Vibrrraaaammm :)
Printable View
Vibrrraaaammm :)
Sretno Zaralola! Ne brini se, ne boli tak jako i stvarno kratko traje.
Vibrrrraaaaammmm! :*
sretno ,čekam malog Antonia i dočekat ću ga kad tad
drage moje, ja sam danas obavila transfer, sretna sam, bio je lijep suncan dan i ja sam se super osjecala. sva 4 embrija su prezivjela odmrzavanje!!! tako da su mi sva 4 i stavili. to nas je malo zateklo, ali kaze L. da su dva odlicna (tj. ocjena -5), a ova druga dva nisu bas nesto i bolje da se ne prime jer od takvih budu samo komplikacije u trudnoci.
sad, bolje da ne mislim na to, bit cu sretna ako se bilo koji cvrsto uhvati (doduse, 4, hm, nismo o tome mislili). nadam se samo da ova dva s losom prognozom nece smetati ovim odlikasima :lol:
eto, hvala vam jos jednom svima na podrsci, to mi puno znaci i daje taj jako potrebni optimizam. hvala, hvala, hvala... :* :love:
idem se sad brzo prijaviti za cekalicu bete.
držimfigestisnute i vibrammmmmmmmmmmmmmm
Super Zaralola, nadamo se barem blizancima :lol: !!!
Odmaraj, danas je stvarno bio prekrasan dan, iz takvog dana moraju samo dobre stvari proizaći!
Big hug.
ZaraLola, žestoko vibram da uspije ~~~~~~~~~ :*
A jel nam možeš reći koliko si sve platila? Čula sam razne priče, ali ti si prva za koju znam da je bila.
otocanka,
evo ovako, prosli mjesec kad sam bila na stimulaciji platila sam:
1. potrosni materijal za zamrzavanje embrija 1020,00 kn
2. potrosni materijal za ICSI 3470,00 kn
sad, kad sam bila samo na transferu smrzlica:
1. potrosni materijal za odmrzavanje embrija 1020,00 kn
2. ET kateter 270,00 kn
tu sam navela samo ove ekstra troskove, bez lijekova.
ja sam inace iznad 38, drugima sad niti ne rade stimulirani IVF.
u stvari, vise nema medija pa nikome ne rade osim onima koji su vec pocele uzimati hormone.
ZaraLola kiss, kiss, hvala :*
bok cure,
imam jedno pitanje. naime, malo sam zabrinuta. danas mi je treci dan od ET i kad lezim cini mi se kako sam ok pa krenem malo prosetat (po stanu samo), skuham nesto jednostavno i tako... ali kad god se dignem, malo me prereze i osjecam pritisak. i kad sjedam isto. ne znam da li je to normalno? prosli put me sve zivo boljelo od punkcije pa nemam s cim usporediti. inace, u ponedjeljak nakon punkcije, dok sam cekala u cekaonici, prokrvarila sam skroz kroz hlace pa su me opet na stol i kasnije je bilo sve ok.
ne bi htjela nesto zeznuti, da li bas moram cijelo vrijeme lezati i uopce se ne micati? da li ste vi imale takve simptome nakon transfera?
mozda je sve to normalno, a ja panicarim bez veze. mozda je sad samo guzva dolje pa se njih cetvero bore za prostor :lol:
ZaraLola,
bit će da se bore za prostor.
Ja sam imala samo 1 IVF i nemam baš iskustva, ali se sjećam tog pritiska. Nije mi odgovarao sjedeći položaj pa sam čak i posjetu našem forumu ograničavala na desetak minuta.
Od sveg srca ti želim da se "uhvati" najmanje jedan borac!
Ima li kakvih priča na VV o nama koje bismo čekajući red mogle dočekati 38. rođendan?
Govori li itko o listi za 2006? Ako si išta načula, molim te informiraj me! Hvala!
Iskreno, ne znam. I ja sam imala takav osjećaj nakon svakog transfera smrzlića, ali sam to povezivala sa Utrićima :? .
MARI,
na zalost ne znam nista novo za dalje. vjerojatno si vec pogledala, ali na topicu
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=#298570
ti cure pisu o terminima ako znaju nesto novo, kad su narucene i to. ja jedino znam da se sad nista ne radi (osim ovih koje su usle u vec u postupak ranije).