Čestitke jesen:-D:-D:-D:-D
Printable View
Čestitke jesen:-D:-D:-D:-D
cure hvala vam!!.. evo da i ovdje objavim da je moja beta 16dpt 1929:heart:
menga stigla, od subote klomifen, ja sretna jer sam ponovno u postupku, novi postupak nova nada!
jesen..iskrene čestitke...bravo curo..:-D:-D
aslan, neka bude dobitni! :-)
Znam za plusić, ali ne mogu dočekati da javi za betu!!
Jesenko cestitam:-D:-D
Tanjam cestitke:-D:-D, ali jos cekamo betu8-)
jesen čestitam na veeelikoj beti
Vala mala mjesec je pun trudnica , nema ti druge nego da upadneš u ovaj vlak:love2:!!!!
jesen82 čestitam :-D: ... koja lijepa beta! :klap:
Jesen,Tanjam,čestitam!
Jesen,Tanjam,čestitam!!
Hvala linaxx, pozlatile ti se riječi!!
ValaMala puuuuuuno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~+
Jesen,Tanjam čestitam!!!:-D
Hvala, kako ste sve predrage, puno mi to znači kad znam da navijate za mene i moju mrvicu kao i ja za vas svim srcem!
novim trudnicama veeeeeeeeelike čestitke!
čestitke našim novim trudnicama!!
Trudnicama, čestitke od :heart: !
Tužnicama, veliki :love2: !
Svima ostalima, brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba, poslužite se!
:*
Pridružujem se vibricama svima i za sve! I želim vam jednu lijepu i laku noć! Sutra je dan žena i ne moram ni reći što vam svima želim... Već smo žene i pol, svaka pojedina, sad da još postanemo i mame... :zaljubljen:
Mene danas cijeli dan bolucka dolje i budi nadu i strah...
Bila sam 100% sigurna da ValaMala danas vadi betu i dosla sam na forum da vidim kolika je,kad ono beta tek 14.03.:roll::cekam:
Svim cekalicama bete zelim puno strpljenja i sto manje ''onih'' simptoma:mrgreen:
Jos nitko nije skuvo kavu pa eto uzmite sa pladnja sto koja voli,tu je secer,tu je stevia,tu su zasladjivaci,ocete espresso,ness,dugu,kracu,cafelatte
ili kombo!!!:coffee::yes:
Ovim napitkom svakoj zelim sretan dan zena,ujedno majki i beba,takodjer i onima koje jos nisu majke zelim da to postanu ako ne ono sutra,a ono barem ove godine..
I sretno svima u postupcima,metacicama utrica,cekacicama punkcija,transfera i beta,svim zenicama :heart:
Sela preslatki post :heart:
čestitam svima :-D
Sela, ja sam već kavu popila s jednom preslatkom forumašicom i šaljem joj kiss, al super je i tvoja:-)
svima~~~~~~~~~~~za sve što ih danas čeka.
Drage moje ženice, sretan vam vaš dan!!! I uvijek samo s jednom jedinom željom, za sad!
Novopečenim trudnicama čestitam sve u 16!!! Bravo cure!!! Zaslužile ste!!! :kiss:
Gizmos ja se vraćam među čekalice...beta čista nula.
Puno ~~~~~~ za druge ožujske čekalice da nastave s lijepim brojkama!!!!
I naravno sretan vam dan žena!
Charlie :love2:
bez iznenađenja beta 0.100 U/L ... :-(
Cure koje ste uspjele čestitke i sretno! :-)
Lua, baš mi je jako žao:love2::heart:, kakav je plan za dalje?
Charlie:love2:
Lua i Charlie:love2:
Svaka riječ je suvišna, znam kako se osjećate, želim vam snage za nastaviti dalje, jednom nam svima mora doći sunce!!!
Charlie, Lua, tiki_a:love2: jako mi je žao , drage moje
i sama sam sa knedlom u grlu ovih dana...granut` će i nama sunce, mora!
tiki_a:love2:
Tek sad sam vidjela, jako mi je žao! Toliko je snage i želje u tebi, da jednostavno ne može, a da jednog dana ne budeš nagrađena, kao i sve mi ovdje!!!!
Trudnicama iskrene čestitke, i neka im je sretna trudnoća!!!!:-D