisničke službe koja se bavi računima i reklamacijama većina djelatnika ne samo da nema pojma, nego su neki od njih bahati i bezobrazni. S koliko djelatnika razgovaraš na telefon, toliko različitih mišljenja i uputa o jednoj te istoj stvari dobiješ. K tome te neprestano usmjeravaju na nekog drugog ili da zoveš neki drugi dan. Prepiska oko prigovora na račune za siječanj, veljaču i ožujak još traje - brzina im nije vrlina...
Prije smo bili na T-comu i računi su sada osjetno manji. Nemamo prigovora ni na kvalitetu usluge. To donekle ublažava gorak okus u ustima glede priče o računima...
Zar Iskon nije u vlasništvu T-coma?
da, iskon je t-comov
mi imamo optimu, namučili smo se dok nismo dobili opremu i dok nije sve krenulo, ali sad je okej
s tim da mi nismo uzeli tv jer nam ne treba
uzeli smo paket internet + telefon
0,06 kn/min za razgovore u fiksnoj nacionalnoj mreži (500 minuta)
neograničen internet promet (FLATrate) uz brzinu od 4 Mbps
to će biti nekih 170-190 kuna, ne znam još točno, sad treba doći prvi račun, pa ću vidjeti šta će nadrobiti unutra
s tim da prva tri mjeseca plaćamo 50% mjesečne naknade
uglavnom, morali smo nešto mijenjati jer su t-comovi računi bili ogromni, više ni ne znam što smo tamo plaćali, ali imali smo i max tv, sad smo izbacili tv
Mi imamo Amis,telefon i flat internet(brzina nemam pojma) i plaćamo 170 kn.Nakon 2 god. smo dobili 500 kn,i upravo smo saznali da smo opet dobili 300 kn jer je prošlo 12 mj!!U svakom slučaju pohvaljujem korisničku službu i korektnost u svakom pogledu:)
Ima li netko iskustva sa Iskonom?
ja sam u 2. mj. odjavila sve u t-comu (i sve su mi isključili 26.02.) , a jučer mi je stigao njihov račun za 4.!!! mjesec:roll:.... pa da poludiš
potpisala sam ugovor s optimom za neki trio paket, ali sam i taj ugovor raskinula nakon 2 mjeseca jer nisu bili u stanju dostaviti odgovarajucu opremu 2 mjeseca :-o, na njihovom telefonu naravno nitko ništa ne zna, svi lažu, na svaki upit se odgovor čeka xy dana. katastrofa!
sad nemam ništa doma, niti ne namjeravam ništa uzimati. net posudim od susjeda :mrgreen:
i da čekam račun od optime za usluge koje nisam mogla koristiti jer nisam imala opremu.
Imam ja :)
Koristili smo njihove usluge, tel i net, nešto manje od dvije godine i jako smo zadovoljni.. sve u roku, za svaku pa i najmanju glupost su dostupni i ljubazni..
Nažalost, na našoj novoj adresi nema parice (ne kužim se baš u to) pa smo morali raskinut ugovor što mi je baš žao..
Što se nas tiče, stvarno su za svaku pohvalu i teško mi je pojmit da imaju ikakve veze sa t-comom..
kad raskineš ugovor u t-comu moraš nakon toga i raskinuti internet prometa ( eto tako se to zove ), nazoveš ih i kažeš ovo što sam napisala, oni kao nešto tamo isključe i onda je tek gotovo, caka
optima na koju smo prešli, užas živi, jučer navečer u dva navrata po ne znam koliko sati nisam imala ni telefonsku liniju ni net, uh, a računi će naravno stići kao da je sve bilo savršeno
nisam ja raskidala ugovor nego optima, tako da je sve trebalo biti isključeno (a i bilo je, bar kod mene doma). račun im ne namjeravam platiti.
i mi smo prezadovoljni korisnici iskona već preko 2 godine (od kad je istekao ugovor s onim koji se ne spominje :roll: )
kad mi prodavači t-coma počnu trčat za mnom po dućanu i nudit nove pakete, uz pitanje: imate li telefon preko t-coma? ja im lijepo odgvorim: hvala bogu više ne :mrgreen:
i onda niš vše ne pitaju :lol:
e da, od kad imamo iskon imali smo samo 1 kvar, i za taj nije bio kriv iskon nego tcom, jer je kvar bio na njihovom stupu (u vrtu kod susjeda, svaki malo jači vjetar neko ostane bez linije :roll: ) t-t-t-t-t
ima li tko iskustva sa H1?
a od 15.05. VIP uvodi "kombi 5 u 1 " paket u kojem je internet, mobilni internet, fiksni telefon , ip televizija i... još nešto.
mm (to mu je u opisu posla i ima pouzdane info) kaže da će biti apsolutno najpovoljniji, samo je pitanje gdje će biti dostupni. kod nas u kvartu, naravno - neće...
Ja imam samo internet preko Optime, i da, sinoc nije radio par sati (bar me natjeralo da si sve pospremim :mrgreen: ) ali inace se ne mogu pozalit. Tu i tamo malo padne brzina interneta ali povremeno bude cak i brzi od onog sto placam, provjerim na onom speed testu.
Uglavnom, flat je i 180 kuna. Koliko znam, svekar placa...:-)
Potpisujem hadu za Amis - korisnička služba je nadasve korektna, to mi je kod t-coma bilo užas, preporodili smo se s ovom super ekipom koja uvijek pomogne. A i čujem od frendova da je b-net ok. Jedni drugi su s optimom isto imali problema.
Potpis za nekorektnost T-Com korisnicke sluzbe.
Nedavno iskustvo bliske osobe: uzela je kod njih novi telefon i opciju s prikazivanjem broja prije mjesec dana, i ta opcija ne funkcionira. Nazvala korisnicku sluzbu da pita u cemu je problem, a oni rekli da je to zato sto se nije izjasnila da li prelazi na novu tehnologiju. Tada se izjasnila da ne prelazi na novu tehnologiju.
Prolaze dani.... opcija prikazivanja broja ne radi.... Osoba odlazi u T-Com centar, oni se cudom cude zasto joj to ne radi, gledaju u podatke i kazu, "Vi cekate novu tehnologiju, kad ju dobijete, onda ce vam i ova opcija raditi" (a u medjuvremenu ugovor tece, nova stavka se unosi u racun + PDV :grrr :.
Osoba kaze da se tada i tada izjasnila da ne zeli prijeci na novu tehnologiju (njeni razlozi, a mogucnost da se odabere neprelazak postoji), i sada oni kazu da su to oznacili (mislim, to su vec jednom rekli!) i da ce opcija prikazivanja broja biti aktivna za 48h (a vec je trebala odavno biti aktivna)....
Totalna neozbiljnost!
a kaJ sa H1...kakvi su oni..iskustva??
nas T-com ubija.....računi su nam svi preko 400kn i to je za naš budjet zaista previše....
ne znamo trenutno šta napraviti jer smo ugovorni obveznici još godinu dana.....
PRESKUPO!!!!!
Nama je ugovor istekao. MM nikako da se pokrene, a ja bih otkantala T-com. Ali trebaju mi i net, i TV, i fiksni. Hvalite Amis, ali ne pokriva naše područje...
Iskon ima TV?
Dostupnost usluge možete provjeriti na http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ra-dostupnosti
OK, a je li se netko prebacio na multiplus mrežu i kakva su iskustva? Čini mi se da su trenutno najpovoljnija mobilna mreža na bonove ako malo trošiš telefona. Ostale opcije postanu povoljne tek ako trošiš puno preko 50kn/mjesečno.
i ja se priključujem pitanju kakav je H1
mojoj mami su ga doslovno podvalili na šalteru pošte gdje je plaćala račune. kako - tako što je naivna penzionerka i rekla je da vjeruje ženi koja ipak "radi na šalteru" :roll: a i rekla joj je da su oni jedini hrvatski, pa samim time jedini ispravni i bakutaner odmah potpisala ugovor :roll:
sad čekamo šta će se dogoditi..
ja mislim da se bude načekala.
zvali me iz optime neki dan, prešli smo dakle na njihov paket internet+telefon dok je trajala akcija da se gratis dobije Panasonic telefon
okej, super
zvali nakon toga da su ostali bez telefona, nema ih više na zalihi, pa umjesto toga dobivamo 50% popusta na mjesečnu pretplatu prva tri mjeseca
okej, super, imam telefon, ovo je čak i bolje
jučer stiže pošta
piše: s obzirom da nema više telefona gratis dobivate 30% popusta na mjesečnu pretplatu prva tri mjeseca
ma nemoj, riga mi se, a internet mi šteka svako malo, kako su samo slatkorječivi kad treba potpisat ugovor, a onda mlate kako im se da
zato sam ja raskinula ugovor s optimom nakon 2 mjeseca
i šta si morala platiti?
ništa, oni nisu ispoštovali ugovor.
ma koma je u svemu što mi nemamo nikakve opcije jer nema ničeg drugog osim t-coma
eventualno vip ima neku opciju kod nas, ali mislim da nemaju flat
ostalog ničeg nema
i meni je isto, nemam drugog izbora. zato trenutno nemam ništa. net si posudim od susjeda tj. platim pola računa
MM je u prvom mjesecu potpisao sa Optimom ugovor i do tada ništa. stalno zivkamo: te problemi sa voipom-riješeno, a sada kao nema odgovora od ht-a da nas pušta s lanca. Nikako mi nije jasno gdje se krije problem? Pitala sam operaterke dal mogu direktno doći u Optimu kod nadležnih, a ona meni da to nije moguće, da mogu prigovore pisati na mail:-/. Ima li netko negativnih iskustava sa Optimom i kako ste to riješili?
nikako, zvala non stop dok konačno, u mom slučaju, nije došao modem
trajalo je tjedan dana
aljkavi su skroz, zovite t-com, pa vidite u čemu je problem, možda imate sa njima kakvu ugovornu obvezu, pa to riješite
modem ti nije došao jer ih 2-3 tjedna nisu imali na lageru. meni su lagali danima da je poslano, a nije bilo:roll:
to nam je bio temelj za raskid ugovora. i kad je modem konačno stigao nakon 20-ak dana skužili smo da je poslan krivi :evil:
nitko se nije javio i ispričao u vezi toga, ali čim sam potpisala zahtjev za raskid su zvali da nam stiže serviser sa našim modemom to sve složiti doma:facepalm:
kak da ne....
ma grozno, baš sam izgubila hrpu živaca
al nemam izbora nekakvog dok se nešto novo ne pojavi, ma ne znam....