Jel ima još robe na sniženju, vidim da su na netu već katki rukavi sve u 16
Printable View
Jel ima još robe na sniženju, vidim da su na netu već katki rukavi sve u 16
ono na webu i stanje u dućanu nwema veze jedno s drugim. Uz to i svaki dućan ima različiti asortiman i asortiman na sniženju. mi recimo idemo na skijanje i u jednom skijalištu je HM- tamo još uopće niti nema sniženja jer imaju turiste i znaju da će prodati. Stvarno je sve jako individualno
Je bio netko možda u Mariboru ili Celju? Kakva je situacija?
ujutro krećemo u shoping u Sloveniju ali ne znamo Maribor ili Celje,da li u Celju ima Zara,Berska?
Pogledaj ovdje: http://www.city-center.si/default.asp?id=144
Da stvarno kaj rade,ja sam mislila da ne?
Onda ko bude u Celju pa nek vidi jel ima sniženja još i isplati li se?
Cure, pazite se...ja sam bila u Mariboru...hm... bila sam nekih 8 mjeseci trudna...znači u listopadu i neugodno sam se iznenadila. Izbacili su dječju robu iz onog gradskog dućana...skoro sam se rasplakala od jada... Nisam se glupača ni sjetila pitat da li samo preuređuju ili kaj.... U podrumu je bilo nešto dječjih stvari, ali tako malo da mi se činilo da misle izbacit dječju kolekciju :-( Na kraju smo otišle u Europark i kupile tamo par stvari, ali je i tamo bio uobičajeno loš izbor... Baš sam bila jadna...
Javite, ako je tko išao da li je još uvijek takva situacija....
Mi bile i u Mariboru i Celju,skoro smo više potrošile na benzin i vinjetu...katastrofa...
ajoj, pa šta niste produžile do austrije?
malo su sprtljali putokazima staru cestu, ma šta malo - puno.
kad smo išle za graz završile smo na auto-cesti, ali smo se uspjele izvući bez posljedica :mrgreen:
kad smo išle natrag naletjele smo na putokaz sa ogromnim crvenim X, kao zatvorena cesta, a sve ostalo je vodilo prema autoputu.
išle smo na blef tom kao zatvorenom cestom i naravno nigdje ni z od zatvorene ceste, tako da smo na jedvite jade uspjele proći sloveniju bez vinjete.
tash, to si danas išla?
:ina33:
ono što sam htjela reći - netko tko nije prije prošao taj put i zapamtio ga, teško da će se snaći u ovoj šumi putokaza koji vode na autoput.
Je bilo u Grazu dosta sniženoga? Prvenstveno me interesiraju dječje stvari.
Do 16 h je šogi morala biti u ZG:evil:
Ukratko-Europark -dječje bolje nego u centru(centar je sada na 2 kata)-iako je i to bilo prilično jadno
Izbor nikakav a sniženje isto tako.
U centru smo našle sebi par majičica po 5/7E.
Najbolje smo prošle u Satradivarijusu,duge veste 15E....
i jelka si pazarila?
U Grazu je sve sniženo, u svim dućanima..i navala hrvata se osjetila pogotovo u petak i jučer :)
jest da kasnim, ali ja glasam za celje. Uvrh glave, pod katastrofalnim zimskim uvjetima i gmizanjem u koloni mi je trebalo sat vremena od doma. Vinjeta nix, što je ušteda u startu :-)
H&M, C&A, Zara, Yello, KIK, Sport2000...i sve na jednom mjestu...ih :D
Pa nikak da se javim.
Koji su ti Slovenci lopovi, da ne kaže nešto gore! Trebalo nam je puna dva sata do Maribora, sve s ciljem izbjegavanja autoputa. Toliko su ga zakomplicirali, milijun putokaza za ap, ali za staru cestu možda dva ili tri! Prestrašno.
Kaj se šopinga tiče, nije baš ono vaustanipani, ali našlo se krpica za 5 eura i sl. Prvo smo bili u Europarku, pa poslije u centru. MM oduševljen s C&A, našao superlijepe košulje po 5 eura, trenirke i tak.
Ej Jelka....a kaj je u centru vraćeno dječje gore na kat?
Btw ja sam zadnji put, kad sam tražila staru cestu, uspjela platit kaznu za brzinu 40 eura (vozila 70 na nizbrdici - dozvoljeno 50)...tak da od sada idem autoputom...
Dječji je u prizemlju, na katu koliko se sjećam nema. Nema ni "podruma".
kakva je sada situacija s vinjetama u SLO, totalno sam izvan informacija?
ako ima netko volje i zna gdje je onaj topik s detaljnim uputama oko izbjegavanja vinjete, bila bih mu jako zahvalna
ja ga nisam uspijela naći