pa traži feminiziranu sliku :) :)
čekam da se prozvani jave :) :) :)
Printable View
pa traži feminiziranu sliku :) :)
čekam da se prozvani jave :) :) :)
Ajme, evo sam se sad sjetila - bio je jedan koji je izgledao a la ZZ top, onako... neki motor tipa harley, zakovice, špic-čizme itd. koji je lijepio na Rodi slike svojih putovanja motorom po Alpama... Primjerice. Zašto je baš tu, a ne na forum.hr/putovanja, pojma nemam...
Pa htio je najsvjezije majke, ne tamo neke sredovjecne gospodje koje bi na Advent u Becu. :mrgreen:
sad bi ti da ti netko prizna
tctctc
Pa evo, ja znam pisati na ovom forumu i ne smatram se feminiziranim muškarcem ili papučarom. Ne shvaćam čemu toliko čuđenje, zbog čega bi rodin forum bio sto posto ženski ili rezerviran samo za ženske osobe? Ima tema koje me se osobno tiču, i iz kojih sam dobio hrpu dragocjenih informacija, i to u takvom obimu i takve kvalitete, da se ne mogu pronaći niti na jednim domaćim specijaliziranim forumima. I da, ja sam muškarac vulgaris, nisam alfa mužjak, ali volim ćevape, luk, pivo, nogomet i ostale stvari koji "normalni" muškarci vole. Zamislite, pišem na rodi, a ne čupam si obrve.
Po potpisu vidim na koje teme misliš. Iste one koje su i meni davale svojevremeno hrpu informacija na kojima sam vječno zahvalna. i savjeta i pomoći.I koje stvarno ne možeš ama baš nigdje naći nego ovdje.
Vidiš sad kad razmislim više sam ciljala na likove koje odgovaraju na pitanja Imate li parkete ili laminat u kući, Šta kupujete u Kauflandu, Što ste zadnje gledali u kinu.... Te teme su češće negdje drugdje nego na Rodi, ali ono, kad nas dvadeset žena odgovori parket ili laminat pa se on pojavi kao s Marsa da kaže laminat.....otprilike to. Priznajem da su mi sad na pameti nickovi sa drugih foruma.
I ne smetaju mi, ali uvijek se pitam ono što sam već napisala. Slično kao ina33 za onog sa fotkama u zz top izdanju.
ajde molim te nabroji koji takav nick. mislim koji je ovdje koji tako piše. možda i je neki s marsa, a možda i nije
to je nick? izgooglala sam, ali niš mi ne izbacuje s rode :D
Obozavam nase muske forumase... puno su mi duhovitiji i neoptereceniji i bez dlake na jeziku, a opet na neki meni simpatican nacin...
Volim procitati njihovo misljenje, i ne ne cine mi se ama bas ni malo manje muzevni, a mm nije tip od foruma nikakvih, ni za djecu ni za sport ni za aute, on (iskljucivo?) voli komunikaciju uzivo
:-D Baš mi je drago da si se javio.
Pa mislim da te upravo posebna problematika (vidljiva iz tvog potpisa) nagnala da pišeš na Rodi, jer si tu dobio odgovore.
Stvar je jednostavna - kad uguglaš neki zdravstveni pojam, osim prvih par medicinskih sajtova, google izbacuje upravo - Rodu:zaljubljen:.
Jer žene vole razmjenjivati mišljenja, savjete, brige, snove...
Ali da će se baš muškarci zakačiti na temi Djeca 0-1, 1-3, 3-6, predškolarci itd. Muškarcima koje ja znam su te teme too much. Analizirati svaki udah djeteta, raspravljati iz svih kuteva o dječjim pelenama, kakici ili podrigivanju, što ih čeka ako se dogodi, priče s poroda, dojenje, dohrana, kako skinuti fleke, najbolja marka deterdženta ... ništa od toga nije posebno u fokusu njihovog interesa, OSIM ako s time imaju problem, pa se dođu informirati.
Na jednom drugom forumu postoji muški kutak. A tamo je sve wiiiiiiiiiiii, i opet wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa opet wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D:lol:8-).
Puno golih ženskih guza i cica, puno zeke-peke.
To je za barem 90 % njih pravi fokus njihovog interesa, ili barem fokus razbibrige. Što ne znači da velika većina njih nema obitelj, karijere, i druge "specifične" interese tipa IT, vozila, business, planinarenje itd.
