-
Draga ZO, iako mi je jedna dobra ptičica prišapnula da nosiš blizančeke, sada čitam tvoj prvi dio priče i strahujem s tobom, kao još puno moraš odraditi. Iznenadila sam se na drugom dijelu, pa zar već? Naježila sam se u djeliću sekunde i mogu samo reči ČESTITAM, ČESTITAM i opet ČESTITAM :-D :-D :-D.Tebi draga ZO, tm-u i tvojim dečkima :zaljubljen: :zaljubljen:
-
ČESTITAM ! :heart::heart:
-
ajme ZO, pre pre pre pre divno!!!
čestitam!
-
savršeno, čestitam ti od sveg srca :zaljubljen:
-
Joj ZO kakav prekrasan razlog nejavljanja na forum! :-D:-D
Ne mogu vjerovati, ovo je nešto najljepše što sam čula u zadnje vrijeme!
Uživaj draga sa svojim srećicama i nek vam je sva sreća svijeta! :heart:
Čuda zaista postoje! :zaljubljen::zaljubljen:
-
Dugo me nešto nije ovako dirnulo. Čestitam i zahvaljujem na vjetru u leđa nama habitualkama..:heart::heart:
-
Čestitam ZO... prekrasno :) :)
-
Draga moja veteranko! Drago mi je da je sve na kraju proslo dobro. Sada je trudnoca i svi strahovi i iscekivanja iza tebe. Ljubi bebice i uzivaj u njima!
-
draga moja koliko puta su me zasvrbjeli prstići da javim curama predivnu vijest :zaljubljen:. dečki su premedeni. uživajte sa vašim srećicama :heart::heart:.
-
:zaljubljen:ZO, jako lijepa priča. Čestitam, mazite se i ljubite.
-
Draga ZO, iako sam sve znala i pratila, ne mogu od sreće zbog vaše sreće.:heart:
-
Zo,prekrasno,čestitke na prekrasnim malim ptičicama:zaljubljen::zaljubljen:
čuda ipak postoje,uživajte:heart:
-
Draga ZO, nemam ti što reći što već nisam :heart: Tvoja je priča motivacija mnogima ovdje. Uživaj sa svojim dečkima i nadam se da ćemo ih imatu priliku vidjeti :zaljubljen: :zaljubljen:
-
Divna prica,ljubi svoje andjelcice i sretno!!:heart:
-
-
draga ZO, čestitam od srca tebi i tati i malim pišuljcima. ovo je predivno!
-
:heart::heart::heart::zaljubljen::zaljubljen:
Čestitam!
-
draga ZO, tako mi je drago!!! Uzivaj u sreci, zasluzila si :heart:
-
Draga ZO ovo je stvarno krasna i ohrabrujuća priča, čestitke od srca mami, tati i dečkima:zaljubljen:
-
Draga ZO, čestitke od :heart:
Hvala ti na predivnoj priči, jedna sam od onih kojima su se zaredale negativne bete...ali ovakve priče nam uljevaju puno nade i optimizma i daju snagu , još jednom HVALA
-
:zaljubljen: aaaaa, čestitam na malim miševima.... priča je meni posebno lijepa jer su rođeni kad i ja :zaljubljen: , znaš, mi ovnovi smo ti veliki borci, uvijerit ćeš se sama :heart:
-
Jao prekrasno! Čestitam od srca. ljubite se i mazite!
-
Čestitam!!! Baš divne vijesti!! :heart: :heart:
-
ZO mila :klap: čestitiam ti od :heart: i neka tvoji dječaci uživaju uz predivnu mamu i tatu.
Znaš, na neki način sam u izlaznoj fazi i onda kad pročitam ovakve priče kao što je tvoja, pitam se kako nešto takvo uopće mogu i pomisliti.
Šaljem vam 1.000 :kiss:
-
Draga ZO! Čestitam od srca :*
I meni je šapnula ptičica ;) i već se duže veselim zbog tebe, ali ova vijest je ipak ona koju sam dugo čekala :-D
-
Čestitam na ostvarenju sna, ovakve priče imaju posebno značenje :heart::heart:!
-
ZO, baš si me obradovala!
Iskrene čestitke draga, uživaj!
-
prekrsna priča kakv svi čekmo :heart::heart: :zaljubljen::zaljubljen:
totalno si me pastopila
čestitamo ti od srca nas troje
jedva čekamo slikice
-
ČESTITKE !!!:heart::heart::gumi:
-
pa ti si vec rodila!!! ma bravo, draga moja!!! OD SRCA TI CESTITAM!!!
znala sam da si trudna, cesto sam se pitala u sebi najprije, pa na forumu di si nam nestala, pa mi je netko prisapnuo sretnu vijest i od tada sam vibrala od srca sto cesce.
uljepsala si mi tjedan, iako brisem suze hehehe
cmooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!!!
-
predivno,cestitam na dva mala princa!!!!
Stvarno dirljiva prica,da ti suze krenu........sretno!
-
-
Na svijetu ne postoji ništa ljepše! čestitam draga na najvećoj sreći. sada počinje dugo razdoblje divljenja i čuđenja...osobito kada gledaš dva mala lišca koja spavaju i u snu se osmjehuju... Uživajte!:heart:
-
zo, draga, tako mi je drago da ti se dogodilla takva sreća, da je sve prošlo super i da napokon imaš svoje malce uz sebe,:-D:-D:klap::klap:
-
Draga ZO, nisam mogla ni zamisliti da je tolika sreca razlog tvog izbivanja s foruma :zaljubljen:! Cestitam od srca na dva mala cuda, uzivajte :heart::heart:!
Poslala sam ti poruku negdje nakon Nove godine i zamolila te za odobrenje da u knjizi forumskih prica objavimo jedan tvoj staaari post, bas mi je bilo cudno sto se ne javljas. Radi se o postu s teme Kako ste se osjecale kad ste saznale..., za poglavlje Susret s neplodnoscu. A sad bi mi bilo jako drago da uvrstimo i ovu prekrasnu pricu, da na najljepsi moguci nacin zatvorimo krug :*!
-
Ovo mi daje snagu za dalje. Prekrasno! Od srca čestitam! :heart:
-
Sjedim na poslu, a oči su mi pune suza od ove priče. Ali isto tako mi daje snage za dalje :heart:
-
Stvarno nevjerojatna priča! I onda još dva anđela!! Ma predivno, draga Zo. Uživaj u svojoj sreći....
-
Prelijepa priča. Čestitam od srca i uživajte u svojoj dječici! :heart:
-
zo predivna priča, hvala ti što si je sa nama podijelila. Čestitam tebi i tm na vašim malenim čudima :zaljubljen: :zaljubljen: i uživajte u divnim zajedničkim trenucima :heart: