Da li mogu izvesti da mi stolar ispod postojećeg kreveta (koji ima velike ladice za igračke) umjesto njih napravi kutiju za "dodatni krevet" - onako kao dupli krevet?
Printable View
Da li mogu izvesti da mi stolar ispod postojećeg kreveta (koji ima velike ladice za igračke) umjesto njih napravi kutiju za "dodatni krevet" - onako kao dupli krevet?
kakve su noge?
Imamo ovaj krevet https://www.google.hr/search?q=mavri...63%3B617%3B463
Samo naš ima ispod dvije manje ladice jednu do druge, a ne ovu jednu veliku.
Ja bih izbacila te ladice i ubacila drugi krevet. Izvedivo?
naravno
mi smo imali vikare krevet iz ikea-e. ti je dosta nisko, meni dodje do ispod koljena. fleksa je ipak visa. nama je to pasalo u tom trenutku, ali ja osobno ne bi to uzimala kao neko trejno rjesenje. naravno ja govorim o ovima iz IKEA-e, za druge bas i ne znam kakvi su.
sad kad gledam zeznila sam se sa dječjom sobom, trebala sam se strpiti vidjeti što nam točno treba i napraviti po mjeri ...ali ajde. Ako se manji bude selio u svoju sobu dobit će postojeći krevet i ostatak namještaja po mjeri.
Recimo radni stol, niti jedan me nije oduševio jedan mi je odgovarao dimenzijama, drugi sa dodatnim sadržajima...ma
Pogotovo što sam gledala da to bude od istog proizvođača.
Recimo ovaj stan http://domidizajn.jutarnji.hr/fotoga...ljupka-oaza/6/, je da je to stan za ako ne se varam jednu odraslu osobu ali baš je lijepo napravljen po mjeri. Radni prostor mi je baš zgodan.
Trenutno sam jako isfrustrirana neadekvatnim svojim i dječjim radnim prostorom.
Baš dobro došao ovako neki radni kutak.
ja ti nekim ljudima radni prostor stavim u ormar
navečer zatvoriš i nema ničega :-)
ja bti to za muza, ali mislim da u jednom trenu ne bi mogao zatvoriti taj ormar. zato sad ima cijelu sobu, nadam se da ce ostati na tome da se moze zatvoriti :uteg:
Iz ne baš pohvalnog osobnog iskustva...:mrgreen:
Oboje veće djece (7 i 5 razred) već godinama imaju kvalitetne radne stolove, daktilo stolice, rasvjetu primjerenu stolu, stolovi su orjentirani tako da si kod pisanja ne rade sjenu... ma nema šta nema.
Znate gdje najrađe pišu zadaću, jedno u blagovaonici a drugo na kauču u dnevnoj sobi.
Treće dijete će sada imati iste uvijete za rad u svojoj sobi, baš me zanima da li ono bude koristilo radni stol.
Mi smo radni stol uzeli u Ikei tj. izabrali ploču i noge. Ladičar mi nijedan nije pasao pa ga je MM napravio.
joj to mi je krasno ali imam prevelike hrpe papira.
Imam ja radnu sobu koja je namještena sa straim ormarom iz spavaće koji godinama čeka ekstra police za registratore, samo po sebi rješenje i nije loše samo treba još neke police namontirati.
Radni stol i par otvorenih polica za tekuće stvari, ali sve je nekakako čudno jer je soba mala a svaki zid ima svoj otvor. OK jedan nema ali iznad njega su vrata za tavan.
Zapravo idealan bi mi bio prostor kakav je u tom stanu sa par izmjena, tu gdje je njoj krevet bi mi trebao biti ormar za registratore.
A to je tako kada sobu namještaš sa otpacima namještaja.
Klinci će mi imati problem sa prostorom za knjige i torbe. To je trenutno nerješiva situacija.
Zasada su od dobili štangu za na zid i kantice za tu štangu u koju trpaju bojice i koješta, malo smo im obnovili radni prostor:lol:
Mi svakih par godina prilagođavamo namještaj novom stanu tako da "beat that".:mrgreen:
Evo u 7 godina treći stan. I za svaki onda teba nešto dokupiti a ne možeš raditi po mjeri jer nije tvoj i ne isplati se.:-(
mi smo usred uređenja potkrovlja,m konkretno dječja soba je prva na redu. ovaj tjedan su gotovi parketi ionda ide konačno onaj zabavni dio.
razmišljam se oko ovog kreveta, mada mi nije jasno kakav je to madrac... http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/00228705/
to su dva madraca 80x200 koji se ne dobiju sa krevetom nego se posebno kupuju
tj. spojeni su pa se preklope na sredini
tako je kako sandra kaže
madrac se isto kupi u ikei
malfors ili molshut
Ljudi molim, molim vas pomoc.
