irenas, moj konjić iz neckermanna je super /kuc, kuc/, sve za pet, a to je kokin koji je imao grešku pa neće da topće i njišti ;)
Printable View
irenas, moj konjić iz neckermanna je super /kuc, kuc/, sve za pet, a to je kokin koji je imao grešku pa neće da topće i njišti ;)
TW mislila sam na to da ih trebate rašivati da se promijene baterije ;)
kad se ove istroše (ako to uopće i radi na baterije, a ne na nešto drugo), to je jedino rješenje. Samo šteta konjića. Radije ću da šuti i ne rže, nego ga secirati.Citiraj:
irenas prvotno napisa
Mi smo kupili gumenog Ponya i zasad još nije pala(nadamo se da ni neće)
ali još uvijek joj je draža bakina noga.Baka više nigdje ne smije sjesti prekriženih noga da Dora odmah ne pruža ruke i ne viče Đija đija. :lol:
Mi smo Hrvoju kupili jednog baš u Konzumu, 199 kn - rže, njišti, čuje se topot... ali smo - ofkors - trebali prvo ubaciti baterije (s donje strane trbuha). koka?Citiraj:
dijana76 prvotno napisa
Ne kužim kako ste ubacili bat. kad je sve zašiveno.Ustvari ima kod jedne noge rupa,ali pipajući ne napipavam ništa u što bi možda stavila bateriju.Ma na kraju krajeva to mom Josipu još uvijek nije toliko napeto pa se i ne sekiram previše.
vidim da još nitko nije spomenuo - mi smo kupili zari konjića u IKEI. koštao je oko 20 eura, sav je drven, crvene boje, i nije zapravo konjić nego sob :lol:
tko hoda po centru zagreba, može istog takvog vidjeti na cvjetnom na ulazu u oktogon (kod palačinki i forneta) ;)
meni je genijalan, lijepa klasična drvena igračka, zara ga jako voli, i uopće nam nije potrebno rzanje, toptanje i slično. zabavnije je kad to sami radimo :lol:
ona se na njemu ljulja užasno užasno jako, izgleda mi kao da će se razbiti, ali još NIJEDNOM nije pala ni odletila s njega.
frendovi imaju ovog gumenog, i s njega je pala mali milion puta...
Eno onaj moj konjic proradio.Nešto je brat prtljao oko njega i popravio ga.Morao ga je izgleda malo i secirati,ali nema veze,zakrpat će se.
:lol: :lol:Citiraj:
koka prvotno napisa
ne mogu vjerovati. Pitaj ga obavezno kako je to isprčkao i sve zapiši, jer ću te trebati savjet kad se naš istroši.
cure, imam jednu molbu
ko ima neckermannov katalog da mi kaze koja je sifra artikla za konjica.
ASAP plizzzzzzzz
hvala :mrgreen:
nasla vec
hvala
Citiraj:
mamaNjojza prvotno napisa
727/205ZE
evo ti i link:
http://www.neckermann.hr/shop.php?p=...&f_item=727205
hvala puno ;)Citiraj:
mamaNjojza prvotno napisa
Cure htjela sam samo reći da mi imamo dva Rodija toliko na se sviđaju i sva djeca koja nas posjećuju, vole ih.
Podižem malo temu!
Bila sam u Turbo limaču ali tamo nema drvenog konjića, samo plastičan...
Da li ga još uvijek ima za kupiti u Konzumu?
U Metro-u ga nisam našla...
Kasno mi je naručivati preko kataloga, treba mi u idućih 10tak dana kao poklončić za 1. rođendan :-)
HVALA
:?
vidjela sam prije možda mjesec i pol u mulleru drvenog konjića.
Miha dobio za rođendan iz Adaxa konjića koji proizvodi zvukove kad ga stisne za uho i otvara usta...obožava ga...a od neki dan skužio kako se ljulja i sad se tako jako zaljulja da samo čekam da tresne, zaljulja se dokraja..konjić ide unatrag koliko se on mrda..a kad vidi konja na TV-u poludi (počne rzat ko konj :lol:) i svi moramo doć vidjet...
