Citiraj:
tweety prvotno napisa
hehe kao nakon Vuka na njemačkom je jako bitno jesam li zaboravila c ili ne :roll:
Printable View
Citiraj:
tweety prvotno napisa
hehe kao nakon Vuka na njemačkom je jako bitno jesam li zaboravila c ili ne :roll:
Nebih rekla da je Sami postarov, bas lici na babu svoga!
BTW, jeli SAMI ili SEMI? :?
SAMI :mrgreen:Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Edita je predivna i već vidim da će tatica biti lud od ljubomore :mrgreen:
A Sami? Kak ti je taj malac već naraso pa kao da smo jučer čekali vijesti o porodu... :roll:
Taj "malac" je jucer rekao sise (oprosti moderator :lol: )
fino, fino, kultura... :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Ha, vidim ja da će on brzo tebi snajku u kuću dovest... ;)Citiraj:
snorki prvotno napisa
ubacili smo jos nekoliko fotkica, pa izvolite...
Jos uvijek vlada tipicna kucna atmosfera. Nadam se proljecu, pa da se malo fotkamo i vani ;)
snorki, preslatki su ti, on je taaaako velik, kako vrijeme prolazi. a kome to gospodicna telefonira?
zadnja tvoja slika koju sam vidjela je bila s dugom kosom; lijepo izgledas. vitko.
gospodicna telefonira svojoj nani (baka) ;)
Meni je genijalna slika gdje je Edita gurnula Samiju ruku do krajnika.
Ja sam cekala njega da se nasmije pa da ga ufotkam, a u medjuvremenu dok sam drzala aparat, Edita je prisla i gurnula sakicu Samiju u usta :roll:
inace, sada uopste nije ljubomorna na njega. Obozava ga, a i on nju :love:
snorkijevci su sve slađi i slađi :)
kako edita odraslo djeluje, stvarno prava gospodična!
Sami na babu a Edita na manu. :angel: Andjelcici.
Super ti je nova frizura. ;)
A klinci su stvarno preslatki.
na mamu :)Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
O Boze, kako brzo rastu!
Snorki, super su ti djeca! :heart:
potpisujem i za frizuru (stvarno je super) i za klince. meni je genijalna ona di zajedno leze! to mi je prvi put da sam pozeljela imat dvoje kad sam iha vidjela tako :shock:Citiraj:
bibai prvotno napisa
Bas su fora zajedno i jaaaaako su slatki!
ubacila sam nekoliko novih fotkica. Jos samo da smognem zivaca pa da ovaj album malo procistim i poslazem. :mrgreen:
Neke fotke su sa Samijevog rodjendana kojeg smo proslavili kod njegovog dida i nane, a druge su ufotkane ovdje u Austriji. Samijeva torta je bila jakooo losa, ali se pojela. Uglavnom, bilo je cevapa :mrgreen:
Ubacila sam i fotke sa Editinog rodjendana koji se desio prije nekoliko mjeseci :mrgreen:
da se ne vracate na prvu stranu, evo vam link
http://public.fotki.com/snorki/snorkijevci/
naravno da su klinci :angel: :angel:
no ti ženo izgledaš mrak
Svi ste jaaaaako zgodni a djeca su premedena. Malo sam se ušokiraka kada sam vidjela koliki je Sami već veliki (meni u glavi je on još uvijek bebica mala). I da imaju stvarno prekrasne oke :love:
ja nemogu vjerovati da je zpd-ićima ovo treće, a Samiju drugo ljeto u životu.
Prekrasni su snorkići. Sami mi je isti Edi u manjem i muškom obliku.
Za preslatkicu Edi moram štediti komplimente da ne dobijem od Mamma po piksi, ali znaš da mi je preslatka...
a ona slika gdje fura Samija u kolicima za bebu ... :lol: :lol: :lol:
A ja ne mogu vjerovati da smo preskočili Samijev rođendan!!!
Sami, sretan ti tvoj prvi rođendan!!! :love:
Klinci su ti fantastični Snorki! Ti izgledaš super, kao da si se resetirala!! :mrgreen:
A nevjesta? Ma prelijepa mi je! Posebno ona slikica iz ptičje perspektive u kuhinji! :heart:
A za Samija se stvarno kuži da je Ediin brat!
preslatka djeca predivnih očiju!! :love:
sami mi je isti tata ;)
..a ti izgledaš fantastično!!
Preslatka dječica sa prekrasnim plavim okama! :love:
Sami sretan ti rođendan!
Plavooki ljepotan i ljepotanka su premedeni :heart: , a tebi je vrijeme stalo. izgledaš kao da si spremna za treće :mrgreen:
a ni ja ne mogu vjerovati da smo fulali samijev rodjendan!
a za lijepe zelje nikad kasno ;)
od srca malom medenjaku sretan rodjendan
a snorki, sipma ste mi svi skupa
djecica su preslatka
a ti ces uskoro ostat bez glave jer se nisi javila :mrgreen:
:evil: potpisujem zadnju recenicu.
(Koliko su djeca slatka je vec receneo)
pusa snorkijevcima :love:
snorki, izgledaš genijalno, a klinci su ti prekrasni :heart:
br. 22 mi je jedna od najgenijalnijih fotki koju sam vidjela općenito, mrak ! :love:
Snorkijevci, prekrasni ste svi :heart:
Edita mi jako liči na tebe :mrgreen:
ajme,kako je sami već velik.oboje su prekrasni :heart:
kak si ti uspjela tako stesati liniju?
Vjerujes li mi da se ovo sama obukla. Inace, sad veoma cesto sama sebi izabere odjecu i kombinacije koje su veoma neobicne i originalne. Na ovaj fazon imam dosta fotkica pa cu jedan dan ubacit. Nisam vise onako cesto na internetu (nemam vremena jer Sami visi na meni, a i malo vise hodamo) ;)Citiraj:
andrea prvotno napisa
Inace, imam dosta fotki sa kupanja, pa nisam htjela stavljat ovako javno. Njih dvoje u bazencicu. Zato su mi sve fotografije iz kuce u kojoj vlada kaos :lol:
Smrsala sam perd operaciju. Od silne nervoze i straha. Poslije u Bosni sam se opet malo nadebljala (od slaganih pita), a sada sam ponovo sama sa djecom (mama mi je pomagala preko tri mjeseca), tako da sam opet pocela mrsat. Nadam se da necu previse jer mi ni to ne stoji.Citiraj:
dolega prvotno napisa
Ona fotka sa Edi pored ljuljacke je snimljena poslije operacije i grozno mrsava sam bila. :/
snorki, baš si zgodna!
a djeca - pa samija nisam prepoznala! pravi mali dečko - evo mu velika, slinava rođenadnska pusa. :love:
odrasla ti djeca, vrijeme je za dupliće...