mail si pisala na engleskom ili hrvatskom?
Printable View
I ja bih isto do Slo,blizu sam. Al takoder me malo frka
I ja sam kupila lijekove u SLO, nisam napravila obrazac za povrat poreza jer me bilo strah naše carine (nažalost imala sam lijekove vrijednosti cca 1500 eura), a svejedno sam i bez povrata prošla nešto jeftinije nego kod nas.
Gonal PEN 900 IU (to je u biti kao 12 pojedinačnih doza) sam platila 330 €, kutija s 10 menopura je bila 164 €, za cetrotide nisam sigurna, ali mislim da su bili 36€.
Mene sada zanima da li znate da li se u HR ili SLO mogu kupiti menopuri pojedinačno? Od prošlog postupka su mi ostala 4 komada, a kako mi novi postupak ostaje s istim protokolom najvjerojatnije će mi trebati max. još 2-3 menopura pa mi se zbog toga ne da kupovati cijela kutija.
Zna li netko koliko je puregon pen u slo?
Molim vas za informaciju.
Merional jeste jednako Menopur?
Ginger, a da nazoveš neku ljekarnu tamo? Cure su spominjale Brežice i Ormož.
da li je hitno to sa puregonom, mogu nazvati ljekarnu u Ormožu popodne i pitati?Kaj treba pitati sve vezano za njih o njima ne znam puno jer nisam koristila!
ma ja ne kužem slovenski, al stvarno :lol:
zanima me cijena puregon pena
snupi, bila bih ti zahvalna
nešto kalkuliram gonali ili puregon, a moram odlučiti do sutra...
[B]snupi[\B], kad obavis razgovor, budi srce i napisi ovdje za info svima cijene i puregona i gonala i procedure u SLO
:kiss:
moze javim vam sutra stanje i kaj su rekle!
Ginger ni ja slovenski nismo na ti mozes govoriti hrvatski jer su ionak tak za juge u skolama ucili srpsko-hrvatski!
cijene lijekova u Sloveniji:
Puregon:
U Ormožu nemaju.
U Brežicama 300 int.jedinica košta 170 eura , a 900 i.j. 207 €
Dekapeptil
Nema ni u Ormožu ni u Brežicama
Gonal F
U Ormožu 450 i.j. 158 € , 75 i.j košta 28,35 € a 900 i.j košta 312 €
Menopur
U Ormožu 10 komada 187,40 €
Ovitrelle štoperica
U Ormožu jedna košta 19,23 €
Diferelin
0,1 mg košta 35€ . a 11 mg košta 292 € (U Brežicama , u Ormožu nemaju)
bravo snupi!!!
hvala u ime svih cura :kiss:
Brojevi ljekarna:
ODPIRALNI ČAS
Od ponedeljka do petka 07:00 - 19:00
Dežurstvo 19:00 - 21:00
Sobota 07:00 - 13:00
Sobota dežurstvo 13:00 - 21:00
Nedelja in prazniki dežurstvo 09:00 - 13:00
Černelčeva cesta 8, 8250 Brežice
Tel: (07) 499 47 35
Fax: (07) 499 47 37
E-pošta: lekarna.brezice@siol.net
Vodja: Božena Omerzel, mag. farm.
LEKARNA ORMOŽ
Ptujska cesta 25, 2270 Ormož
Ptujska cesta 25, 2270 Ormož
Trenutno odprto , PON-PET • 07:30-19:00
snupi, ti si totalni zakon od žene!!! :-D
hvala ti ovo mi je veliki kompiment!
:love2: snupi
snupi, moj naklon
fala ti do neba
evo, ako nekome pomogne, ljekarna filipović
puregon pen - 900 i.j. - 2.620 kn
puregon pen - 300 i.j. - 949 kn
cetrotide - 332 kn za kartice i 323 za gotovinu
razlika u odnosu na sloveniju :-o
Cure,kakva je procedura u Brezicama?
Da li se ljekovi moraju naruciti,treba li se ostavit kapara i da li se mora platiti u cashu?
Daklem sva iskustva nedavne kupnje su pozeljna:mrgreen:
mm bio danas i narucio
lijekovi dolaze u petak
placa se u cashu i traze da se ostavi kapara
al ne znam koja ljekarna
Bok svima! Planiram u Brežice po lijekove za postupak. Trebam kupiti menopure i najmanje 22 gonala 75 iu. Vidim da ste pisale da ima gonala od 900 iu pa ne znam mogu li uzeti to. Inace mi je ovo prvi postupak sa gonalima pa ne znam uopće kako taj lijek izgleda ...ako sam dobro shvatila već je sve u šprici ? Kako onda s tim od 900 iu...ima više ampulica unutra ili ...kako dozirati ? To bi mi definitivno bilo jeftinije pa ako je izvedivo...
lkaj si koristila do sad gonali su isti ko menopuri , samo kaj i gonale imas koje mjesas i one u penu!
ok. pitati cu u apoteci
budu ti sve objanile , nemas straha. Barem su takve bile dok sam zvala za cijene! Ja dok sam kupovala u Ormožu rastrgnule su se i jos sad dobila i mali frižiderićta injekcije.
Evo upravo sam pričala s apotekom iz Brežica (crnelceva ulica). Rekla je gđa koja tamo radi da koliko ona zna da je gonal 900 iu jedna šprica iz koje si ti daš dozu koja ti treba a ostalo pospremiš za sutra,prekosutra itd. Nije mi samo jasno da li se može to stisnuti tako da precizno da slučajno ne apliciraš previše? Jesi i ti koristila takvo pakiranje gonala? E da, i meni je rekla da sve plaćam kod naručivanja pa si moram sve lijepo zbrojati da uzmem dovoljno love ..
evo našla sam na netu kako se to radi..što bi mi bez jubitua :)
ja sam platila kod preuzimanja samo i reci točno koliko budes toga trebala, ja sam gonale imala u penu , skuplja varijanta ali se barem sam se mogla sama piknuti , jos sam imala i dekapeptile to me pikala frendica , jer moj muz ne moze vidjeti iglu i krv!
sretno i nek bude zadnji i dobitni put!
i traži obrazac za povrat poreza!
hvala snupi. definitivno tražim obrazac za povrat ...došla sam do iznosa od cca 7700 kn a već sam 1000 potrošila...pa bar da mi se dio vrati. uf . :evil:
mislila sam na slicnost injekcija za pikanje!
ja sam lijekove nabavljala u ljekarni 'kuharic' (to je onda apoteka kod lucingera) i bas sam bila zabezeknuta da je rok trajanja suprefactu - kupljen prosle godine srpnju izasao vec u 9/2012!! gonali kupljeni u isto doba prosle godine imaju rok trajanja do 10/2013. ja sam tada kupila ljekove u okviru pripreme za postupak koji sam morala odgoditi.
mislim, ok su jos, ali obicno lijekovi za stimulaciju koje sam do sada kupovala imaju rok trajanja barem dvije godine od dana kupnje.
malo sam off, ali sam htjela skrenuti paznju na to..