miškica a koje bi onda posuđe bila dostojna zamjena zepteru
Printable View
miškica a koje bi onda posuđe bila dostojna zamjena zepteru
Neko kvalitetno emajlirano. Ja još nisam našla. :mrgreen:
Bilo je prošle godine u Konzumu emajlirano posuđe od Metalca. Činilo mi se OK, ali nisam isprobala pa ne mogu 100 % sigurno reći...
Ako nađeš emajlirano posuđe za koje se ništa ne lijepi, to je to. Možda netko već ima pa će nam reći. :)
ja imam neko prastaro( moje je iz juge od svekrve) emajlirano u kojem kuham juhu, ali recimo sarmu islično radim u inoxu, dobro nije zepter , ali je inoks
inače prošli tjedan je u šparu bilo emajla na kile 1kg=70 kn
čitam o metalcu,ovo mi se sviđa,bi to bilo to http://www.metalac.com/pgs/sr/proizvodi/?catid=256
ovo posudje sam vidjala tu po trgovinama, poprilicno je skupo pa mi se cini da bi trebalo biti i kvalitetno http://www.riess.at/wbc.php?sid=3150...te.html&rid=32
Ja imam jednu malu koju sam naslijedila, ima joj vec dosta godina ali je jos uvijek ocuvana. No ona mi sluzi samo za prokuhati vodu za kavu ili caj, pa neznam kako se ponasa pri kuhanju..
evo bas sada vidim da pise na ovoj jednoj tavi da je pogodno za ljude osjetljive na nikal..
e sad ste me :?: totalno. čula sam za teflon, ali on je meni super. tavicu samo obrišem i gotovo je čista. tak sam se poveselila kak ću si sa skupljenim naljepnicama kupiti Tefalov wok, grill i malu tavu u pola cijene, a sad ne znam?!
a kad sve sumiram i tak u nečem moram peći a ni ostalo nije baš :-/
Da li ima netko iskustva sa ovalnim pekačem of Fisslera - model Arcana (keramičko posuđe). Vidim da je tu kod nas cijena takvog negdje oko 1500 kn (30cm). Isto tako sam gledao i Le Creuset-ov sličan model koji košta 2850 kn (31cm). Ovaj drugi mi je nekako preskup iako mislim da bi se u Austriji mogao naći na 1500 kn....
Hvala unaprijed
Ivan
dok ja upalim za delimano tave-vec odavno lose kritike i sad ne znam sta kupit
pa evo ja sam dobio od delimana wok (nije to pravi wok prije tava) i mogu reći da sam zadovoljan s njome. ali opet kad pogledam to košta 299 kn i sad s obzirom da to koliko se reklamiraju nek od te cijene ode po tavi nekih 70 kuna (za plaćanje silinih reklama) ispada da ta tava vrijedi nekih 200-tinjak kuna a to mi se nekako čini premalo za dobru tavu ili možda griješim?
ja kupila delimano i zadovoljna sam,sad sam napikirala njihov expres lonac..
Podižem!