ja pošpricam alk ocat po cijeloj suđerici prije pranja i onda mi se rastopi svaka tableta. Ja mislim da je do tvrdoće voda, možda
Printable View
ja pošpricam alk ocat po cijeloj suđerici prije pranja i onda mi se rastopi svaka tableta. Ja mislim da je do tvrdoće voda, možda
Ja već dugo iz tih razloga ne koristim tablete nego prašak Calgonit. Onaj najveći košta oko 80 kn i traje više od mjesec dana, a palim perilicu dva puta dnevno, nekad i tri. Mogu samo kazati da sam super zadovoljna. Jedino nisam probala gel...
Moja prastara sudjerica bolje pere s tabletama nago s praskom.:unsure:
Najgore stvari za suđericu su: pire krumpir ili bilo kakav škrob, ako ga ostane više, npr. špinat (jer je s brašnom), kava - zbog taloga i orasi mljeveni. To se kod mene zna dogodit jer djeca stavljaju i pale pa nije uvijek baš sve po pravilu.
Ja uvijek perem suđe na 70 stupnjeva pa mi se vjerojatno zato nikada nije dogodilo da imam problema sa rastapanjem i uvijek perem na najdužem programu koji traje točno 2 sata. Mene jedino živcira kod moje perilice što se ne može staviti gel jer iscuri. Ovo sa alkoholnim octom je stvarno dobra fora to ću sad odmah napraviti. Inače ja isto mislim da ostane praška na suđu makar ga ja ne vidim ali za svaki slučaj malo isperem pogotovo zbog djece.
Može li se i tekućina tipa Čarli staviti u suđericu, gde i kolko cca ml ili što već?
Moze e staviti zlica deterzenta za rublje u prasku. Ne pjeni, dobro opere i nema nikakav prejaki miris kasnije.