imam ja cijeli album :oops:
Printable View
imam ja cijeli album :oops:
Sven obožava Zg mališane i redovno ih pjevuši, ali moram teška srca priznati da nije baš milozvučno za uho, iako je preslatko ga čuti.
Ali zato ima šanse da bude stihoklepac pošto je počeo izmišljati vlastite pjesmice. Omiljena mu je: Pademen, pademeeen, pavaaaj padeeemeeeeeen! :mrgreen:
U Getrou postoji CD Zeko i potocic sa 25 pjesmica i stoji 25 kuna. Super je. Moje 13 mj. cure otkidaju, odma cupkaju i ruke u zrak, a da ne pricam kako su raspjevane...
Ups greska u koracima,
U Getrou postoji CD Zeko i potocic sa 25 pjesmica i stoji 75 kuna. Super je. Moje 13 mj. cure otkidaju, odma cupkaju i ruke u zrak, a da ne pricam kako su raspjevane...
Angel, kamion šestoton ti je pjesma iz serije Kamiondžije :lol: , od prije jedno dvajst godina, sa Čkaljom i Pavlom Vujisićem, bit će da se sad friško prikazuje na nekoj od televizija pa dijete pokupilo.
Mi imamo doma CD-ove od kojekakvih 'Mališana', 'Klinaca', a Zeko i potočić su nam bili prvi. Oboje klinaca su nam rano počeli pjevušiti, maloj su favoriti bili Bimbo i Visibaba mala, a mali voli Kiša pada i pjesmu Dobro jutro iz Vlaka u snijegu.
Ali, kad zajedno počnu plesati i pjevati uz neku pjesmicu, ajme miline (smajlić koji se rastapa)... A tek kad svi četvero ujutro u autu pjevamo... obožavam kad mi tako počne dan!
Taj isti Zeko i potočić po gradu košta 47 kn (Croatia recorsds, Mueller)
... tamo su kuće od čokolade
prozori su od marmelade
tammo svatko radi ono šta hoće
tamo raste svako voće
u svijetu postoji jedno carstvo
u njemu caruje drugarstvo
U kojoj dobi ste im počeli recitirati sve te pjesmice i puštati CD-e?
joj super mi je ova tema, pa sam je morala aktivirati. Mi smo marinu od rođenja pjevali. Svi u obitelji volimo glazbu. Tata i dida sviraju usnu harmoniku, ali ipak mi se čini da marinu neće biti ni do koljena.
Pjeva sve pjesme iz teletabisa i zeku i potočić, bimba, eci peci pec, ide medo u dućan.
Uglavnom i kad je bio manji i kad bi se nekad uznervozio bilo radi zubića ili već neceg mi bi mu puštali glazbu i pjevali. I stvarno bi se smirio i guštao.
A tek kako pleše......
Teta u vrtiću veli da je pravi travolta :lol:
S (18mj.) svašta zna pričati i sve živo ponavlja ali kad pjeva onda nekim svojim jezikom pjeva :lol: a melodije tek :lol:
a to što ne zna riječi smo valjda mi krivi (ja ne znam baš tih dječijih pjesmica) :oops:
ajd me posavjetujte koji da joj cd kupim??? da zajedno zapjevamo
Mi smo propjevali nakon treće godine :mrgreen:
Koda nas se non stop pjeva
i dječje i ne-dječje :lol:
ona je sad počela nešto mumljati i pjevušiti, onako sama sa sobom
baš mi je smiješna
a onaj dvd zgb mališana zna napamet
pred kraj pjesme, već najavi sljedeću :love:
marko ima 19 mjeseci i već odavno pjeva ali samo jednu pjesmu i to ga je MM naučio a ide ovako:mama,tata,bibi,tea,lea,ana,baba,jujo,tata... a jako voli slušati zagrebačke mališane i jouqes-a houdeka i onda se vrti u krug jakooooo dugo,ja ga više ne mogu gledati a on ne prestaje
I moje vole Jacquesa
K. uvijek pjeva Krijesnicu (zagorska) :)
Za one koj ne znaju pjesmica ide ovak:
Oko jedne hiže navek tiči lete
kresnica na coklu celu noć blešći
tam te bude zemla zibala kak dete
tam v zelenoj zipki
domovina spi.. :heart:
I još zna sve pjesme zabočkih mališana :)
Moja curka pjeva stalno i usput si čaga a najčešć joj je maaaaaaaaaajaaaaaaaa miiiiiiiiaaaaa i tak u nedogled ili izmišlja tipa baci baci ibu odu (baci ribu u vodu) i tak svašta nešto! hmm nemogu baš reć da je nekaj luda za tim dječijim pjesmicama, al zato odvali na rock samo da se gitara dobro čuje :mrgreen:
uglavnom voli zeku i potocic, ali i rock i blues rado sluša sa tatom 8) :D
i naravno teletabise.....
super im je ova tema...pjeva sve što čuje...a posebno voli tata kupi mi auto (hm,hm...)