Bila sam prošle godine i uživala...ove godine mi financije ne diozvoljavaju ali sam zato zamolila prijatelja da mi kupi dvije knjige....umjesto 400kn prošla sam s 200kn + 20kn poštarine :D
Printable View
Bila sam prošle godine i uživala...ove godine mi financije ne diozvoljavaju ali sam zato zamolila prijatelja da mi kupi dvije knjige....umjesto 400kn prošla sam s 200kn + 20kn poštarine :D
Mi smo bile u petak, guzvaaaaa nezamisliva. Prisjela mi je ideja da idemo po knjigu o princezama na Egmontov stand vec kad smo krenuli i zaglavili na mostu ... ali tolike suze kad sam spomenula 'Mogle bi sutra?' da sam odustala i onda nam se ukazao parking.
Cilj nam je bio otici samo po te princeze jer vec tjednima hoda sa isjeckom iz novina sa reklamom te knjige, koja je ujedno bila dodatni popust na knjigu. Ali smo naisli na stand Planetopije i tamo sam kupila 5 knjigica po 20 kn za poklone, i jos jednu dobila na poklon, uzela jos jednu iz regularne ponude sebi za gust. Kupila knjigu od Juula 'Od poslusnosti do odgovornosti' snizeno sa 250 na 200 kn.
Progurali se do Egmonta po princeze i usput kupili jos dvije slikovnice.
Krenuli po jednu i skoro odustali zbog guzve, ali drago mi je da nismo.
Mi smo bili danas kasno poslijepodne. Gužva je bila velika. Prevelika. Dobro da sam s godinama naučila da idem ciljano. Popis izdavača, tražim taj i taj naslov. U pola sata obavila sve.
Užasna gužva, nikakva klimatizacija prostora. Čovjek naprosto izgubi volju za knjigama. Ima super naslova, više ili manje povoljnih. Uboli dosta super knjiga za klince, nismo baš ove godine imali "Interliber fond".
Tko je vidio štand od večernjeg lista, 24 sata, tražim disney slikovnice -kralj lavova , aladin, i sl... help
Stand od 24 sata je 5 metara od Vecernjakovog.
Mi smo na kraju ipak danas obišli Interliber. Plijen - 12 knjiga raznih, a išla sam "samo" po novi pravopis... :oops:
mi bili danas
izludila me gužva
kupili uglavnom dječje knjige
možda najbolji "plijen" lektira za 1. i 2. razred OŠ po 19 kuna svaka
i ja sam sebi kupila par krimića za 49 kuna na algoritmovom štandu
2 riječnika, ionako skupa, ali ipak sa sajamskim popustom
čestitke unicefa, majicu na baltazara
svašta nešto, ošla lova
nije tema, nego razmišljanje koje će vjerovatno biti popljuvano
ne znam što će mame s bebama u maramama i kolicima tamo
bebe od 2-3 mj u onoj buci i rasadniku virusa
I mi smo bili danas, po prvi puta sa Leom koja je jako željela ići na "ono sa knjigama".
Došli smo točno u deset pa je ispočetka još bilo i podnošljivo, kasnije je stvarno prevelika gužva tako da smo ostali samo sat vremena. Inače, bilo bi vrlo zgodno ići sa većim djetetom da razgledava štandove da nije te gužve, Leu je to sve jako zanimalo.
Kupnja je bila recesijska, nekoliko knjiga za Leu, za mene samo jedan Lodge za 30 kuna.
Svidio mi se ove godine Golden marketing, imali su slikovnica i knjiga po 30 kuna, a dvije takve su išle za 50; tu smo najviše kupovali.
Ovo sam se i ja pitala. Da sam svojeg u toj dobi nosila u tu gužvu, mislim da bi doživio živčani slom od gužve, manjka zraka i buke. Ali i bebe se razlikuju... mene bi ipak najviše bilo strah virusa i potencijalne zaraze.
