:love: ne brini, sve će biti uredu s Emanuelom.
Na tvom mjestu otišla bih što prije u Klaićevu na hitan prijem, bez uputnice, smuljala bih da se desilo maloprije (da te ne tupe zakaj nisi došla odmah, tj. da ne ispadne da nije hitno). Ne bih dozvolila da me vrate nego bih inzistirala da snime nogicu, bilo RTGom bilo UZVom, kako god je lakše, samo nek je slikano.
Moje iskustvo - Stela je sa cca godinu dana ispala iz kinderbeta (prebacila se na glavu preko ogradice i grunula direkt na tjeme pa na leđa). Srećom odmah je proplakala (nije pala u nesvijest). Odmah sam nazvala MM-a koji je bio u kvartu, potrpali smo se u auto i direkt u Klaićevu na hitnu. Čekali smo malo duže ali nismo odustajali. Pregledali su joj glavu, reflekse, vid i snimili glavu RTGom. Srećom ništa nije napuklo. Vratili nas doma uz napomenu da svakih sat i pol-dva promatramo dijete i da ju malo razbudimo kako bismo provjerili da li može micati rukama i nogama. Noć je prošla B.O., sa djetetom hvala Bogu sve 5.
Da nismo odmah otišli na hitnu ne bih mogla mirno spavati.
Hitna postoji za hitne slučajeve a roditeljska odgovornost je učiniti sve da zbrine dijete.
Ako u sebi osjećaš da bi bilo najbolje i za zdravlje tvog djeteta i za tvoj duševni mir da odete liječniku - idi čim mogneš. Po meni, mislim da je najbolje da odeš na hitnu a ne ortopedu.
Javi novosti.
Pusa malenoj Emanueli, a ti budi smirena i odlučna.
:love: :*