Čestitaaaaaaaaaam!:-D:-D
Printable View
Čestitaaaaaaaaaam!:-D:-D
Koristim ovu lijepu vijest da podsjetim na sutrašnje češko druženje u gradu, oko 16 h na dalje, u atriju Arheološkog muzeja, moramo se kucnut za ovu lijepu betu!
pozdrav cure,
evo na samom početku da uputim želje našoj patuljčici na prekrasnom rezultatu :-Dnadam se da ću i ja ubrzo objaviti tako lipe brojke bete,
znači meni je bio transfer u utorak 2 dana poslije punkcije dobili smo 2:love2: četverostanična embrija, i sad nam preostaje mirovanje i čekanje do17.05. kad trebam uraditi betu ,
pohvaljujem još jedanput osoblje PRONATALA Danicu......dr.Maredešića koji mi je radio folikul. i transfer i sve lipo objasnio kako dalje provoditi terapiju,
sve naj naj čekalicama i onima koje se spremaju za prag,:heart:
BRAVOOOOO!!!:-D:-D:-D
Vec sam se zabrinula za praske cekalice....jos jednom cestitke od :heart:
Patuljchica, pratim te svo vrijeme i jako me veseli tvoj uspijeh! Od srca čestitam! :zaljubljen:
Mirnu trudnoću ispunjenu ljubavlju ti želim!
Mravic,ja sam od 22. do 25. 5. u Pragu, pa se mozda trefimo.
Patuljcica cestitam:-D
Čestitke patuljcica,baš se radujem zbog tebe
Patuljchica kako je to sjajno!!!
bravo patuljcice,sve najlepse ti zelim u trudnoci.
patuljchice čestitke :-D:-D:-D
bilo bi lijepo biti s vama na kavi, ali ste malčice daleko, no valjda ćemo se potrefit s nekom u pragu.
medeni dobro došla i što brže pošla. olea ima pravo, dobro da ste se odlučili za prag i nećete morati slušati naše. nas su dvije godine muvali dok nam nije prekipjelo i sad se spremamo za pfc
oknp naspavala sam se bez noćnih mora :oops:
Patuljchica, wow predivna beta! Čestitam od srca :heart:
Patuljčica.....čestitam i želim ti sve najbolje!
Curke jel ovo otvorena nova stranica ja nemam pojma kako se izravno otvara!
Čestitke
Faith 79.....molim te reci mi jesi li sada koristila što za izazivanje menge pošto planiraš uskoro u Prag,kako ti teku pripreme ,što ti je sad u protokolu ?
bravo patuljchice :)
bravo i za dr.H (wow za PGD uspjeh!!!!)
uživajte u trudnoći...
pusa najdražem pdfu od nas i naše male gospođice (što bi rekla teta na uzv) :)
Milivoji :preskaceuze::heart: za gđicu!!!
Bravo patuljcice:-D:-Djako mi je drago da ste uspjeli.
Milivoji cestitke za malu curicu i ja se nadam da nosim jednu malu smizlu:zaljubljen:
Patuljciche čestitam :-D prekrasna beta a vama Milivoj čestitke na curetku :zaljubljen:
Pozdrav svima!
Prvo patuljcice bravo i čestitke!!!!
Eto vratili smo se iz pfc-a,transfer je bio 26.04. i čekamo betu 14.05.Moram pohvaliti sve u klinici osobito dr.L koja je strpljivo odgovarala na sva naša pitanja,objašnjavala nam sve u detalje,stvarno je odlična!!!!
Sad nam preostaje čekanje koje mi moram priznati jako teško pada al bude nekako.Prag je predivan i u ovih osam dana boravka tamo udomačili smo se pa nam jako fali.Eto držite palčeve za veeeliku betu.
patuljchice bravo, super, čestitam :-D:-D:-D
opa i tika08 držim fige, nastavite trend dobrih vijesti, baš je krenilo na ovom forumu :klap:
venera draga, od 2008 sam na trisequensu konstantno, tak da nikaj posebno nemam u protokolu, trebam ga isključiti 20.05., a 24.05. bi mi trebala menstruacija doći ( nadajmo se da bu došla :unsure:) i onda krećem sa estrofenom 2mg x 3 na dan.
tika, osjećam tvoju čistu pozitivu koju si donijela iz Praga....:klap:
i ja cu doci. ali to je vec normalno. na svakoj kavi sam.
oknp naspavala sam se bez noćnih mora :oops:[/QUOTE]
Bravo rominka. Nadam se da ce sada samo lijedpi snovi. Ja sam na bolovanju i uzivam doma.
Ja necu doci na kaficu i popijte koji šljuk za mene!:angel:
Patuljchice, čestitam!!! Divna, predivna vest... :)
Meni je ostalo još malo, vrlo malo čekanja...uzbuđenje raste...javljam...
KIss!!!!
patuljchica-čestitam od srca
ja dolazim na kavicu
milivoji super za curicu
Ajme lijepih li vijesti....čestitaaaaaam :-)
milivoji čestitke i pozdrav curici.
cure da sam bliže došla bi na kavu,ovako popite jednu za mene.
tika navijamo za betu,gdje ste odsjeli u pragu?
tika08 sretnooooooo!
Hvala cure na podršci.
Ja sam vam se osjećala predivno u Pragu.Vrijeme nas je poslužilo pa smo vidjeli puno toga,vozikali se svim mogućim javnim prijevozom.Ma kaj da duljim.juuupi za skrivene kutke,posebno parkove iznad grada.!!!!
Olea77 hotel nije bio baš nešto:MERLIN,tako da ga nebi baš preporučila ali bilo je sve bukirano pa nismo baš imali neki izbor.No nismo puno boravili u njemu osim kad sam morala mirovati.
Eto,hvala svima na podršci da ne nabrajam.svaka od vas puno nam je pomogla!
Pozdrav i veeeelika pusa svim čekalicama nečega!Joooooj tko će dočekati taj 14.05.
tika doći će 14.05. brzo,a onda ćemo svi skupa skakati od sreće :love2:
ovo proljeće je zbirno buđenje i moram prizanti da i nama to daje poleta!