RozaGroza prvotno napisa
A to da ga vole pa naravno da ga vole, i naravno da mu žele dobro, ali pošto smo mm i ja u usporedbi sa našom obitelji s Venere a oni s Marsa (il obrnuto) onda sumnjam da je "dobro" koje mi želimo svom djetetu i ono koje mu oni žele, igdje blizu jedno drugog. Jer eto najbanalniji primjer, moj svekar mu želi da ima puno novaca da nasljedi neznamtinijašto, da si nađe zgodnu curu i ima brod - nešto ala Radeljak, svekrva želi da bude dobar katolik i ugledni član društva - totalni mainstream, moj otac mu želi da postane astronom koji sve promatra sa znanstvene strane i razdjeljuje na atome - netko tko uopče nema duhovnog života i vjeruje samo u samoga sebe, moja sestra mu želi da bude totalni buntovnik i ne sluša nikog nego samog sebe - po mogučnosti rock n roll zvijezda ili slikar, stričevi i strine pak žele da bude ala dječak koji pjeva "O Bože hvala ti što purgeri smo mi"...i sad to je milijon različitih htjenja koje oni imaju koja su po mom sve same brijačine,i iskreno ni jedno od tih nije moje viđenja onog dobrog što ja smatram da je važno poticati kroz odgoj....
Prvo, misli da se bespotrebno opterećujete ovakvim stvarima, pa beba ti ima tek 2 mj....