slavonka potpisujem te u potpunosti.
šaljem ti pusu u bušeka i želim ti najlijepši susret sa tvojom bebicom :zaljubljen:
Printable View
slavonka potpisujem te u potpunosti.
šaljem ti pusu u bušeka i želim ti najlijepši susret sa tvojom bebicom :zaljubljen:
slavonka2 :klap:
A sada nedaj se više nervirati, jer moraš biti smirena i vesela da dočekaš svog :angel:
:heart:
već kad pričamo o tome evo link i desno imate vezane vijesti http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ju/489626.aspx
Nisam vidjela cijeli prilog (samo krajem oka i na pol uha i bilo mi zlo) i sad kad vidim komentare i ne želim ga vidjeti cijelog.
Tikica i Slavonka sve ste krasno rekle! Meni je prvo palo u oči to da je jedan medij koji MORA biti nepristran reagirao na takvu nesmislenu nebulozu , a na konkretne stvari dan prije nije komentriao apsolutno ništa! Konvencija doktora o sudbini tko zna koliko ljudi, dijece, a oni o kuruzi!!! Mislim......
Sljedi štrajk plaćanja pretplate! Nek dođu i nek uzmu tv ( a ne smiju!!!)
I inače mi je prestrašno kako nam na inim dnevnicima stavljaju riječi u usta i određuju naše mišljenje sa ovo je krasno, ovo je strašno, ovo je onakvo , a ono ovakvo! Oni su tu da iznesu činjenice, a na nama je da stvorimo mišljenje! No odo ja u OT!
I da, nisam ljuta na one koji ne razumiju ili ne žele razumjeti kao tanekakvazinikadčulaneželimihblizunisukrivikajsu živi sekta, ali za HRT -smajlič koji nevjericom klima glavom i pada kao oni u "Nepokorenom gradu" kad bomba pukne! BUUUMMMM -FLJUS
Brzo otvorite HTV 1 - sad su najavili da će u dnevniku biti prilog sa Ivaricom vezano za različite brojke u statistikama
Kaze nas Mileni - "Dajte mi mjesec dana da odlucim mogu li vec sutra ici te izmjene na snagu!" :lol:
I opet on po svome a mi po svome, one Rode se opet bune i imaju nešto za reći
I sad mu opet trab mjesec dana da vidi da li će za najteže slučajeve promijeniti zakon
Bljuje mi se
jeste vidjele sad šimunića na novoj ???
"ja imam 63 godine i NIKADA NE LAŽEM ! ":lol:
Ma mileni je izgubljen slučaj......fuj....i kako ima potrebu naglasiti Rode i te neke....šta on zna...
Ma JOOOOJ kaj mi to ide na jetra kaj je u isto vrijeme Dnevnik.....
nina1 vidjela sam, sad sam se još više uzrujala, ne mogu ih više gledati ni jednog ni drugog...
Mi se stvarno borimo protiv vjetrenjača :-(
Popucat će i te vjetrenjače....zapalit ćemo mi njih!!!! Gori njima oko stražnjica!
bilo bi smiješno da nije strašno
pa koje su to karikature :roll:
ne, falila sam to! joj moramo nabaviti tu snimku, sigurno će biti na webu nove!!!!
Pinokio je za njih dvojicu mala beba!
E kada bi samo lipu kazne platili svi ministri zbog svake laži koju izreknu ni Švicarska nam ne bi bila ravna. Ops pa zaboravih mi imamo rezulatet bolje i od Švicarske vec sada.:roll:
A da mi malo paljbu preusmjerimo na Jacu? Ova dvojica su već dosadni svima. Ona je ionako izjavila da nitko u vladi ne radi ništa bez njenog znanja, pa znači da ona stoji iza svega ovoga.......
cranky, u pravu si. terebali bi se okomiti na Jacu. za promjenu, da vidimo kako že žena "biti" na strani žena. moš mislit. al vrijedi probati.
tikice :naklon: