-
Marival, pronađi snagu u svojim sinovima. Divim ti se, i mi ćemo pomoći koliko možemo. Hvala ti što si nam se obratila i skrenula nam pažnju na to da možemo nešto učiniti, kamen po kamen, zrno po zrno...
-
Naravno da izlaziš kao pobjednik! Tako si hrabra!
Drugi tjedan šaljem ti svoj prilog.
-
-
-
:love:
Pomoći ćemo!
Hvala ti kaj si nam se obratila!
:heart:
-
Marival :heart:
I ja ti želim da biraš sinovima odijela za maturu, a sebi haljine za njihova vjenčanja i rođendane unucima :love2:.
Uplatit ću ti već sutra, koliko mogu.
-
Draga Marival, želim ti da pobjediš bolest, to je sada najvažnije.
A Bog, čudni su putevi Božji. Sigurna sam da si ljuta na Njega, vjerujem da bih i ja bila. Ali nemoj, njemu se uteci, velika je Njegova milost.
Molit ću se za tebe, draga Marival.
Tebi i tvojim sinovima želim svu sreću ovoga svijeta. Još dugo, dugo.:heart:
-
marival :love:
drago mi je da makar nekako mogu pomoći
-
marival, puno snage vam zelim!
Mala pomoc stize..
-
Ja sam prepustila svoju kavu. Sretno!
-
Svi smo mogli i možemo još uvijek biti u tvojoj koži.
Čestitam ti na hrabrosti...
i ZNAM da ćeš jednom čuvati unučad :)
-
-
Marival, glavu gore, drži se! Vjerujem da će svatko pomoći koliko može!
-
-
-
-
Drago mi je što si se obratila za pomoć i što ti barem na neki način možemo pomoći.
Bit ćeš u našim molitvama i želim ti da pobijediš bolest, puno sreće!
Uplatit ćemo svoj prilog (MM i ja).
-
Draga Marival, suosjećam sa tobom i želim ti od svega srca sve najbolje, pobjedu nad bolešću i izlazak na kraj sa financijskim teškoćama.
Nemoj klonuti pod svojim križem, vjerujem da postoji razlog zbog kojeg neke od nas Bog optereti sa nečim što se čini neizdrživo teško za nositi na svojim leđima...
Druži se sa nama koliko ti to slobodno vrijeme dozvoli, prepusti se toplini i podršci svojih najmilijih i prijatelja koje voliš, nemoj suzdržavati emocije mada bile i zalivene suzama, sve to liječi dušu.
Puno te pozdravljam i moliti ću se za tebe:heart:
-
Draga Marival, drago mi je sto ti barem na neki nacin mozemo pomoci i od sveg srca ti zelim/znam da ces pobijediti u ovoj bitci! Samo glavu gore i ne daj se! :love2:
-
-
:love:
Moja mama koja ima 62 godine je nakon dvije godine borbe i dvije operacije pobijedila rak dojke. Sretno! :heart:
-
-
-
U mojim si molitvama. Ostani hrabra.:heart:
-
-
Sretno, Marival, mislimo na tebe! :heart:
-
-
-
-
-
:heart:marival
Moj prilog stiže sutra, samo glavu gore i hrabro, ti to možeš-zbog sebe i svojih sinova! A nažalost, bolest ne pita i ljudi često zaborave da je samo zdravlje bitno, sve drugo dođe samo od sebe ili uz malu pomoć...
-
Draga Marival, dirnuta sam tvojom pričom i sigurna da ćeš uspijeti u svojoj borbi. Iz tvojih riječi se osjeti da se u tebi krije pravi borac. Sretno i u mislima sam s tobom.
-
jako si me dirnula.
pomoći ću koliko mogu, biti ćeš i u mojim molitvama.
samo hrabro gledaj naprijed!
-
Želim ti što brže ozdravljenje i bit ću neizmjerno sretna kad izađeš iz ovog rata kao POBJEDNIK!
Nadam se da će i moj mali doprinos pomoći da svoju bitku lakše izdržiš.:love2:
-
-
-
-
-
-
Strašno mi je žao što prolziš kroz ovo. Uplatit ću nešto čim mi sjedne plaća.
Držite se :heart: