moglo bi moglo bi.....odlična je serija, dobro je felix rekla, postaje sve bolja i bolja.... odgledala sam cijelu prvu sezonu i prvu epizodu druge sezone, sada čekam iduću epizodu, baš se zakuhalo :mrgreen:
Printable View
definitivno mi je prva epizoda nove sezone VD stoput bolja od zadnje (kakti najnapetije) epizode TB. nekako... cijela druga polovica TB ove sezone mi je izgubila car i napetost :-( zato jedva cekam cetvrtak da vidim sto ce biti s caroline u VD :-)
finale čisti fijasko! dosada živa...
I ja krećem na VD, TB fakat posustao... i Erik pogubio svoj mocho...
a da preimenujemo temu u VD :lol:
nesto nam je posustala tema ;)
nego, skuzila sam nesto dok sam gledala zadnju epizodu TB. ni eric ni bill nisu nesto, najzgodniji (i najmacho) muskarac u TB je alcide. ima ono nesto u sebi, tople crne okice i zlocesti pogled... ako ce slijediti knjige, pojavljivat ce se cesto i u iducim sezonama serije :mljac: tako da, uzmite si erica, ja rezerviram alcidea :mrgreen:
a druga epizoda VD ne zaostaje za prvom... zasto su razmaci duuugih tjedan dana? :/
a da zaokruzimo temu s vampirima, na mtv-u je pocela serija valemont o, jelte, vampirima i tinejdjerima 8-) uzas zivi. to ne da je B produkcija, to je nesto u rangu 55. nastavka jeftinog hororca koji ide odmah na dvd jer je prelos za kina.
cak ni glavni frajer nije nesto :roll:
ja sam danas počela gledat neku seriju, zove se The gates, ima vampira i vukodlaka i čini mi se jaaaako zanimljiva.... ;)
jel se može negdje otvoriti tema o šeherazadi ili samo vampiri prolaze cenzuru ?:angel:
inače da ne budem skroz off od moderne vamiprologije sam jedinp pratila Buffy zbog Angela, jelte :mrgreen:
maria, probaj sa emotivne i moralne dileme samohrane majke na primjeru seherezade (serija 1001 noc) :)
i naravno, zakljucavam