Zuska, cekaj, ti si trudna? :-)
Ma ja jedem sve, nisam dok je imala grceve grah i kupus
Al i to je srecom brzo proslo i tamanim sve
Printable View
Zuska, cekaj, ti si trudna? :-)
Ma ja jedem sve, nisam dok je imala grceve grah i kupus
Al i to je srecom brzo proslo i tamanim sve
da, u 13. tjednu
cestitam
I meni, ali dragi je imao traume od tikvica, od tog ljeta ih više ne može smisliti :lol:
A ja sam, izgleda, u potpuno istom moodu kao i tad. Budim se ujutro i prvo što pomislim je da moram ići na tržnicu po nove trešnje, a već par dana iščekujem sutra kad mi iz Zagreba frendice donose nekoliko mjerica clery jagoda s Dana jagoda jer sve što ima za kupiti kod nas je malo više ili malo manje kisela voda.
Zanimljivo je to drugo stanje...prošli put sam kraj trudnoće dočekala u opsjednutosti grožđem i svaki dan, do pred porod, odlazila na tržnicu i topila se pred određenom sortom. Par dana nakon poroda pojavim se tržnici, teta pokazuje isto to grožđe, a ja ga ravnodušno odmjerim i okrenem glavu :lol:
Nego, neki dan je klinka pojela jaaako mnogo jagoda i trešanja (neumjerena na mamu) i mokraća joj je navečer bila crvena. Ajme, kako sam se prestrašila odmah sam unutra uvalila trakicu, ali sve ok, pa sam to povezala s voćem. Jel vam se ikad to dogodilo?
netko mi je rekao da mu se to dogodilo od višanja, netko drugi od nečeg zelenog, zaboravila sam točno čega (zamisli tek kad ugledaš zelenu mokraću :lol:)
ja isto u trudnoći non stop mislim na hranu, u moju obranu, najviše sezonsko voće i povrće, i sireve svih vrsta.. ali nije to tolika promjena u odnosu na vrijeme kad nisam trudna, kad možda 80% vremena mislim na hranu :)
Kako sam imala osjecaj za jagode.. Jadna moja guza se danas crveni :(
tvoja?
o, bože!
Hihi to je moja mala guzica :)
Sad sam skuzila da cijeli dan dosta bljucne van nakon svakog podoja, inace ne bljucka, jel i to moze bit neka reakcija?
Kad se javi alergija na neku hranu, nakon kolko vremena se moze opet probat pojest tu namirnicu?
Apsu, mislim dva tjedna da bi trebalo proći.
S koliko jagoda krenuti..? Ne znam. Jednu po jednu? :)