čestitam zekana :-*!
Printable View
čestitam zekana :-*!
Samo da javim da nista od mene na trudnicama za sada.. Bila je biokemijska trudnoca. Prokrvarila, isla na ultrazvuk i ocito se nista nije primilo. Tijesim se da je bolje tako nego ne daj Boze u nekoj kasnijoj fazi.
Zekana, tebi zelim super trudnocu! Sretno!
Čestitam Zekana...
Ja sam ovde nova i u svemu ovome :) ja i moj muzic ocekujemo prvu bebu,juce sam saznala da sam trudna :) inace imala sam simptome kao pred mestruaciju ali jedino sto je bilo drugacije je to da me moj muz uzasno nervirao i sve mi smeta kod njega. Inace imam 20god i trudili smo se meseca i napravili malog andjela :). Tako sam srecna...
Ajme, aliana79, čudno je to. Prvo šok- trudnoca, onda šok jer je nema. Zaista mi je zao, ali isto tak mislim da si u pravu, bolje da se nije ni primila, nego šokovi kasnije.. S druge strane, možda te sad neka iduća trudnoca manje iznenadi :* Drž se!
Sent from my iPad using Tapatalk
Nikako da se javim opet na ovoj temi. Iako je početkom veljače test pokazao minus, nakon mjesec dana sam ga ipak ponavljala.. I eto, bio je plus. Bit ce ovo ipak trudno ljeto, a krajem 10. Mjeseca nam se pridružuje novi član/članica :) razlike između ove trudnoće i one prve? Meni se čini da je sve full drugačije, osim sto sam jednako umorna cijelo vrijeme. U prvoj mi je bilo muka 0-24 i često bi povracala, sada od toga ništa. Jedino sto mi se sad vrti non stop u glavi, prije nisam to primjecivala u toj mjeri.. Napišem i ostalo ako se sjetim..
Sent from my iPad using Tapatalk
Pozdrav ! Imala sam nezaštićene odnose s dečkom, ali koristili smo metodu prekinutog snošaja. No unatoč tome, može se dogodit trudnoća. Naime,trebam dobiti za 8 dana, a mene grudi strašno bole, temperatura je 37, grudi me svrbe( inače nikada ) , iscjedak imam nešto malo, glavobolju stalno. I jela sam hren i krastavce, što mi nikad ne bi palo na pamet inače jesti. Da li postoji mogućnost trudnoće ?? E da, i osjećam zatezanje u trbuhu.
Ako su ti uredni ciklusi,rano je za takve simptome.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
A mogucnost trudnoce postoji kod svakog nezasticenog odnosa.
a možda i nije? sve ovisi kad joj je bila ovulacija, odnosno ako je T, kad se dogodila implantacija.
ja sam u zadnjoj i predzadnjoj T jedno 8 dana prije nadolazeće M imala zatezanje u jajnicima, cice su mi postale osjetljive, izoštrio mi se i ovak izoštren osjet njuha i tak još nekaj. u predzadnjoj T mi se pokazao + 3 dana prije (ne)očekivane M, a u zadnjoj prvo po tim cicama i zatezanju nisam ni željela vjerovati da bih možda i mogla biti T jer nismo nikaj planirali i jer smo (doduše nezaštićene) odnose imali u neke, po svim parametrima, debelo neplodne dane, pa sam test ipak radila kad mi je M kasnila jedno 4 dana...
inače glede usporedbe simptoma: u 1. T mi je bilo strašnu muka ako ne bih jela (rezultat: + 11 kg :P), u 2. T mi je bilo užasno muka ako bih išta pojela (rezultat: - 20 kg :P ), a u 3. T mi je bilo muka bez obzira jela ja ili ne jela. jedina konstanta u sve 3 trudnoće je bio taj ogromni, preogromni umor...
Uvijek moze biti da nije,ali za 8 dana do M ako je uredan ciklus znaci da je impl bila doslovno neki dan,malo su ipak prejaki simp.al sve je moguce
Prva trudnoca bez simptoma (osim izostanka mjesecnice i ucestalih odlazaka u wc). Sad u ovoj, posljednjih 7 dana bol u zelucu, posebno kad pijem tablete, 10. sedmica trudnoce. Ima i umora, ali imam jako jako aktivnog decka od 20 mj., pa nije ni cudo sto sam iscrpljena.