Ajme, kako ste lude! Ma skin ja sutra po svitu gren??? Ajoh je meni s vamin!!!
Kolačić se hladi... ako ne nestane do sutra...
Printable View
Ajme, kako ste lude! Ma skin ja sutra po svitu gren??? Ajoh je meni s vamin!!!
Kolačić se hladi... ako ne nestane do sutra...
Hej cure....ja sam mislila to su sve ozbiljne cure,malo čemo popričat,popit kavu i to je to.....šta me to čeka sutra s vama.....vi ste munjene sto na sat!!!!!a valjda od svih ovih žbrufadura!!!!šta onda neka bude za 18h otprilike....ja ču na zgradu vrči zastavu-ŽBRUFADURKE-pa nećete pogriješiti!!!!vidimo se....
vulkan nemoj se sad izmotavat...mislila da smo ozbiljne i tako to, znam ja ko je prvi supu predložio. na sam spomen dotične gospođe bukalete poludile smo sve!
dogovor je pao, u 17.15 krećemo. Snekica je naš šole! Tri put hura za šoleta...hura, hura, hura!!! porečanke vidimo se oko 18.15 (nadam se da nas šole neće peljat ko krumpire) i :dancingfever:može početi!!!
Ma ja riknem od smijeha s vama!!! Ovaj :lol: mi nije više dovoljan!!! Morati će staviti nekog koji se valja po podu i previja se ko lud kako ste mi smiješne!!
A sumskovoce i zbrufador!!! A bus! Ma ja riknem s vama!
Uglavnom ja sam u 17:17 spremna i za svaki slučaj stavljam zbrufador na glavu umjesto kacige jer kad nas snekica krene voziti u onom njenom tenku, ja moram biti spremna za sve situacije! Možda se stavim u maskirno da budem u kompletu, a i ako padne koja supica lakše ću se valjati po kafani, bar neću rifle isprljati! :lol:
Ju hu!! Jedva čekam!! Kako je rekla loksCitiraj:
:dancingfever: može početi!!!
Tenk ide za Liku, pa smo osuđene na moj mali autin! Stvarno ste opičene!!! :lol::lol::lol:
Ako nekome treba kaciga imam ih ja viška...
snekica se vero pak jako naljutila pa muža šalje u lov na Međeda kapitalca :lol:...ahhh to zamrzavanje...
snekice reci mužu da pazi da nebi slučajno naciljao našeg minist... ups medvjeda!! :lol:
hahaha...koje ste vi legende...:lol::lol::lol:
Ma ke lipo...do 6 uspijem i večeru za muža skuhat.....
Uglavnom, na kafelu neće bit ni ozbiljnih, ni normalnih...to je jedino sigurno... Neka kafenisanje počne :-D :-D :-D
ma san kuntenta...kako da gren na transfer!:lol: uzeti ću kazete od Lidije Percan i vesne Ružić Pužić pa da bacimo i jedan dens uz supicu! :lol: ako ne'ko ima, neka uzme Elija Piska...:klap:
jero im kampanja kol primo amore...o ke bel fior...o ke bel fior... VIVA L'AMOR ŠUL PAJON :sing:
ahahahahah aj umriti ću od smiha!!! stvarno je premalo staviti ove smajliće :lol::lol::lol:
Kafelić je gotov :-(, pasalo je sve super, puno čakul, a malo vrimena! Vulkan nas je hitila van objekta (perke ima sad transfer na gornjen katu :lol:), pa smo morali poj doma! A mi 3 bjonde i 4 more, niš drugo nego put pod noge i ... doma...:cry:.
Šalut Smrdljivoj čarapi, Ambri, Vulkan, Mare157, Loks, Bebach i Sumskojvockici (po sjedećim mjestima)!
Do drugega :coffee: lipi :bye:!
Cure, zakon ste, sve od reda!
Pozdrav i teti konobarici koja je morala trpiti naš rječnik i razne termine!
CURE, super ste, odlično je bilo, baš smo se napričale i nasmijale!
>>>>kava, kolači,baileys....ma sve predobro :)
Vulkan + sestra, hvala vam!!
Pusa svima!
Drage moje i meni je bilo super sve a pogotovi sve vi drage,simpatične...munjene da i ne govorim!!!!hvala vama na predivnom druženju s nadom da čemo i tako nastaviti ali svaki sljedeći put jedna trudnica više a možemo i sve skupa odjednom,ha,ha,ha....Snekica-kolač su bili odlični...pozdrav svima vama i naravno čujemo se sa novostima!!!!
Melem ste mi za dušu!!! Voji vas jako :heart:
Cure super ste. Hvala na pozdravima :)
Žao mi je što nisam mogla dulje, a sljedeći put ću planirati bez prikolice (ako me hoćete, naravno).
Šaljem svima dobre vibracije i bez odustajanja!!!
Naravno da te hoćemo! :kiss: "prikolici"!
Drage moje, baš mi je drago da sam vas upoznala! super ste i baš ste melem za dušu, kao što je Šumskica napisala!
Fala puno vulkanici na gostoprimstvu i nejnoj sekici na odličnom bilom kafelu...najboljem u Istri!!! :)
Snekice i tebi puno fala za sve...od super vožnje, odličnog štimunga na "putovanju", hehe, i za kolačiće, naravno! Sve super!!! ;-)
Čarapici i njenoj prikolici :-* i veliko fala na podršci! i da, Bože moj, naravno da te hoćemo! :)
Jedva čekam novi kafelić i nove čakule sa predivnim vijestima i mrvicama u bušinama!!! :-* svima!!!
ključić do slijedećeg puta :-)