Charlie, zao mi je. :(
Mury, zelim ti brz oporavak. (I imam kratko pitanjce - koliko nizak je tvoj nizak AMH?)
Printable View
Charlie, zao mi je. :(
Mury, zelim ti brz oporavak. (I imam kratko pitanjce - koliko nizak je tvoj nizak AMH?)
Mury draga tako mi je žao što si svu tu bol morala da prođeš, ali molim te glavu gore znam da je lako reći glavu gore ali nema nam druge ipak smo mi i suviše jake, jer kad samo jednom sjedneš za računar i pročitaš naše postove i trnovite pute koje smo prešle zaista kažem sama sebi, da ovo sve preživjeti može samo jedna žena, a to je ona,
koja želi da bude majka.
Zato draga moja lijepo se odmori i ne misli o prepuštanju, jer mi se lako ne predajemo nego se borimo do kraja onako sve
zajedno u timu i naravno jednog dana doći će i naš red kada će nas svrstati u onu preljepu listu trudnica... što od sveg srca želim da svaka od nas dočeka i to u skorije vrijeme.:-)
Kaae, AMH mi je bio u 12/10 13,8 pmol/L...cure moje zbog vas ću morati ići dalje, dajete mi snagu i vjetar u leđa, i zato vam opet veliko hvala !!! Iako svi oko mene koji ne kuže ovu želju za majčinstvom kažu da sam luda, da iscrpljujem tijelo nečim bespotrebnim, da ima života i bez djeteta, da si sama navlačim neprilike, danas sutra kojekave bolesti vezane za stimulacije, da us djeca ionako više briga nego radost...i tako vam ja to slušam po cijele dane i milsim se možda su i u pravu... :-(
Uf, ako je to nizak AMH, onda je moj stvarno nepostojec...
Mury draga , normalno je da se osječaš sada tako. Želim ti da se što prije oporaviš fizički i psihički, pa polako u nove pobjede....
Mury šaljem zagrljaj. Daj si malo vremena, pa će se stvari slegnuti i bolje ćeš vidjeti što želite dalje. Godine su na tvojoj strani, a ni tvoj AMH nije loš - moj je jedva postojeći 1 pmol/L pa sam ipak ostvarila trudnoću (prije 2 godine kad se to desilo nije mogao biti znatno viši). Samo hrabro i ne slušaj previše druge jer nitko ne može znati stvari iz vaše perspektive, koliko god dobronamjerni bili.
Mury draga...drži se i nema predaje...znaš da ne možeš sve ovo nositi na svojim leđima Onaj gore sigurno ti to ne bih niti dao...barem ja to tako gledam.
Curke sutra je naš drugi UZV...nadamo se da srce junački kuca...
Svima puno virtualnih pusica šaljemo nas dvoje/dvije :-)
Mury draga želim ti da se što prije oporaviš i da sve te boli ostaviš iza sebe, mlada si još i daj si vremena , nemoj forsirati odluke , jednostavno se posveti malo sebi i TM -pusti da ti vrijeme pokaže pravi put i vjerujem da ćeš dočekati svoju sreću-od sveg srca ti to želim!Pusa!
Charlie:love2:
Mury draga jako mi je žao što si prošla svu tu bol, i tjelesnu i duševnu. Sada je najbolje da proživiš tu tugu, da se ispušeš na bilo koji način tebi odgovara i da si daš malo vremena. Nemoj misliti da ti Bog poručuje da nećeš imati djecu, njegovi su naumi tajnoviti i nitko ne može znati koje je značenje događaja. Tvoja radost i djetešce čeka na tebe, nemoj odustati nikada. Šaljem ti ogroman zagrljaj :love2: i puno vibrica za skori oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga nema druge nego naprijed,ne kaže se uzalud.što te ne ubije ojača te, oprosti na surovosti ali tako je nekako u životu. Da se malo vratim u normalu uzela sam prijinu malu od 10god. (kumće moje) kod sebe na tjedan-dva da si malo skrenem misli sa svega i pomaže, rekla sam mm-u da je to vježba i cirkus nam je doma haha nemogu se dokopat kompjutera od nje i ispitala me sve o bebama i onda je iznijela zaključak da ču bit preblaga mama, srce mi je bilo veliko ko kuća i zato hitam naprijed pa da nekome budem preblaga mama jupiii
Ne javljam se baš često, ali pošto vidim da sam na listi za betu, red je da se javim.
