Plačem, plačem, plačem...Svaka ti čast!!! :love:
Doktorica -BUUUUUU!!!! Napisala bih najružnije riječi koje ljudski mozak može smisliti, ali ne smijem...U svakom slučaju, znaš što mislim!
Tebi još jednom čestitke. I Matiji! :angel:
Printable View
Plačem, plačem, plačem...Svaka ti čast!!! :love:
Doktorica -BUUUUUU!!!! Napisala bih najružnije riječi koje ljudski mozak može smisliti, ali ne smijem...U svakom slučaju, znaš što mislim!
Tebi još jednom čestitke. I Matiji! :angel:
Cure imajte milosti.. neke od nas ovo čitamo na poslu...
Čestitke imenjaku!
I VELIKOJ MAMI .. naravno..
J.
draga tanjaa
placem iz sveg glasa, i jos jednom iscitavam tvoju pricu
saljem ti jedan veliki virtualni zagrljaj, a placem ne samo zbog tvog poroda, nego zbog mnogih ovakvih nehumanih poroda koji se i u ovom trenutku dogadjaju u nasoj zemlji....
placem jer se ponekad i sama osjecam nemocnom, placem jer se sjetim i svog poroda, placem jer ne mogu vjerovati kako taj preidvni trenutak, taj najdojmljiviji trenutak u zivotu zene moze biti neshvacen od strane onih koji su tu da nam pomognu i da nas podrze...
tebi saljem zagrljaj i pusu, sretna sam sto grlis sad svog sina i sto osjecas koliko je sve ovo bitno...uzivaj u stavrima u kojima mozes, ne daj se, mazite se, ljubite se, zelim vam srecu i da rastete skupa u lijepu sloznu obitelj
Draga moja,sva sam u suzama!!!Zavidim ti na hrabrosti koju si imala, :D svaka čast TAnjić!!I ja sam kao i ti prošla golgote vantjelesnih opšlodnji i svega toga,ali sam na kraju zbog rizične trudnoće morala na carski roditi,tako da nemam iskustva s prirodnim porodom.
Presretna sam zbog tebe i znam da uživaš u svom malom zlatu ali da se takve stvari ne mogu zaboraviti!!Pusa
cure, hvala na dobrim željama još jednom. moj mali miš je jučer napunio 4 mjeseca i sve je to iza nas, ali ponekad, kad vidim trudnu ženu, uzdahnem i pomislim: hvala bogu da sam rodila.
tužno je što je sve ispalo tako kako je ispalo.
Tanja, sasvim slucajno (ili ne :heart: ) prvo procitah na portalu tvoje price, a onda ovu, o porodu.
nemam rijeci za opisati kako se osjecam, jer su u meni najrazlicitije emocije na svijetu:
nada, koju si mi vratila, jer se tvoja borba zavrsila,
sreca, jer si MAJKA :heart: ,
tuga, jer si prosla previse bitaka
ogorcenje na one u cije ruke stavljamo zivot.
Hvala Bogu ziva si i zdrava, majka si, a Bog sve vidi :heart:
:cry: ko kišna godina
za doktoricu (ako ju se uopće može tako nazvati) :evil:
tebi najveća :love: i :heart:
super za tvog :angel:
Draga :love: tebi i tvome malom :angel: :heart:
Našla sam priču, tražila sam je na krivom mjestu.
Draga Tanja, danas već drugi puta plačem zbog tebe. Podsjetila si me da se čuda događaju... I da ja vjerujem u njih... I da mogu plakati...
Žao mi je što ti je bilo tako teško.
P.S. Dugo dolazim na Rodu ali danas sam prvi puta otvorila ovaj forum. Smatrat ću to dobrim znakom
:heart:
rasplakala si me :love:
dirljivo :heart:
Opet sam se rasplakala!
Čestitke od :heart:
I ja sam pustila suzu.... :love: :heart:
nemam riječi za doktoricu...prestrašno nešto. ali ovdje, kao, trebamo biti pristojni pa neću više o njoj :evil: :x :shock:Citiraj:
tanjaa prvotno napisa
a tebi tanja čestitke i pusa bebici :heart: :love:
čestitam ponosnoj mami!
stvarno jedna dirljiva priča...trebalo bi napisati upozorenje za one koji se lako rasplaču
a doktorici želim da prođe ovo što si i ti :evil:
Draga u potpunosti suosjećam s tobom, svak ti čast, i ja sam plakala, od muke i tuge, straha, znam šta znači 12h u ležećem položaju,strah,a tek trpit i suzdržavat nagon za tiskanje! Pusice, pusice :love: tebi i bebi, svaka čast.Možda jednom osnujem nekakvu udrugu za borbu protiv nehumanosti pri porodu, ali me bebac posve zaokuplja, pa ti se javim 8) U svakom slučaju SKIDAM KAPU! Čudno kako sve ipak prođe dobro nakon toliko horora...Opet ja kažem ima Boga