Ja sam prije mjesec-dva vidjela drvenog konjića u Kiki na Jankomiru na njihovom bebi odjelu gore na drugom katu.
imaju li ti drveni konjici ogradicu? bojim se da se L u ljuljackoj ekstazi ne baci na leda :)
mislim da nijedan konjić nema ogradu....bar ja dosad nisam vidjela..
Evo našla sam 2 konjića:
Konjić
i
Konjić s ogradicom
Sutra definitivna odluka:
Konjić, lavić i slonić
U škrinjici koštaju 400kn oni s njihove stranice (link sam stavila u moj post prije)
Ovakav kupljen u Mercatone-u: cijena :-( 449kn
Konjić
Mi ga imamo već dugo, no sad definitivno odlazi u podrum. Pazite na donji dio, stvarno je potencijalno opasan, djeci se ispod prilikom njihanja može naći rukica ili nogica. Moja starija je sinoć mlađoj skinula papučice i one su tako bose haračile po stanu i u jednom je trenutku povukla konja k sebi i tim drvenim dijelom prešla preko sestrine nogice. Stradao je palac, možete zamisliti bol.
Name je Rudolf (drveni jelen) omiljena igracka a kod bake je plisani konjic kojeg jaaaaaako volimo ...
I Ivan će za drugi rođoš dobiti konjića, lud je za njima, jedino moramo naći i sijeno jer će htjeti nahraniti :lol:
Naš konjić stoji u "štalici" ispred kuće (ljeti) i puuuno je manje zanimljiv od npr. onog u butizi od cipela s kojeg je nikako nismo mogli skinuti :roll: .
izvlačim temu iz naftalina, ali jel zna netko gdje ima za kupiti neki konjić a da nije preskup?
Mi smo svoga kupili na Trešnjevačkom placu. Natur drvo, bez mekanih dijelova. Bio je zakon! Dali smo ga u dobre ruke. Mislim da taj dućan još postoji iako smo mi svog konja kupili davno (kiosk u sredini placa, prodaju oni razne predmete od drva i košare, imaju sanjke i takve stvari).
LLella, oglasi ovdje na burzi da kupuješ konjića, možda ga je netko prerastao.
mi smo konjića dobili, i sa godinu i pol ga obožava stoji u sobi pa uđe sama i vuće konja po cijeloj kući
i voli jahati po njemu fora joj je
Mi nemamo konjića nego bubamaru. Dobila je za prvi rođendan i u početku joj je bilo zabavno 10 sekundi nekoliko puta dnevno, ali sada već sama sedne i ljulja se ili stavlja igračke, pa ljulja njih. Najnovija igra je da se ljulja stojeći. Akrobata.
imam i ja, nije baš konjić http://public.fotki.com/zara1/oprema...255.html#media
ja i mm smo jednog izradili nećakinji, drvenog
moji su dobili onog plišanog što rže i dali ga u vrtić gdje ga je stariji više jašio nego dok mu je bio doma na dohvat ruke
imamo i gumenog, s njega padaju svi dok se ne uštose
vuku ga što za igru, što za jahanje, al češće kad dođu druga djecau goste
inače, ovaj gumeni mi odlično drži balkonska vrata da ne lupnu:mrgreen:
E, to je druga priča... Ovo je firma iz mog rodnog kraja, ali pitaj imaju li dostavu ili štogod bliže:
http://www.drvenarija-pospaic.hr/Web...%2CProductName
samo da mojca i slične cure ovo ne vide http://www.drvenarija-pospaic.hr/Web...%2cProductName
Joj, što je dobra! Imaću je i ja jednom.
očito nisam trebala dat link
Neka, malo da uživamo u lepom nameštaju. Jeste da nije baš konjić za decu, ali možemo se i mi malo ljuljati. Super su im proizvodi. Ovaj konjić što je Peterlin stavila link je najlepši kojeg sam videla.