sretno Gizmos!!
Printable View
sretno Gizmos!!
Jooooooooooooooj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ do neba da bude sve ok....SRETNO!!!!!
Gizmos, Gizmos, Gizmos, go go go go go :bouncing: za :heart:!!!
Sretno do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gizmo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Gizmos sretno!
gizmos, mislim na tebe i tvoju mrvu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
gizmos
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Čini se da su vaše vibrice i pozitivna energija učinili čuda i da ćemo s nestrpljenjem čekati sljedeći ultrazvuk, jer smo vidjeli i čuli jedno malo :heart: kako kuca i treperi. (CRL 6 mm). Ima uz GV jo jedna mala od 7 mm i moramo malo pratiti što će biti sa njom u narednim danima...Strah me i pomisliti na sreču, ali morat ću, ako ne zbog sebe onda zbog "dobrog razloga"...
Hvala svima na podršci u ovom periodu neznanja...:zaljubljen:
Bravo Gizmos! :klap: :-D
Znači možda je još jedna bebuška u "pećnici"? :mrgreen:
Gizmos, mislim na tebe i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Gizmos draga evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~1
e dok sam ja "doskrolala" do tvog odgovora oznojili mi se dlanovi... bravo, bravo,bravo!!!!!! ma znala sam ja!!!! a sad školski do kraja i brzo nek te denny naša stavi na listu! :heart::-D
I ovako da skaaaaačeeeemmmmm zbog teeeebbbbeeeee!!! Dok sam ti napisala pp trebalo mi je 10 min, malo sam bila euforičnaaaa... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D
I za drugo :heart: :-D
baš mi je drago !!! :-D:-D:-D
Za dosadnu i školsku trunodću !! :klap:
:heart:
ma mogu ja pisati pp-e do sutra kad je pun inbox!
:-)
Super, fantastične vijesti, ova druga mrvica je vjerojatno malo "mutila" rezultate :)!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
bas mi je drago
Bravo gizmos, baš mi je drago!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Sretno i dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ooooooooooooooooooo divotica.....šta drugo, divotica......:-D:klap::zaljubljen:
Gizmos, prekrasno:-D
:lol::lol::lol:
ČESTITAM draga Gizmos!
:-D:-D:heart::zaljubljen:
draga Gizmos baš sam sretna radi vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 9 mjeseci i dosadnu i školsku trudnoću
Gizmos:heart::love::heart::-D:-D
Čestitke draga od srca!!!!!
Super Gizmos milijun ******************************************* da i dalje sve bude savršeno
Gizmos tako mi je drago radi tebe :-D :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dosadnu školsku trudnoću ;)
i meni je jako drago da se okrenula situacija, koji obrat:-D
Gizmos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno do kraja sugrađanko moja!!!!
Gizmos čestitam!
Gizmos, bravo, čestitam!!!
Gizmos čestitam od srca!
Čestitam do neba, uživaj u svojoj trudnoći...........
Gizmos, čestitam, sad samo laganini~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću!!!:heart::-D:-D:-D