Ja bih eventualno mogla u Maksimiru (ako se ovo moje derište na vrijeme probudi i sl.)... ovo drugo mi je prekasno jer - mora netko i ručak kuhati :D :D :D
Printable View
Ja bih eventualno mogla u Maksimiru (ako se ovo moje derište na vrijeme probudi i sl.)... ovo drugo mi je prekasno jer - mora netko i ručak kuhati :D :D :D
malasirena, dodji u maksimir samo ako se hoces malo prosetati i vidjeti s nama, jer male bebe cu radije slikati unutra.
budem ja jos u par navrata slikala, nije sve u nedjelju gotovo :)
Ok.. . valjda ću vas skužiti :D
Zasad, imate onu sliku u čekaonici pa možda posluži nečemu :D
bas mi je zao sto ne mogu u nedjelju :cry:
organiziraj za mene i malu sirenu neki termin :D
MalaSirena, ako hoćeš javi mi se na PP pa se možemo dogovorit da i tebe MM pokupi, nisi nam daleko... :D
Anči, pa nije nama niti Maksimir, a bome niti Renata daleko sad kad imamo BB :D
Svejedno, hvala na ponudi... da je bilo koji drugi dan osim nedjelje - nema frke. Bit će još toga... nek Tanu prvo naraste kosa, da mi se ne slika prorijeđene kose :D :D :D :D :D :D
hej Renatica ja bi vrlo rado došla, ali ovaj moj bivši bi došao vidjeti maloga, pa neznam kaj ću iskemijati, ali uglavnom napravit ću sve da probam doći tako da mi molim te pošalji adresu naPP i br. moba tako da te mogu nazvati ako se izgubim. thanks
a ako ne uspijem onda drugi tjedan ili kad već, baš sam se razveselila kad si rekla da nije dogovor samo za sutra.
Renata, imaš PP :D
Ja imam jednu sisalicu od 5,5, mjeseci. Kosatu, bucmastu.
Je l slikanje s obnaženim grudima ili samo bebe u prvom planu?
(Baš da mi sise objavljujete po svijetu ... hm ... hm ..., muž bi odmah tražio naknadu za prava :lol: )
I u Dubravi sam, kod placa, a ide mi se i u Maksimir u šetnju :)
Javite mi.
Renata, možda bi ovo vidjela i prije da se nisam tek jučer registrirala. A u Dubravi sam. :(
Onda računam na drugi put, ili kad rodim za tandem :D
A Maju i Alu nisam 100 godina vidjela
da sam znala za slatke strudle, dosla bi i ja :lol: u superviziju.
danas na sljemenu narucila strudel od sira i ja cekam onako, dubrovacki, sladak, grozdice, povise secer u prahu.
kad je stiglo :cry: :cry: :cry:
kako je proslo?
bilo je super mi se slikavali, papali štrudle (i slatke i slane), upoznala sam još cura, pospikale se, družile i bilo je baš super
eto to su moji doživljaji
nadam se da će biti još sličnih druženja
Ja također...cure su zakon, klinci su preslatki, i stvarno mi je bilo ugodno druženje...i fenomenalni štrudli :D
Na mene računajte i drugi put... :D
Meni isto bilo super. Jedva cekam slike :lol:
I na mene racunajte drugi put. :lol:
Ja na kraju nisam mogla niti do Maksimira došetat - ovo moje derište se uspavalo i nije mi ga se htjelo gnjaviti da idemo pa smo šetali kasnije po kvartu...baš mi je žao
Mi smo zaboravili, a kad smo se i sitili (petrunjela, thanx) bilo je kasno... :( :( :cry: :cry:
Mi smo se rano digli ali nismo pozalili. Slike mi se cine predivne a posjet zooloskom je kasnije bio predivan. Bili smo valjda prvi taj dan u zoo pa su zivotinje bile zeljne ljudi :)
cure koje jos imaju namjeru slikati se, malo je sad zastoj, jer nemam kod sebe fotic (mm ga uzeo na put)
slijedeci tjedan bismo se mogli dogovoriti jedan dan. prijepodne svakako, jer vec od 15-16h nema dovoljno svjetla (a nemam reflektor :P)
super jedva čekam!!!!