Čestitke Denny, od srca draga ova tvoja predivna vijest vjeruj podigla me toliko i unijela novu nadu u mene. Odmaraj i čuvaj ovo malo najdragocjenije biće :love2::love2:
Printable View
Čestitke Denny, od srca draga ova tvoja predivna vijest vjeruj podigla me toliko i unijela novu nadu u mene. Odmaraj i čuvaj ovo malo najdragocjenije biće :love2::love2:
čestitam draga
Ma šta dodati?!? Čestitke od srca, predivna beta!!! Uživaj u blaženom stanju i neka ide sve po planu dalje!!!
To je jednostavno morala biti velika beta, jer toliko pozitivne energije i veselja što se napokon nakon sto problema kreće u postupak ovaj forum nije dugo vidio.
mislim da si podigla svojom vjerom cijelo odbrojavanje i da si jednostavno to zaslužila.
Bila sam s malom vani i prvo trk da vidim jesi javila betu!
od srca ti čestitam! :-D
nadam se da će se vlakić ovih dana popuniti!
Čestitam od srca!
evo i ovdje :klap: sad školski dalje :-D
čestitke draga denny:-D:-D:-D
želim ti bezbrižnu i ugodnu trudnoču,uživaj!!!:kiss::heart:
jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuu :-D:-D:joggler: Cestitke od srca !!!
Denny čestitam:-D:-D
Tooo, Denny! :bouncing: Ma bravo i svaka cast! :klap: Cestitam vam od srca na prekrasnoj beti. :heart::heart:
Tvoj optimizam tokom cijelog postupka bio je nenadmasan, a kada sam jucer vidjela slikicu vasih savrsenih blastocisti, bila sam sigurna da ni konacni pozitivni rezultat nece izostati. :yes:
Uzivaj sada u svojoj sreci potpuno i ostani s nama i dalje sireci na nas svoje dobre vibracije.
ajme supeeer koja lijepa vijest!!! cestitam :-D
Predivno, predivno! Beta je ogromno i mogli bi biti i duplići! A sigurna sam da je i doc bio sretan!:-D:-D
Sad se opusti i uživaj u zasluženoj sreći:preskaceuze: iako bi sigurno skakala do neba i vikala svima da čuju da si trudna:klap:
Predivne vijesti, čestitam od srca!
čestitke!!!!!!:-D:-D
Denny, od srca čestitam!!!:-D:-D:-D
Bravo Denny, baš sam sretna što vam je uspjelo:-D:-D
Javila mi je Mare jutros tvoju betu na mob.i samo potvrdila moja očekivanja :-)
Čestitam, Denny :-D :-D :-D
denny....čestitam od srca.....aj kak volim takve vijesti!!!! sebe vidim u tom scenariju...i veselim se tvojoj sreći.........želim ti sve školski do kraja!!!!
bravo :-D:-D:-D
obožavam kad otvorim podforum i vidim naslove ovakvog tipa :-D
čestitam:-D:klap::heart:
Draga Denny!!
Čestitam ti od srca na prekrasnoj, savršenoj beti!!!! Želim ti savršenu trudnoću, smijeh i radost u iščekivanju i prekrasnu bebicu nakon 9 mjeseci!!!!
Čitam tvoje postove i divim se danima tvom optimizmu, ugledat ću se na tebe kad budem došao red na moj postupak. Čestitke i ponosnom tati, da ne zaboravimo ;)
Denny čestitam ti od srca....pratila sam ovaj tvoj postupak i divila se tvome optimizu!!!!! Predivno!!!!:klap::klap:
Denny čestitam od srca!!!
:-D :-D :-D
Denny čestitam od srca i šaljem pregršt~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje :heart:
Draga Denny čestitam ti prije svega na velikom optimizmu s kojim si ušla u ovaj postupak, tako da nije moglo drugačije niti završtit nego happy endom.
Svi su vjerovali da ćeš uspjeti...to je snaga ovog foruma iz koje se nađe za svakoga malo optimizma. :dancingfever:
Čestitke na velikoj beti i da sve prođe b.o. do kraja.
Sjetit ću se tog tvog optimizma kad budem u 11. mjesecu u postupku...slavi sa mužem! Pusa
:-D :-D :-D
Draga moja iskrene čestitke tebi i TM. Želim ti lijepu trudnoću i neka te tvoj optimizam prati narednih 9 mjeseci. Uživaj maksimalno u svakom danu trudnoće. Ljubim te draga.
Bravo, bravo za tebe i za ekipu sa CITA.:-D:-D:-D:-D:-D
Čestitke, draga :)
draga Denny čestitam svim srcem :-D! mogu samo pretpostaviti kakvu sreću sada osjećaš, a želim da ta sreća nikada ne prestane, da te nikada ne napušta, da raste i dalje zajedno sa tvojim trbušićem a sve ostalo sada je manje bitno. i naravno čestitke tatici i on je dao svoj doprinos!
Što da kažem nego da su me oblile suze čitajući vaše postove.
HVALA VAM SVIMA OD SRCA! :heart:
Već godinama vibramo za naše suborke, čestitamo na lijepim vijestima, objavljujemo trudnoće... Ali danas, kad uz sve ove čestitke, vibrice i smajliće vidim svoj nick, sve djeluje tako nestvarno... kao da se ne događa meni... kao san!
I znate što? Ovaj san je vrijedilo čekati! :-D
draga moja pratim stalno šta se događa sa tobom i samo ti mogu reći svaka čast na pozitivnom stavu i jedan veliki BRAVO za Cito ekipu ma oni su zakon
Beta je preeeeeeedobra :-D:-D:-D Sretno do kraja
Deeeennyyyyyyyy ZNALA SAM!!!!!!! Toliko optimizma nije moglo nikako drugačije završit :-D :-D :-D
Čestitam vam draga moja i sad laganini, mazi bušu i polako dan za danom :zaljubljen:
cestitam Denny od srca i neka sve dalje bude dosadno i skolski
Čestitam od srca !!!!! :heart::heart::heart::heart::heart:
Denny čestitam od srca!!!!! :-D:heart::-D:heart:
Denny PREKRASNA beta, ČESTITAM :-D:-D:-D
Aaaaaa... :zaljubljen::zaljubljen: Čestitam!!!!!! :-D:-D:-D
Čestitam od srca!!!
ajme baš prekrasna vijest!! :-D čestitam ti od srca i želim da za osam mjeseci poljubiš svojeg anđela :heart:
[B]Denny[B] :-D:-D čestitamo i želimo ti najlijepših 9mj od :heart::heart: