Ja u to ništa ne vjerujem. A voljela bi da se može, odmah bi ga kupila
Printable View
Ja u to ništa ne vjerujem. A voljela bi da se može, odmah bi ga kupila
voljela bi jednom ipak čuti...je dobro je, uspjelo je...
nadam se da će jednom biti i takvih reklama koje neće biti samo "reklame"
Imam 23 godine, svjetle sam puti, tamne kose i tamnih dlaka. Brkove rješavam voskom još od osnovne škole i rijetke su i pahuljasTE. No pojavio mi se problem s plakama na bradi i području ispod nje, traje par godina i situacija je sve gora, i žudim za nekim dobrim rješenjem.
Nekad imam osjećaj da se promoviraju proizvodi bez dobrih rezultata, naravno da bi se od ljudi uzeo novac. Marketing.
Ali nažalost, ljudima koji imaju problem s dlakama je najteže slušat preporuke o nekom aparatu koje su izvrsne, kasnije na nekom trećem portalu pročitat sasvim nešto treće. Ne znaš za što se odlučit, nije to 10 kn pa da mi je svejedno.
Zanima me da li je netko isprobao efektivnu metodu za odstranjivanje dlaka s lica.
marmely ne znam kakva je situacija kod tebe,
ali za one koji nemaju preveliki problem s dlakama na licu,
znači ako su paperjaste i nema ih baš gomila, ovo je super rješenje
http://www.ebay.com/itm/Facial-Hair-...item1c36c37960
koristim već godinu dana, prođem jednom u dva tjedna i super sam zadovoljna.
Što je to, na kojem principu radi?
meni se čini da je to nešto za čupanje
:mrgreen:
saviješ i vozaš :mrgreen:
čupka lagano, ništa strašno.
trina na linku spusti dolje, sve je objašnjeno.
Pa baš izgleda praktično. Ajde, ako netko bude naručivao nešto preko ebaya, nek meni naruči ovo, nemam uvjete za naručiti sama.
podižem
imate li iskustva s nekim od IPL kućnih aparata
Philips Lumea IPL
Braun Silk - expert IPL
Koliko je to trajno?
I koliko je to pogodno/preporučljivo za tinejdžerice?
Ja imam Remington, i super mi sredio dlačice. Najviše i najbolje rezultate imam na pazusima i bikini području. Na nogama sam inače jako dlakava (pcos), ali i to je sredio tako da se po tjedan-dva ne vidi da je nešto izbilo. Jer su i te koje izbiju taaanke i lagane.
Ne znam za koju dob se preporučuje, nisam istraživala
Čula sam da su bljeskovi s vremenom slabiji, jel to istina?
Koliko dugo zdrže takvi aparati?
Imam Rowenta Derma Perfect http://www.dermaperfect.rowenta.com/product-sheet (dobila ga na poklon u Elipsu prije 2 godine kad smo kupovali usisavač - baš na Valentinovo :lol:).
Zadovoljna sam jer mi se smanjila dlakavost (pogotovo na rukama) a na pojednim mjestima više ni nema dlaka (malo sam se uljenila pa jedno godinu dana nisam prosla kriticna mjesta - budem naravno pred more 8-)). Lako se koristi i za dobre rezultate treba pratiti predloženi raspored tretmana prema uputama proizvođača.
Na Rowentinom site-u stoji ovo
Can the machine be used by teenagers?
It is recommended that you wait until puberty to use this type of technology (start of regular periods); after this, those under the age of 18 should be supervised by a parent.
Prije 1,5 mjesec sam kupila Philips Lumeu IPL. Vec vidim promjene. Koristim ga cesce na pojedinim podrucjima nego sto preporucuju, npr. na pazusima jednom tjedno, cim dlacice pocnu rasti. Na nogama sam tek 2 puta, tamo ih ima najmanje, na nekim podrucjima ih vise ni nema, godine epilacije su pokazale svoje.
I mene zanimaju iskustva.
Smije li se koristiti u trudnoci?
Meni u trudnoci sa zenskim djetetom skoro uopce nisu rasle dlake na nogama
Spomen linoleuma na drugim temama me potaknuo ponovo na razmisljanje o kupnji kucnog ipl-a.
Vrijeme je da odbacim dio sebe.
Ima li netko iskustva s Tria 4x laserom? Kazu da je bolji od phillipsa, ali ne znam da li lazu :)
Ne znam za taj, kupila sam Braun i to mi je najbolje potrošeni novac. Odlučila sam se za njega jer je kad sam kupovala imao najviše bljeskova, 300 000.
Tamne dlake, svjetlija put? Nikako da se odlucim na kupnju.
Da. Za svijetle dlake se ne isplati.
Hvala! :)
Ja sam baš čekinjasta. Još se samo moram odlučiti za aparat.
Znam da je to ok kombinacija. Čak da i s čekinja pređem na mekinje mi je ok. :)
Ne znam jedino je li prekasno da sada počnem budući da se ne preporuča blicanje ljeti, a ljeto samo što nije :)
Pun mi je kufer urastanja i čupanja. I dugih hlača.
Nije prekasno. Bar ces ih oslabiti i usporiti. A mozes i ljeti ako jako ne potamnis.
Npr. neka mjesta blicam redovito (pazusi, nadusnica, brada). Na bradi perzistira par dlacica, to sam vrlo brzo rijesila. Nadusnice su druga prica, definitivno sporije, puno sporije rastu, dobrim djelom su istrijebljene, ali dio je ostao i ne da se, jos.
Pazusi, dlake isto rastu sporije, u pocetku sam mislila da su na nekim dijelovima prestale rasti, ali ipak nisu. Izrastu relativno brzo pa sam tu razocarana.
Bikini zonu tek sad redovitije blicam, ali se i tu bojim neuspjeha. Obrijem, poblicam, pocnu rasti skoro pa odmah. Ali, dobro, stvarno nisam bila redovita.
Ruke su me ugodno iznenadile, puno manje dlaka, sporo rastu, tanke su.
Noge sam godinama epilirala elektricnim epilatorom, od prije su prorijedjene, tako da ne znam koliko je ipl zasluzan za manjak dlaka, tu sam ih najmanje i imala.
Eto, do sada sam ocekivala da cu rijesiti nadusnice i pazuhe, a bome puno vise prorijediti i bikini zonu.
Imam lumeu 2 godine. Blicala sam prvo samo potkoljenice, sad tamo vise uopce nemam dlaka. Poblicam jednom u 2 mjeseca kao odrzavanje.
Prije par mjeseci sam krenula na bikini i pazuhe. Na bikiniju je puno bolji rezultat, ali tamo su i bile tamnije. Ja prezadovoljna.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ako netko razmišlja o kupovini, na njemačkom Amazonu je danas Philips Lumea Prestige jako jako povoljna
https://www.amazon.de/gp/product/B07...KR8XB7XF&psc=1
Od zadnjeg blicanja bikini zone dlake sporije rastu!
summer, jesi naručila?
danas je 450 EUR!
jesam, odmah jucer
hvala, hvala, hvala :-*
kad pozelis, imas rucak od mene :mrgreen:
Zar nije kod nas još povoljnije, skoro pa ista je serijska oznaka: https://www.ekupi.hr/Philips-Lumea-P...0-1109946.aspx
Ili je tu caka u nečemu? :-/
a ne, pardon, sad vidim da i ovaj e-kupi ima 2 dodatna nastavka - to je ok cijena
ali ovo na amazonu je svejedno bilo jeftinije
ja sam ovaj linkani kupila u Elipsu prije skoro dvije godine, nema nastavak samo za lice, može noge, prepone i pazuhe, i platila sam ga čini mi se 2.400kn
i super ste me sjetile ovom temom da ga napunim i ponovo upotrijebim,nisam mislim od listopada
Ja imam nastavke, a na kraju blicam sve s onim glavnim :/
ja sam zapravo htjela kupit onaj s jednim dodatnim nastavkom, ali najbolja cijena je bila na njemačkom amazonu i to baš za taj sa svim nastavcima
npt. na talijanskom amazonu je oko 500 EUR, nema nikakvih dealova
na UK amazonu je isto bilo skuplje
ja sam gledala na e-kupi i elipso taj dan za isti model, cijene su bile preko 4000 kn
vec mi je poslan, radujem se pocetku blicanja
radila sam pazuhe u salonu, vidjeli su se rezultati, ja imam bas jake sve dlake, ali 2000 kn za pet tretmana od po dvije minute trajanja :/
Summer, moj je upravo stigao!