ovo s lijekovima je totalno bezvz :evil:
iva-mia tako sam sretna zbog tebe, za ponedeljak ~~~~~~~~~~~
bugaboo sretno :heart::heart:
kikla sretno :heart::heart:
Printable View
ovo s lijekovima je totalno bezvz :evil:
iva-mia tako sam sretna zbog tebe, za ponedeljak ~~~~~~~~~~~
bugaboo sretno :heart::heart:
kikla sretno :heart::heart:
Na Gonalima, po drugi put. Prva stimulacija mi je bila s Menopurima, ali sam jako slabo reagirala...nakon 36 doza samo jedna stanica:( Doduše i sad sam dobila samo dvije stanice, ali bilo je 5 folikula i barem sam primila samo 21 Gonal. I nisam dobila klasičnu supresiju Decapeptylom, nego sam zadnji dan Gonala (3 dana prije punkcije) dobila/kupila Cetrotide, on ujednačava sazrijevanje folikula.No HHZO ga ne pokriva u postupku simulacije, a jedna doza 500kn...užas..
U ponedjeljak mi je punkcija, imam oko 10 folikulica, 2 na lijevom (vodeci 20 mm) i 8 na desnom, 2-3 od 18-19 mm. Endometrij 6 mm. Slobodno komentirajte moje mjere...
Mislim da prirodnjaci ne ulaze u onih 6 postupaka, ako je dr. jucer rekao da meni ovo ne ulazi buduci da si sama kupujem gonale. (morala sam ih kupiti samo 3 + stopericu pa nisam bankrotirala;-))
Bugaboo, mjere folikula su ti odlične, a za endometrij budeš u pon dobila estrofem, ali daj se sad najedi cikle na tone, pij sok od cikle, jedi ananas, koliko god možeš, kažu da je to dobro za podebljanje endometrija. Svaka čast na broju folikula uz takvu stimulaciju, rijetko ko može doći do toga. Ja nikako! Mislim endometrij će ti još narasti do transfera, najmanji mora biti 8mm, ali daj potakni to s prežderavanjem već navedenoga. ~~~~~~~~~~~~~za pon.
Bubaboo potpisujem vinalinu, koliko ti folikula imaš, toliko ja nisam imala kroz sve postupke:lol:.......bravo za tvoje jajnike, pravi si proizvođač jaja8-)
Hvala cure, moji folikulici su zahvalni na pohvalama;-), i meni se endometrij cinio preslab po onome sto sam citala po forumu, jedem zadnjih par dana ciklu ili ananas, mislim da cu ih sada jesti za dorucak, rucak i veceru:lol:
Hvata me jeza sutrasnje punkcije jer mi nisu nista rekli da si uzmem protiv bolova, mozda mi oni tamo sloze neki koktelcic8-)
Pa vidiš da mješaju koktelčiće svima, pa kaj, druge časte cugom, a da tebe nebi....uostalom traži! Sve će to biti ok, ne brini, super si reagirala na stimulaciju i to je za sad čist dovoljno za zadovoljstvo.....sad ideš korak dalje, držim ti figice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na vibrama, imam samo jos 1 pitanje: jel istina da za punkciju moram biti nataste?
Da, bilo bi najbolje, ja nisam smjela ni poslije punkcije ništa piti, a bila sam žedna. Rekla sestra da će mi ili biti muka, ili ću povraćati ili dobiti proljev. Ja baš nisam bila poslušna, očito volim maltletirati svoje tijelo, pa sam se naaaajela i napila čim sam izašla iz bolnice, i naravno navečer dobila ono treće!!!
Pozdrav svima!
Nakon punkcije uzimam utrogestan 3x2,interesira me dali ga trebam staviti i večer odnosno na dan transfera?
Jooj kad se sjetim, koji zakon osjećaj!!! Prošla bih 100 takvih punkcija.
Sad sam bogato vecerala, tko zna kad cu iduci put jesti ako ne smijem jesti niti prije niti poslije punkcije:lol:
Evo dobro jutro vam želim, sad ću dosađivati još i više jer mi je hazbić ptišao na službeni put....
Malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje akcije........ako se ne varam Iva Mia transfer, a bugaboo punkcija......i evo malo za moju frendicu koja ima AIH danas, isto SD.....:love2::zaljubljen::klap:
Dosla s punkcije, nije bilo tako strasno, nisu mi dali nista protiv bolova vec mi je sestra rekla da si popijem nesto pa sam cvaknula 2 normabela od 2 mg koje mi je frendica dala i 2 ketonala forte;). Sestre i svi okolo su me zasprehavali da ne mislim na bockanje tamo dole.
Imamo 4 jajne stanice:-D, sutra moram zvati da vidim kad ce biti transfer.
Hvala za vibrice, svim curama koje su trenutno u postupku zelim da im ovaj ciklus bude dobitni:yes:
A ja paničar teški, nisam imala strpljenja i danas išla vaditi betu. Čekala jedva u redu kak me bsve bolilo, mislila si, kog vraga idem vadit krv, kada bude svaki tren došla.
Izvadila, čekala 1 h. Kada mi je dala nalaz, ja ga pokupila, a ne kak i inače odmah pogledala.
Kada sam vidjela brojku drugačiju od 0, ČITAJ 84, počela me panika loviti. Tresla sam se ko prut, počela plakati, sjela, svi gledaju koji mi je...
Ponavljam betu za neznam ni sama koliko dana, ja bi odmah sutra!!!
Svima Vama hhvala na podršci u mojim paničarenjima, sumnjama. Posebno hvala dr. Baumanu i sestrama!!!:love: :preskaceuze:
NAPOKON!!!:angel:
Kaj mislite jel to mala beta??? 10 dpt, rekla mi je sestra Jadranka da kaj bi htjela, kada se nisam mogla strpiti.
Vinalina cestitam:-D:-D:preskaceuze::preskaceuze:
:preskaceuze::gumi::tele:...vinalina ma znala sam..... kako mi je drago....jupijaja.....ma sad buš ti sve curke zarazila......to je fina beta....
:::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::
Evo trudniČkog praha!
Draga moja vinalina tako sam SRETNAAAAAAA zbog tebe!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Ogroman zagrljaj ti šaljem i :kiss: te.
Vinalina,cestitam!!
Bravo, beta je prekrasna!
A vinalina vidiš i ti ga već imaš, mislim tr prah......fakat si trudna
Vinalina čestitam na prekrasnoj beti i velikom uspjehu!:-D
Ja brojim tek 4. dpt i nisam sigurna da neću kao i ti otići po betu prije 12 dana!
Još jednom čestitam, to nam svima daje nadu u uspjeh :klap::klap::klap:
vinalina draga.............. čestitam!!!!!! !!!!!pusa
VINALINA draga čestitam, nisam neki stručnjak za bete ali mislim da je tvoja super za 10dpt, baš sam sretna ko malo dijete!!!!!:-D:-D:-D
vinalina, čestitam, lijepa betica
vinalina pa čestitam!!!!!!!:-D:-D
Vinalina moja......joj kak mi je drago nemas pojma.....nadam se da si zarazna......jer ipak sam ti bila jako blizu......
Pusa.....
Joooj cure, hvala vam od srca, ali, nekak mi je sve to čudno, nakon 5 duuugih godina, nisam nikada mislila da ću dočekati ovakvu vijest. Još uvijek sam u nevjerici.
Svima koji su u postupcima ili se spremaju želim puno uspjeha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vinalina čestitam:-D:-D Kaj bi bila mala beta. Za 10dpt je to suuuuuper!!! Izgleda da je ovo neki plodni početak godine....nek ti sada lijepo raste kao i meni:klap:
Vinalina čestitam!!!:-D:-D
Vinalina...BRAVOOOOOOOO:klap::klap:baš mi je drago zbog tebe...želim ti mirnu,dosadnu i školsku trudnoću..sad uživaj i mazi bušu...9 mjeseci će brzo proći...:zaljubljen:
jel ostalo kaj praha i za mene...:mrgreen:malo kasnim...nadam se da mi niste sve pokupile...:-P
bravo vinalina!
znala sam da ćeš ovaj put uspit, stalno brojim kako si ti trudnica.
hvala što si mi to potvrdila betom!:kiss: