kad bude stabilna u pordrucju ledja i vrata.
a kad prva setnja?
s drugom sam nakon 4 dana :)
Printable View
kad bude stabilna u pordrucju ledja i vrata.
a kad prva setnja?
s drugom sam nakon 4 dana :)
evo s pixiekid.com "Nosiljka je prilagođena bebama sa potpunom kontrolom vratnih mišića"
ovaj mei tai piše teta da se može koristiti od 2. mjeseca. pogledala sam na yt neke filmiće kak nositi novorođnće i odmah zamotala tako medu 8-) ima dovoljno duge naramenice da se može napraviti križ preko bebinih leđa + sva je pomalo potfutrana.
super da u principu mogu tak brzo van :-D imamo još 2 peseka pa da brzo krenemo svi u šetnje
Gizolito, ja isto imam mei tai od Mie. Jako sam s njim zadovoljna. Cura mi ima dvije godine, 15 kila I nosam je gotovo svaki dan do parkića I natrag, stalno po gradu, budući da kolica nemamo, a da ide sama je predugo. Nisi pogriješila što si ga kupila.
Ali ako već imaš sling, nemoj riskirati - nosi malu u slingu sve dok stvarno nema potpunu kontrolu vratnih I leđnih mišića. Sama ćeš primjetiti po bebi kada bude spremna za mei tai. Bez obzira što proizvođači kažu I napišu ili što na youtubu stoji - nije dijete od dva mjeseca spremno za takvu nosiljku.
Pošto već imaš sling, nosi ju što duže u slingu. Za mei tai ima vremena, nanosat ćeš se! :)
super! hvala na savjetima. familija nije vjerovala da su kolica samo za njih i da ja uopće ne namjeravam malog vozati u njima okolo (to mi se čini toliko beskrajno komplicirano :P ) i sad su već lagano uvrijeđeni. prvo nisu vjerovali da ću koristiti platnene pelene - sad ih već imam toliko da su se pomirili s tim, ovo mi je oš daleko...
Postoje li kakve oblikovane dekice za nošenje u mei taiju?
Koliko ja znam - ne. A što te muči? Ja I. obučem laganije, stavim u nosiljku i onda obučem jaknu koju kopčam preko nje. Noge dodatno utoplim (stonzice su super za to).
Koje stonzice? Bojim se buretine kad mi zapuše i nemam tolike jakne... Sad stavim neku dekicu preko nje, ali nemam baš gdje zakačiti pa stalno ispada i tako. Cijelu šetnju pokušavam dekicu držati pod kontrolom.
http://www.stonzwear.com/STORE/Shop-...=68&&AdID=134- ovo? ima toga kod nas?
da, to!
ima kod nas ovdje http://www.mala-arta.com/hr/stonz
ja sam ih davno kupila preko naše burze
Hvala! :)