jedino = jedinu
jedino = jedinu
Ko što rekoh - ne se prerano veselit. Iznenadni problemi u organizaciji - na pomolu razočaranje :(
Još se nadam pozitivnom raspletu i da - ak dođem - dođem ranije jer moram brzo gibat!
joooooooooj šta bi dala da se teleportiram na tu kavu!!!
Neki dan sam ušla u Lemon ... nešto prije Božića i onaj dio gdje budu stolovi za našu kavicu je bio ograđen, kao nekavim montažnim zidom ... nadam se da je to bilo samo privremeno, ali ako je i dalje takva situacija onda neće biti mjesta za sjest jer ostaju samo separei i šank. Možda ne bi bilo loše da sutra netko tko je u blizini skokne u izvidnicu da ne bi bilo iznenađenja :-o!
riki, al na suprotnom kraju šanka (prema Gajevoj) je bilo isto dosta mjesta za stolove, nema ni toga?
nisam vidjela, ... samo onaj "naš plato".
evo sad zvala i rezervirala za 10-15 ljudi, no ono što su ogradili nekako ograđeno da bi udovoljili uvjetima zakona o pušenju.
ali ne bih sad mijenjala cure lokaciju, izdržat ćemo mi to i rezervirano je. Pitajte za rezervaciju za 10-15 ljudi.
Kako mi je jedna ptičica prišapnula (znajući da rjeđe virim na ove stranice) da je kavica u srijedu, odlučih i ja nazočiti istoj jer propustih veeeelike vijesti.
Kadauna čestitam na trudnoći (ne sjećam se da sam negdje pročitala i čestitala a ako jesam ne zamjeri jer sam senilna po malo :mrgreen:). Ova vijest me jako, jako obradovala.
A ima još ptičica koje bih rado, rado vidjela i unaprijed se veselim kavici :klap:.
ps. to mi je prva kavica poslije posla sa ekipom a da nije u kombinaciji sa djetetom negdje u parku (jer mi to i nisu kave u pravom smislu riječi) i veselim se jako jako jakooooooooo
I da želim da me dobro trudnice povuku za nos 8-)
[QUOTE=Kadauna;1791530]ako dođete vi ranije, dođem i ja oko 16.30.. sati
ti ne moreš draga jer imaš skupiti mene i Vedrana oko 16.30 u Španskom, ranije ne može jer radim, a ako nam otkažeš ne znam da li ću moći doći jer je dragi otac na nogometu, a baka umorna nakon cjelodnevnog čuvanja...sorry...obećala si
Cure uživajte na velikoj kavi s rakijama! :) Ja ću u to vrijeme mjeriti folikule u Splitu. A možda nakon toga i sama trgnem koju rakiju u Virusa! ;)
Sretna 35..... ma ja sam vjerojatno od jutra ili podneva u ZG jer idem po nalaz na Vuk Vrhovec i imam ostale poslove koje moram obavljati..................................
čujemo se još.
Kadauna, imaš dobre šanse s ovom kavom oboriti rekord što se brojnosti tiče. ;-)
I da, evo mogu ja žicati Gabi za klipiće! :mrgreen: (Gabi, bez obaveze naravno, ali što možemo kad si nas navikla na te tvoje klipiće :-P)
cure, ja se isto ohrabrujem te bi rado došla s vama na kavicu... doduše nikoga ne poznam, ali nadam se da me primate :)
tikki, kava je za sve željne druženja, i provjereno-niko ne grize, ne treba se ohrabrivati:-), još da Gabi štogod umijesi:-)
pa takvu domaćicu bijelu i ja mogu zamijesiti LOL, doneseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
I ja želim kušati Gabine klipiće :-)
nema frke, pitamo znači gdje je stol koji je rezerviran, pa kako tko dođe...
Cure, ja dodjem jedino ak se oporavim od punkcije i narkoze, a voljela bi vas u ovom broju opet vidjeti jako :zaljubljen:
1. Kadauna
2. Ksena28
3. Sretna35
4. Mare41
5. PalcicaZg
6. Gabi
7. Pirica
8. Gabi25
9. Iva_luca
10. Andream
11. Tonili
12. Miki76
13. Marnie
14. Kik@
15. Linalena
16. Ljufi
17. Tikki
18. Tikica69
19. V...i :-)
Ja ću pokušati doći da vas sve pozdravim u upoznam ali tek u 17.30h.
Ljudi, Gabi i ja otpadamo, nažalost. Imam generalnu frku u firmi i sutra imam neodgodiv sastanak, tako da se vidimo na sljedećoj kavi.
G i LJ, žao mi je što vas nećemo vidjeti.
Nadam se da ostaju druge cure s popisa, a i da će nam se još koja članica pridružiti.
I mi nazalos otpadomo bebec se razbolio
ja potvđujem svoj dolazak
O super vijest! Ja se priključujem isto ako se oporavim, i ja na bolovanju s virozom.
Prijavljujem dolazak! Baš se radujem kavici i dobrom društvu.:-)
ja vam samo zavidim :)
Gabi i Ljufi baš mi je žao...bit će drugi put
kad bih onda ja mogla nagovoriti sveki da zamijesi kifleke, teško će to biti uz Vedrana
virozne ajmo brzi oporavak
curke, jer primate i mene na kavicu?????
ja sam svaki dan u zg-u....a i nije mi daleko.
Naravno da primamo ženu zmaja! Da mi je samo vidjet tko bi se usudio reći nešto drugo :lol::lol:
Bez šale, svi su dobrodošli.
Kik@ i Gabi/Ljufi, baš mi je žao, žao.............. ništa, onda ćete mi morat doći u bolnicu ili na babinje doma LOL
Nadam se LJufi da će na poslu i s tim sastankom proći ok......................
Žena zmaj, welcomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ljufi, sretno do neba sutra!
Gabi, nadam se da se nisi preplašila zbog klipića! :lol:
Šalim se, baš mi je žao što nećete doći, ali nadam se da se vidimo onda jedan drugi dan.
joj joj, ja opet moram otkazati svoj dolazak - baka čuvalica jučer se razboljela, danas je čuva druga baka ali samo dok radim i moram juriti doma. ne bih dolazila s njom u ove zimske dane ipak, tako da odgađam za neki drugi put.
ne moram ni pisati da mi je neizmjerno žao ...
Evo još jedne otkazuše! Jednostavno nemam kome uvalit svoje 2 princeze - sat vremena bi trebale bit same s bakom dok Jura ne dođe doma - a to jednostavno ne može. Puuuuuno je to previše za jednu baku (iako je to super baka!)
Bilježimo se za jedan sunčan dan - onda dolazimo sve 3!
Dobar provod - uživajte!
Ni ja nečem doči...još sam bolesna. Al neko će dati izvještaj valjda..
Aenea, kakve su te 4 šape, kojeg roda i vrste? :)