padam s Marsa-meni je ovo ne nevjerojatno-nego mi ni na kraj pameti nikad nije palo da djecu odjevam po nekoj modi.
Kupim što mi se sviđa-mekano, udobno, kvalitetno, lijepo i ne preskupo.
Printable View
padam s Marsa-meni je ovo ne nevjerojatno-nego mi ni na kraj pameti nikad nije palo da djecu odjevam po nekoj modi.
Kupim što mi se sviđa-mekano, udobno, kvalitetno, lijepo i ne preskupo.
najbitnije 100% pamuk. moja curka voli da je sve na gumu - znači trenirkice, tajice, haljine, šoseki...
a majce favorizira s likovima iz crtića ili životinjama, sve drugo samo ako mama nije stigla peglati.
meni se ne sviđa kad dječji dućani za novu sezonu doba sve modele u JEDNOJ boji, a tu i tamo se nađu 2 alternativne - sjećam se koliko me iritiralo što su cijele kolekcije u Benetonu i Iani i S.Oliveru u ljubičastom, a povrh svega i sve cipele za curke ljubičaste. Volimo mi ljubičasto al to je bilo previše - na kraju je i moja curka odabrala ljubičaste čizmice, a ja sam još kupila ljubičaste santerice.
Žao mi je što je crvena nekako zapostavljena boja.
A za mojeg dečkića uvijek gledam da ima više boja u ormaru a ne samo plavu.
istina crvena je za curice totalno zapostavljena u odnosu na dosadnu roza boju
a tek narančasta - imamo jednu narančastu majicu i mojoj maloj super stoji! ali to nam je jedino narančasto što imamo! :(
prvo smo je oblačili neutralno žuto i zeleno - jer nismo bili ziher u spol bebe pa smo kupovali neutralno - onda smo počeli sa rozom i ljubičastom da ljudi ne govore 'kako sladak dečec!'
ponekad nađemo nešto crveno i svi smo sretni.
meni se čini da moja curka u rozoj izgleda boležljivo i blijedo - a u crvenoj kao da puca od zdravlja !
:lol:Citiraj:
onda smo počeli sa rozom i ljubičastom da ljudi ne govore 'kako sladak dečec!'
Mi smo unatoč rozoj imali takve komentare, Sara je znala biti u rozom od glave do pete, sa rozim šeširićem, ali svejedno ljudi znali reć "kak' je slatki!"
Sada se unjihovim ormarima nađe svih boja, ali crvene najmanje, gotovo ništa..
moramo to promijenit, slijedeći šoping je crveni!!
Ja uopće ne volim crvenu boju!!
Hahaahaa, Zašto?
Ne znam...Nikada ju nisam niti voljela. NEekak mi je..ne znam kakd a uopće objasnim, predrečava!
Više volim nježne boje. A crvena u niti jednoj kombinaciji nije baš nježna. Crvena je nekako crvena...I dosadna!
Ima Janko par crvenih stvari (spiderman, Jurić) i dobro mu stoje, ali Iva ništa nema crveno, makar je curka, a i da vidim kaj crveni za kupiti prskočila bih to. Čak niti ja nemam ništ crveno u ormaru..Možda u nekoj kombinaciji, ali svega dvije stvari....
totalno ste modno neosviještene: uske nogavice su "cigareta" kroj, gore široko, dolje usko - mrkva (jer izgleda kao mrkva), a gore usko, dolje široko - trapez.
jadna li vam djeca uz vas takve!
Pa ni za sebe ne kupujem nešto što je u modi ako mi se ne sviđa. Mrkva kroj ne bih ni sebi obukla, pa ni da je zadnji krik, a lagani trapez mi je ok premda sam upravo doznala da je demode :) . Djetetu će, istina, puno toga stajati bolje nego meni, jer bolje izgleda od stare majke :aparatic:
Njoj k tome kupujem skoro redovito stvari s burze, i također redovito za godinu unaprijed, tako da ne može drugačije nego demode :)
Ja ću valjda uvijek kupovati trapez (za sebe) jer jedino u tome izgledam ok. U mrkvi bi moja velika guza bila još i veća...Pa baš me briga što je u modi a što ne!
meni je blijedo roza ok, ali ona jaka roza užas
ni ja baš ne volim crvenu, isto više volim neutralne boje, ali L. je dobila jednu majčicu tamno crvene boje kao zrela višnja i super je u komabinaciji s puno neutralnih boja
kupili smo i nekoliko crvenih trenirkica i super joj stoje
:lol:Citiraj:
apricottotalno ste modno neosviještene: uske nogavice su "cigareta" kroj, gore široko, dolje usko - mrkva (jer izgleda kao mrkva), a gore usko, dolje široko - trapez.
jadna li vam djeca uz vas takve!
Hvala na osvješćivanju! ;-)
Jest istina 80te se polako vracaju, samo ovaj mrkva kroj sada je ipak mrvu suptilniji nego onaj onda.
Kolko se ja u modu razumijem.
A kupuje se ono sto je na snizenju,kvalitetnog materijala i stoji dobro. A klinci to i tak tako brzo prerastu da ni ne stignem razmisljati jel tih par mjeseci sto je nosila neke hlace bila u modi. Eh!
mi vecinu robe nasljedujemo :) sem obuce. kad kupujem prvi kriterij je prirodan materijal udobnost i da ne izgleda kao lolita kad je obucem to mi je uzas