Andreja smo prvi put vodili na Interliber s 4 godine, a i to smo se kratko zadržali. Ove godine smo prvi put s njim proveli više od 1 h ondje.
po tvojoj preporuci tanja_b kupili smo budalaste priče
super su
hvala
Ove godine nisam bila....šorti sam s lovom, a i klince je teško udomiti....možda sljedeće
I ja bila jučer, nažalost nisam uspjela otići radnim danom. Nisam prošla bogznakako jeftino, a uglavnom kupovala slikovnice (Nećko, Miševi i mačke naglavačke - Golden Marketing, ukupno 120 kn :/ ; Madonnine "Jabuke gosp. Peabodyja" (sviđa mi se sadržajno, a ulovila je za samo 20 kn), pa neke Profilove Letjelice i plovilice).
I "Povijest svijeta 6 čaša", za 90 kn, to je za božićni dar.
U drugi paviljon nisam ni išla, ostala sam bez gotovine koju sam namijenila za Interliber. Sad se pitam jesam li previše škrtarila... Ali stvarno mi je trebalo zraka nakon one gužve.
Samo da se javim i kažem da škicam topic i pomalo vam zavidim. Meni je ovo prva godina bez Interlibera.
Možda će vas zanimati da autor gostuje u Hr: http://www.culturenet.hr/default.aspx?id=34166
Ja bila i to s kolicima (to je bila jedina opcija ili čekati 2011 :roll:) ali u petak ujutro 8-) pa sam uspjela uspješno obići samo 6 paviljon za ostalo je u paketu s bebom bilo nemoguće...
Uglavnom kupila za starijega dosta a za malenu slikovnice za kupanje i grickanje :lol: Čini mi se da je štand Naša djeca bio iznimno povoljan - dosta toga bilo je po 10, 20 kn - skoro pa sve ;-)
Šteta jer traje samo 4 dana bilo bi idelano da je bar dva tjedna :mrgreen:
uspjela doći na svega sat-sat i pol.
a kakva je atmosfera i vrućina bila, sumnjam da bih dulje i izdržala.
pazarila na planetopijinom štandu i nešto dječjih knjiga, plakata (egmont, kašmir promet..).
a ovo za mame i bebe, možda nemaju žene izbora- ili će doć s bebom, ili neće doći nikako, pa izaberu ovo prvo.
u petak predvecer guzva nesnosna
ipak mi nije smetala da tri sata tamo ne setam
necu reci koliko sam potrosila, samo da sam ustedjela 310 kuna :mrgreen:
kupila par slikovnica za poklone za neke kasnije rodendane, queer bajke i zvijeri plisane su bile skoro pa 50% jeftinije
Istina..nemam kome dati na čuvanje a svaki put sam do sada išla i ovo je prvi puta da sam uletila u takvu stravičnu gužvu..
ja se moram pohvalit: već dugo si želim rječnik sinonima i jučer hvatam rječnik istodobno kad i prodavačica. naime, ona ga nosi na blagajnu za drugu ženu koja ga kupuje i to po cijeni od 150 kn, ali i ja ga želim i ne puštam ga :)... veli ona meni kao mogu ga kupit po 200 kn a da je taj snižen jer je oštećen, ali mi se smiluje i da mi neoštećeni za 150 kn :)
a pazarila sam još toga, bit će štiva do sljedećeg ljeta...
ja sam dijete 2,5 godine ostavila dom as mužem (od onih sam sretnica da sam si tako nešto mogla organizirati i da su me financije poslužile, mada sam se kasnije lupala po glavi koliko sam love ostavila, tješim se kako lani nisam puno trošila). uglavnom sam kupila slikovnice za malu (rasporedit ću joj kroz godinu). prvo sam si mislila da i nju vodim ali tad bih prije ja izgubila živce.
uglavnom, upisala sam malu u knjižnicu tako da od sada tamo posuđujemo slikovnice, pa ako vidim što baš jako voli, možda joj tu i kupim. imamo puno starih slikovnica sa lijepim pričama tako da nam je i to sad u điru.
sebi sam kupila samo jednu knjigu (Djevojka sa srebrnom nausnicom za 10 kn), drugo sto me zanimalo mi je bilo preskupo tj. popust nije bio dovoljno velik za moj dzep
klinci su si izabrali po par brojeva Drva znanja i NG Junior, S. neku igricu za komp. i par Alan Fordova
MM si je kupio 2 knjige i 2 CD-a (zaboravih koje), prezadovoljan je
uglavnom, recesija na djelu ako usporedim s prijasnjim godinama...