Nisam baš strpljiva osob pa sam jučer 13dpt vadila betu. Bila sam sigurna da će me rezultat obradovati, ali grdno sam se prevalia...samo pišljivih 0,1 UI/L.....:cry:
Vi iskusne cure recite mi da je to negativno i da bi se već vidjelo da je nešto.....no dobro, nadam se na jesen u nove pobjede...
misitic, jako mi je žao, uh što mrzim ovakav početak ljeta :-(
Mury potpuno istu priču kao i ti sam prošla prije točno 3 godine, isto je bio početak 7.mjeseca, isto je bila prirodna trudnoća i isto sam ostala bez lijevog jajovoda, točno znam kako se sad osjećaš i znam da ti nije nimalo lako. Preboli, odtuguj, plači, a vrijeme će napraviti svoje. Jako jako mi je žao, izgleda da je za nas netko odabrao puno teži put ali ne zaboravi da će zbog toga uspjeh biti još puno puno slađi... A sigurna sam da ćemo uspjeti
Mistic:love2: zao mi je
Mistic... žao mi je...
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-*
P.S. znam da ovdje nije mjesto,ali nas je najviše tu;jeste čitali ovo danas: http://www.24sata.hr/news/nova-nagra...ji-bebu-226766
Hvala cure :shykiss:
ostali smo sami...
naš anđelčić,smisao našeg života,napustio nas u 9 tt
o Bože,kako ovo boli,treba negdje pronaći snage za dalje,samo,gdje?
tajna draga, ovo je tako tužna vijest... žao mi je... drži se draga.
Tanja30, jako mi je žao.
Mistic, da, to je negativni test, nema se što razvijati i nema smisla ponavljati betu - stani s terapijom, par dana nakon zadnjeg utrića ćeš prokrvariti. Sve do ispod 5 je negativno, a vitalna trudnoća bi 14 dana nakon trasnfera trebala bit otprilike troznamenkasta beta - znači tipa oko 100 minimalno.
Tajna30, jako mi je žao :-(, neka te čuva tvoj anđeo!
Mistić, jako mi je žao :-(!
Cure, nadam se da ćete naći snage za borbu do vašega/našega cilja!
Šaljem mnoštvo ~~~~~~~~~~~~~~ svima za što got kome treba!
Tajna30, uh kako mi je žao, znam kako je teško obradovati se, živjeti u oblacima, i onda tako pasti :-(....šaljem ti veeeeeeeeeliki zagrljaj. Drži se!
tajna, žao mi je :love2:
Oj Boze:cry: Tajna:love2: Nemam rijeci:-(
Tajna30 :( Jako mi je žao!!!
Tajna sve se prezivi pa i to..I ja sam ostala rano bez bebice,termin poroda bi mi bio evo 13.07.,pa ne osjecam vise neku jaku bol.
Sva snaga je u tebi,vidjet ces da ces je naci jer bebica koja ti je sudjena tek treba doci malo kasnije.Isplaci se i polako ce sve doci na svoje.
Nas nagon za novim pocecima i odrzanjem ce prevladati.Pusa i ne predaj se!:love2:
tajna, jako mi je žao :-(
Tajna30, žao mi je! Nemam riječi utjehe, ali, kako kaže moja draga Sela :*, polako će sve doći na svoje! :love2:
Tajna30 stvarno mi je žao!!
tajna žao mi je...
mistic:love2: (to je bio postupak sa smrznutim stanicama ako sam dobro popratila?)
tajna,jako mi je žao...:love2:
Tajna30, jako mi je žao :love2:
Mistic :-(
Ne znam koliko se prati pdf Građani, htjela sam vas obavijestiti da i u najkonzervativnijim sredinama zdrav razum pobjeđuje pa je u Njemačkoj danas većina u parlamentu dala podršku predimplantacijskoj dijagnostici u slučajevima obiteljskih genetskih bolesti. Otvorila sam novu temu na Građanima.
hvala vam,drage moje,znam da će bol postepeno proći,sada je najteže.svatko misli da se to njemu ne može dogoditi,i ja sam tako mislila,uživala u onim danima,a sad mi se čini kao da je to bio san,i nakon njega,gorko buđenje.plače mi se,boli srce,kako je ovo teško.
uz to,u krevetima do mene u bolnici,bile dvije žene koje su željele ab.,i pričaju one kako ne žele to dijete,kud baš njima,a ja pokraj njih plačem.
meni Bog uzeo ono što sam najviše željela,valjda ima razloga,zatvorio nam je ta vrata,al se iskreno nadam da će nam nova otvoriti...ponovo...
tajna 30, stvarno mi je žao:-(
Tajna...baš mi je žao.... :(
Tajna, zao mi je.