Ja sam jos danas na terapiji pa cemo vidjeti za nekih 5 dana sta ce biti :?: nisam vise testove radila jer mi samo stvaraju nervozu tak da se trudim opustiti i sta bude nek bude...:yes:
Printable View
Ja sam jos danas na terapiji pa cemo vidjeti za nekih 5 dana sta ce biti :?: nisam vise testove radila jer mi samo stvaraju nervozu tak da se trudim opustiti i sta bude nek bude...:yes:
nista od moje trudnoće ovaj put, jučer stigla m, kao začin na ovu tešku blagdansku atmosferu, kad bi kao trebali bit veseli, svi se s djecom zabavili, a ja i mm na groblje pisanice našem sinčiću nosili...
adal nadam se tvom +!javljaj nam što prije!!! :*
Ana draga zao mi je zbog m al ne brini bude drugi put :love2:
a svima nama koji smo izgubili bebu bude tesko posebno u vrijeme praznika kad se svi vesele dok nama dusa place al bice bolje i mi cemo se veseliti sa nasom djecicom :yes:,ja jos cekam pa vidjet cemo sta cu docekati :roll:,saljem ti puno zagrljaja i :kiss:
Evo i mene s vjestima,stigla M jutros :-x,sva sam fuj sve me boli,a sad mi nije jasno sta je to bilo u materici i jel to moze izaci s m,o cemu se radilo ako nisam trudna??a ja sam malo tuzna jer nisam trudna al et valjda bude i to ubrzo :-/
adal :hug: žao mi je što si mi se pridružila...nemoj se razočaravat, još je rano doće i trudnoća kad tijelo bude spremno...
svakako otiđi liječniku nakon m, da vidi jel se sve očistilo, vjerojatno su to neki ugrušci ostali od poroda, koji idu s m...al svakaako provjeri!
cure doći će trudnoća kad najmanje očekujete.Možda i bolej da prođe koji ciklus da se to malo ustali. Ljubim vas!:love2:
Ni moj muz nikad nije zelio pricati o tome. I evo 6godina kasnije jos uvjek to prozivljavam sama jer mi je tako najlakse!
Ma sad vidim da je lakse kad podijelis tu bol, ali s nekim ko je prosao isto. Jer niko drugi to nemoze razumiti. Sto se tice muzeva oni mozda neki, bar moj nije za razgovor jer ga to previse boli. I ja to postujem, ali meni treba ispusni ventil jer bi inace pukla! Okolina bi nas i trebala pustiti na miru jer bar iz mog iskustva razgovorom o nasim anđelima ih dovodimo u neugodnu situaciju. Jer najcesce neznaju sto bi nam rekli.
potpisujem i ja prethodni citat.
imam faze kad sam potpuno načisto s tim i niti ne očekujem razumijevanje drugih (koji nisu roditelji anđela).
al ovaj tjedan bih najradije bila vrištala i molila nekoga da me zagrli, da mi kaže: ''isplači se na mom ramenu!'', da me pita...da bilo što! imala sam dan za danom vrlo neugodne situacije u kojima sam trebala reći da sam izgubila trudnoću, a reakcija bila: ''dobro, možete ići, to je sve'' ili slično tome.
i onda jučer sretnem prijatelja koji me pogleda, pruži ruku, ja mu dam svoju i tako ih držimo stisnutima neko vrijeme. i gledamo se u oči i to je bilo to. to sam trebala. hvala mu!!! samo da mi netko pruži priliku da mogu pokazati koliko mi je teško. kakav neočekivan značajan trenutak tih nekoliko sekundi. njegova je žena imala rizičnu trudnoću (sa sretnim krajem :klap::klap:) pa ima razumijevanja i prošao je strahove i brigu.
da, neki te ljudi stvarno znaju utješiti samo pogledom, ali isto tako i iživcirati, barem mene...najgore mi je kad mi nakrive glavu i u pogledu im čitam - a jadna... i ništa nimalo dublje od tog!
Da potpisujem sve receno,a zaista me nervira i rastuzuje kako je narod postao tup i neosjetljiv na tudju bol,kako niko vise nema ni razumjevanja ni suosjecanja,kako im je zao potrositi koju paru pa nazvati pitati kako si samo toliko jer vise ni ne mogu traziti od tih ljudi koji ne znaju nasu bol jer nisu imali tu nesrecu,ja sam bas lose ovih dana jer svaki dan neko od poznanika dobije bebu(sve smo bile tu negdje s terminima)a ja tuzna i nesretna jer sam sad trebala biti najsretnija i cekati bebicu a ja...:cry::cry:
adalda te utješim, kad sam išla na porodriljni 9 kolegica iz šk je išlo također , jedna rodila isti dan kad i ja i sad se sve polako vraćaju i pričaju o svojim bebicama.A od bliskih prijatelja mi prvi planirali , jedva čekali a ostalima se "dogodilo"i sad su svi sa bebama, kolica, šetnjice a ja svojoj nosim cvijeće na grob i savku večer molim Boga da mi da snage ...teško nam je ali moramo naučiti živjeti s tim...:love2: