Drago mi je pročitati da ste imali ugodna iskustva,nadam se da će i meni na slijedećem pregledu biti tako.
Ostala sam šokirana jer me do sada kod mog ginekologa u domu zdravlja nije ništa boljelo.
Ostaje mi nadati se da će slijedeći put biti bolje.
Printable View
Drago mi je pročitati da ste imali ugodna iskustva,nadam se da će i meni na slijedećem pregledu biti tako.
Ostala sam šokirana jer me do sada kod mog ginekologa u domu zdravlja nije ništa boljelo.
Ostaje mi nadati se da će slijedeći put biti bolje.
da , a išla sam od svojeg 3 mj, trudnoće i nijednom mi pregled nije bio neugodan a kamoli bolan, osim kad mu je bila na zamjeni neka doktorica, živčana što mora raditi i poslije nje sam malo prokrvarila...
prema mojem iskustvu, muškarci su puno nježniji u pregledima nego žene...iako sam prije zazirala od muških ginekologa, sada ne bih nikada otišla ženskom...
Vidiš, to sam i ja mislila za ginekologice, ali sam se prevarila, nemam loša iskustva sa ženskama.. sjećam se, jednom me pregledala dr. Ivanišević, nisam još ni legla na stol već sam bila gotova, nisam osjetila gotovo ništa.. Iako je ona uglavnom uvijek živčana, barem kad sam ju ja vidjela.. Doktorica Gašparović je isto nježna i čini mi se uvijek smirena..
A sve valjda ovisi na kog se naleti, i kakvog su raspoloženja taj dan.. Ja sam valjda imala sreće.. Ustvari, mogu reći da me boljelo svaki put kad su mi provjeravali plodnu vodu.. To mi je jedino bolno i svaki put sam krvarila..
e ne znam šta da ti kažem, ja više ne bi u ženske ruke...evo moj privatni ginić nikada me nije pregledao a da mi je bilo neugodno i bolno, iako se po defaultu ja zgrčim poučena prijašnjim iskustvima a i za ženu to i nije baš ugodan pregled....a onda da još netko viče na tebe i bude grub, osječaš se stvarno silovano i jadno... a najgore od svega što misliš da će žena baš imati suosjećanja za tebe ali ne naprotiv....
nego da pitam, da li u trudničkoj rade problema ako ne pripadaš njima po mjestu stanovanja....koliko se sjećam mene u prošloj to nitko nije pitao, ali mi je sada nešto spomenuo moj ginić..
sirius od zadnjeg pregleda razmišljam o toj opciji.
Samo moram skupiti snage i izreči to i preživjeti okretanje očima i glupe komentare.
Ovo mi je prva T pa sam sva nekako nesigurna :-(
Cure, jel netko zna da li se trreba naručiti za prvi pregled u trudničkoj???? ili se samo dođe sa uputnicom???
Ne treba se naručiti, samo dođeš s uputnicom..
Zna li možda tko gdje trebam ići kad stignem u Petrovu, naime imam uputnice za amnio odnosno prije amnio ide uzv i pregled. Nisam iz Zg. dobila sam uputnice, za dva tjedna bih trebala ići u Petrovu. Iskreno, ne znam ni kako zgrada izgleda, a kamoli na koja vrata trebam pokucati.