predivno:heart:
osjećaji su me obuzeli:zaljubljen:
vjerujem da će priča nadahnuti mnoge
Printable View
predivno:heart:
osjećaji su me obuzeli:zaljubljen:
vjerujem da će priča nadahnuti mnoge
:heart:Prekrasno
cestitam
hvala ti na ovom osjecaju smirenosti i optimizma koji je tvoja prica uspjela prenijeti na mene
:heart:
Priča je zaista lijepa(a bome i duga), i podsjeća me na moj doživljaj trećeg poroda. Moram se složiti s tobom da bi bilo super da vam se sin mogao odmah priključiti, jer moja su djeca doživjela nešto neobjašnjivo kada su gledali mene u trudovima a zatim vidjeli malu čupavu našu Gugu. Stalno to spominju, i svima pričaju slobodno o tome. Doduše moji su već veliki.
Pre pre prekrasno... tako sam sretna zbog tebe felix :heart:
:zaljubljen:
Tako savršeno!
lijepa priča felix, prelijepa :srce:
Što te više poznajem, to me više fasciniraš. Jedva sam dočekala tvoju priču! :-)
Uz najsrdačnije čestitke, i jedno veeeeeeliko Hvala.
Hvala što dopuštate (aqua, mikka, ti, saradadevi ...) mamama poput mene, koje su sticajem raznih okolnosti uskraćene za ovakva iskustva, i žao im je zbog toga, i nastoje se pomiriti sa tim, a ne ide im baš dobro, da makar malo osjete kroz vaša iskustva šta znači istinski roditi svoje dijete.
P.S. I hvala ti na onom tvom kometaru, od prije godinu dana, kad si mi digla raspoloženjem rekavši da je bolji carski uz trudove, jer beba daje znak da je spremna :heart:
wow!
svaka čast!
prekrasno!
:heart: Savršeno.
lijepa priča :heart:
čestitam :-)
Bez riječi! :heart:
Prekrasno :heart: jako me podsjetilo na moj porod, koji bez obzira što je bio u Vž bolnici, bio je jako sličan tvojem.
Za spontani nisam ni znala, jako me rastužilo kad sam čitala :cry:, a opet fascinantno je opisano. Hvala ti :love:
Svaka čast i čestitam na porodu iz snova.
šmrc, šmrc i buhuuaaa - ubiju me ove predivne priče kućnih poroda.
kad dođe trenutak nadam se da ćeš mi dopustiti da koristim tvoj disclaimer :D
Felix, poznavajući te, nisam ni mogla zamisliti da bi moglo biti manje veličanstveno nego što je uistinu i bilo.
Jedno veliko :heart: za sve vas!
Felix, hvala ti od :heart: na predivnoj priči! :love:
Felix, puno ti hvala na prici, vec me odavno nije neka prica ovako ispunila veseljem, usta su mi se ukocila od dugotrajnog smijeska.
Dok sam citala dio o spontanom, osjetila sam, kao i juanita, da je i to bio jedan mali porod kod kuce... Duga prica o dva kratka poroda kod kuce...
Nikada prije nisam to tako osjetila...hvala ti.
:klap: za disclaimer!
Moj obracun s njima.
Bordo rucnik uzvraca udarac!
:love2:
Opis spontanog me naveo da ga sagledam potpuno drugacije nego prije, hvala ti kaj si podijelila i taj dozivljaj s nama :heart:
Prica je prekrasna i snazna. Tocno tako bi se trebale osjecati sve rodilje, bez obzira na mjesto radnje :-)
felix :heart:
priča je prekrasna, kao i tvoja mala djevojčica, a posebno ti hvala što si podjelila detalje iz druge trudnoće i poroda... mislim da ćeš s time mnogim ženama dati snagu.
Predivna priča, tako ljudska, topla i životna. Pronašla sam se u mnogo dijelova, od opisa i razmišljanja o spontanom do trećeg poroda. Iako nisam rodila kod kuće kao što sam htjela, ipak sam se izborila da u bolnici bude po mom.
Od srca ti hvala što si podijelila svoje iskustvo s nama, i iskrene čestitke na zaista predivnom rođenju vaše djevojčice.
:heart::love2:
predivno! :heart:
prekrasna i presnažna priča :heart:
prekrasna priča
čestitke
divna priča:heart:
Čestitam na savršenom porodu, prekrasno
iako vjerujem da se žene, koje odluče roditi u kućnom okruženju, na to ne odlučuju zbog priča koje čitaju na našem forumu, sada sam sigurna da su neke od njih tako odlučile zbog snage koja bi mogla pokrenuti svemir, a koja ih zapljuskuje dok čitaju te priče.
tako moćna i tako mirna priča istovremeno:heart:
:-)
prekrasna mama
prekrasna beba
prekrasan porod
prekrasna priča
beautiful
beauty-full
full of beauty
:zaljubljen:
Draga Felix, čestitam!
Pusa bebi! :love:
P.S. Naravno, potpisujem i pinocchio! ;-)
prekrasnan porod i prekrasana prica, felix! :heart:
a posto mi je dijete momentalno cijala u harry potteru (a s njom i ja:mrgreen:)
zaista si me nasmijala s formulacijom "one cije se ime ne spominje"
vau priča...
čitajući odmah sam poželjela ponovno roditi :)
a usputno slaganje suša u suđericu ne može ništa nadmašiti.
Ne vjerujem da sam tek sad pročitala..
prekrasno, osnažujuće, ma baš kako treba biti :heart:
Predivna priča! Hvala ti što si ju podijelila s nama. Čestitam od srca na hrabrosti, smirenosti i predivnom porodu.
Moj porod je bio brz i prirodan, ali u bolnici. Sad vidim da se moja priča ne može mjeriti s tvojom.
Predivno!!!
Djeca bi tako trebala dolaziti na svijet.
ma predivno!
za tvojega i sve majmune... :heart:
:heart:prekrasna , prekrasna , prekrasna priča
:heart:dirnuta:heart:
podsjećaš me na vlak kojem su porod kod kuće njegove tračnice... nema vam kraja:zaljubljen: