car prvotno napisa
Hvala Vam na konstruktivnim prijedlozima. Evo mali rezime: Da pomognem vise u kucanskim poslovima, to je ok. Da budem vise s djecom i odvedem ih negdje da se mz odmori, to radim s velikim zadovoljstvom kada je moguce. Najvise se mi se svidja sugestija da dobijem precizne upute, to bi sa velikom radoscu citao i odradjivao, ali me to jako asocira na ljubavni odnos izmedju muskarca i zene i pokusaju davanja upute u tom cinu. Jutros sam dobio spisak i odradio ga sa zadovoljstvom, mislim onog tipa: puter stangice, perilica, susilica, knjiga za Engleski ...., ali zivot je predinamican da bi se mogao tako dobro isplanirati. Da ne zaboravimo da smo par, e to je carolija svega, dobar zacin i ne bi se smio zaboravit, kao kruh ili juha bez soli, ali svi imamo uspona i padova, ljudi smo i cesto zaboravimo najvaznije, ta sugestija je posebno vrijedna. Cure ili mozda gospodje, hvala Vam puno. Cini mi se da svi imamo slicne probleme i da sam iznio jedan stereotip i da bi muskarcima bilo lakse kada bi dobijali prezicne upute i da ih nisu obvezni poslusati, ali barem bi znali sto partnerica uistinu zeli.