Preuredujemo kupaonicu. Boje mat, bez i smeda moka.
Jel postoji kakvo pravilo kak se slazu kombinacije? Ja vam ne znam vizualizirati, i sve sto ne vidim gotovo za mene je nocna mora :D
daj šifre pločica
Sifre?:lool:
Imam dimenzije ahahahah! Placam ih putem virmana, mozda zato nemam sifre :)
Imam br.i naziv artikla :oops:
pa kako da ti pomognem ako nemam ništa
šta mi znači smeđe i bež
ništa
imaš fotku?
i, da pitam... možeš li bež zamijeniti za bijele :-D
Za nevjerovat jesam, ali je sifra mutna :facepalm:
Pokusavam ih na tel.dobiti
moram vidjeti kako izgledaju
e,i meni se taj jako svidja!
ovo mi je super,koliko procjenjujes da bi stolar uzeo za ovako nesto?
garantiram da je u Du cijena +30% ako ne i vise... mi smo grede,drvene skaline isl dok smo radili kucu uzimali iz Hercegovine,lokalne ponude su bile prestrasne....sada se to zakompliciralo ulaskom u EU....
hm,pretpostavljam da je veci problem tebi dok ides namjestit krevet ? :-)
ako cu s krevetom ići pod kosinu i to polozaj tocno kao sto je na ovoj slici onda bolje da je tako nizi...
Jel smijem link staviti?
naravno
Jeee! Super, hvala :-D
Podna
http://www.pevec.hr/proizvodi/kerami...-moka-2-11667/
Zidna
http://www.pevec.hr/proizvodi/kerami...li-moka-11661/
http://www.pevec.hr/proizvodi/kerami...i-beige-11658/
Bordura je smeda (moka),ima na sebi lagano skroz bez i bronza valovite šare.
eh, sanja moja, da si me pitala što najviše mrzim... ovo tvoje bih stavila
LOOOOL
ok, a sad mi reci koliko kojih imaš?
i kolika je kupaonica?
ima li izražen instalacijski zidić?
ako nije kasno, vrati bordure, što će ti to
nemaš 130 godina niti uređuješ kupaonicu u hotelu
(ok, ja jesam bezobrazna, ali sad si me "angažirala" i šta ti ja mogu)
evo ti hrpa ideja, sigurna sam da će ti se nešto dopasti
https://www.google.hr/search?q=brown...=isch&imgdii=_
nemoj to ni u ludilu, ja sam to stavila u mali wc koma izgleda koma, cekam dobra vremena da to promijenim.
u kuhinji vec jesam :-D
Ahahahahhah umirem od smijeha!
Sve je to kriv moj muz! Ja se u to kuzim jednko kao i postavljanje plocica.
Ima 30bordura haahhahahaahhahahaha (muz se boji da nece i to biti malo) hahahahahahah
13pak. zidne bez,(trazila sam vise bez ali nemaju) 20x40, 1pak ima 1,36m2
16pak.zidne moka,20x40, 1pak.ima 1,2m2
5pak.podne moka.33x33 1pak.ima 1,63m2.
Plan nam je bio ugradbeni kotlic. Dakle "obzida"
za sad je obican plasticni kotlic.ali obican moze i ostat. Tj.ako tipa monoblok npr.
S tim da ima prikljucak za visecu skoljku.
Kupaonica je 5,90m2. Ima prozor, iznad klasicne kade. Koja je klasicnih dimenzija
a joj, a nista onda cemo za koju godinu zajedno.
ovako jedna pored druge izgledaju OK, ali na zidu koma
razlika između bijelo - smeđe i bež - smeđe kombinacije je drastična
bež-smeđe je ugušeno, kao torta od čokolade, "gusto", ne osvježava, guši...
smeđa boja, sama po sebi je jako lijepa
i ove Sanjine pločuce su lijepe, sa tom rebrastom teksturom
ali onda ih ubije ta kremasta
ali, vjerujem da ima ljudi kojima se to sviđa
samo treba pametno složiti
a ako je Sanja već kupila... pa kako se kupi ako se ne zna kako će se složiti
odakle se zna koliko kojih
jer, ja prvo nacrtam shemu polaganja, pa izbrojim na crtežu koliko kojih, pa dodam 5 %, pa tek onda naručim