ma kako stvari danas stoje, oni koji znaju za TH,čist' lako ne znaju tko je Tesla:lol:
karikiram,naravno, bez uvrede,molim!
No, što se teme tiče, ja spadam u grupu onih koji su po ljetu pjevali,a zima ih zatekla...:roll:...tako je to kad dobre plaće opteretiš kreditima (CHF:-x),a onda odjednom te plaće više ne budu tako dobre, a rate raaaastuuuu.....
kako ripcord reče:režije plaćamo po principu:prvo krediti, pa ono što nam mogu isključiti , pa onda ostalo,već prema uvjetima.Citiraj:
ripcord prvotno napisa
ako što ostane, troši se na klopu(povremeno se vikendom uvalimo baki i didi)
sva sreća, klinci nam nisu zahtjevni, ali kad mi dođu s onim :za predstavu u školi ovoliko, za neke testove onoliko, pa razno ovo-i-ono...uh!
odjeću kupujemo na forumu, ponešto i prodamo pa krpamo rupe
Moram priznati da su mi te forumske burze totalno otkriće:klap:
benzin tankamo kad užicamo koju kunicu, čekamo toplije vrijeme pa da na posao možemo biciklom. Sreća pa nam je blizu!
o skijanju i ljetovanju, do daljnjega, nema ni spomena.
Ali zato izleti s onim lokvicama s početka teme uopće nisu loša ideja!
Glupo zvuči, ali fakat nas je ova kriza naučila mnogočemu. Između ostalog, mislim da nam je obiteljski život sada puno kvalitetniji, nekako topliji i okrenutiji smo jedni drugima.
Zabavljamo se bolje nego prije, a da ne potrošimo ni kune.
Kako se potpisah: kriza nas čini kreativnima
ali ipak...nadam se da ću i s kreativnošću moći posustati u skorije vrijeme:lol:
sve si mislim, nećemo znati živjeti s tom hrpom novaca kad jednom otplatimo te kredite!