I nipošto ne znači da nisu dobri muževi, očevi, radnici. A još manje da ne drže do higijene.
hahahaha koja debilna tema :lol:
mm nije na ovom forumu, ima svoje neke druge. ali često zna pročitati neke teme, kad ga zainteresiraju. ali on radije čita knjige nego forume (osim onih na kojima je i sam, ali to su baš jako spacijalizirani hobi-forumi di se dijele savjeti o npr. količini ulja u uljanoj boji :lol: )
ali, svjedeno mislim da s mm nešto nije ok. on je studirao na filozofskom. jezik :oops: a muškarac je :oops: a tamo studiraju same žene.
lastane, što da radim? :-(
Ako je normalno da se muški dio populacije na ovom forumu informira o postupcima MPO, trudnoći, bebama, bočicama..., zbilja ne vidim razloga zašto ne bi isto tako mogli sudjelovati o raspravama o parketima ili laminatima, filmovima ili šoping centrima.
Istina je da ćeš o nekim temama prije naći informacije na nekim drugim forumima i mjestima, mislim na forumima koji se kao smatraju više "muškim". Ali ja ne mislim da bi u istom slučaju ženu koja se uključi u raspravu o kupnji boljeg auta, muškarci smatrali muškobanjastom. Zašto bi onda muški dio populacije koji ovdje raspravlja o, recimo, parketu, trebao biti feminiziran?
Pinky :lol:
bome je čak meni, a i ženama sa kojima se družim, ovo gore navedeno previše (da ne kažem čega, fin je forum) a kamo li nekom muškarcu.
i baš sam sretna što mi muž ne visi na forumima sa slikama auta i golih žena i da imam tako dobrog, cool i muževnog (po mojim kriterijima) roda muškog frenda ko što je ljufi.
ljufi ti si legenda.
evo, ja visim na ovom forumu skoro svaki dan, a nemam veze s MPO
a da me vidiš, prije bi me strpala u kategoriju brdsko-planinskih alfa-mužjaka: ne depiliram se, frizura mi je k'o da sam svaki dan na Dinamovoj tekmi ili treningu a ne ovdje, volim ćevape i pivo (i podrignuti poslije toga), pratim auto- i računalne novosti, etc.
ali sam RODITELJ, i zato čitam ovaj forum i pišem na njemu
I ja volim ćevape i pivo više od sushija i martinija, a nekad bome i podrignem, jesam li i ja premuževna za ovaj forum (dragi lastane) ?
Šta ima muškarac biti roditelj?!
To je samo za mame.
Meni je skroz normalno na većini tema, ali ponekad se zanesu pa ih se nađe i na nekim temama koje su baš baš jel'te fiziološki ženske, al onda ih mame lijepo pristojno sprhnu... No meni je to razumljivo, Rode su jedna posebna niša, po nivou razgovora, educiranosti (uglavnom naravno) i administriranja tako da moram priznati da apsolutno razumijem zšto ljudi koji su profesionalno, roditeljski ili hobijima vezani za srodne teme ovdje pišu bez obzira na osinjak i babinjak... Virnula sam ja i druge forume, ali količina ogovaranja, psovanja, pljuvanja... inače ja obožavam njuškalo i rodu :) a za MM bi trebalo izumiti neki forum s brojevima bez riječi
Topic je meni genijalan, od srca sam se nasmijala jer crta malo te klišeje i predrasude koje vjerojatno svi imamo, ali na različite predznake. A mama od formata sigurno nije jedina koja tako misli, ali možda jest u manjini na ovom forumu... Ali, nećemo se valjda odvajat - muški forumi/ženski forumi/forumi za ove ili one slike u odnosu na ž/m spol... Pa u rasprave što radi taj i taj na forumu di su drugi većina i zašto i.... kako toga intrudera zamišljate :).
a meni baš žao što ih nema više...
pa da imaju poseban topic: Samo za tate i one koji se tako osjećaju...
Mm je definitivno po mom ukusu previše alfa,ali brate stalno zapne na nečemu s Rode :-) Ne bih se čudila da se i registririrao :-)
I ja volim pivo, mrzim sushi, volim i vino, mrzim visoke pete,još više umjetne trepavice, sapunice, Cosmo, bigbradere...Pobogu, pa ja sam muškarac u halterima !! :mrgreen:
ja sam onda muškarac u petama, jer od ovoga što si nabrojala, jedino još volim pete :)...
ne volim klasifikacije na bilo koji način, i ako netko tko je muškarac, a pritom i roditelj, piše i pristupa forumu kao što je RODA, zašto ne? meni kao samohranoj majci ovak forum puno pomaže, a zamislite tek samohranog tatu, a takvih u RH ima mnogo? što bi on rekao, i kako bi se snalazio? bio bi zahvalan na ovom forumu i na toplini riječi koje se pišu ponekad...
:klap: za Ljufija i Juroslava
Meni su baš super tate na rodi, da ih je barem više :)
MM je registriran, ali ne piše, sad malo manje i čita. Ali on je taj koji mi je rekao za rodin forum i koji je s posla tražio informacije za mene kada nismo imali internet. A isto je alfa, i to previše..
a mujicu ste zaboravile
Mujicu smo prvog nabrojale.
Mujica je naša sreća naj veća :mrgreen: