Ako netko ima, a ne treba mu, ja bi ih rado. Znači radi se o naljepnicama za Dormeo.
Printable View
Ako netko ima, a ne treba mu, ja bi ih rado. Znači radi se o naljepnicama za Dormeo.
kolko trebaš, skupim pa ti šaljem?????
ja bi isto jako lijepo molila :)
nadam se cure da bute si napravile kartice da vam treba manje slikica
Imam ih 5. Stvarno rijetko idem tamo, nije mi na ruku, a kako sam planirala za Božić kupiti mm jastuk anatomski, ovo bi bila super prilika. Ako ih skupim 10 nabavit ću negdi tu karticu, ima netko sigurno. Pa eto, koliko budeš mogla, super...
Samo javi kad budeš imala. Hvala!
ja imam dve kartice x10 hoćeš to?
sory imqm ovak 1x10+1x8 kom kome treba, ak hoćeš možem i tebi poslat pa se počastiš i sebe s jastukom, a onda ak kupiš dva proizvoda dobiš još i knjigu priča.
U prosincu ima specijalna ponuda za klince deka ljubimac
ninik hoćeš li onu s 8, ili da čekaš dok skupim još malo, ak ti nije hitno
Imam ih ja puno, oko 35 kom.
Dalm@ ako Lotti ne treba možeš meni poslati?
Meni ne treba, ja ću sa ovih Jeleninih 10, imati točno 15, koliko mi treba. Hvala!
Može oka, javi adresu.
oka to ti bu dosta? kad nekaj kupi šbuš još dobila naljepnica, tak da nekak u krug.
Ninik ja onda skupljam za tebe, kolko ti treba da znam=
Ne znam ja koliko mi treba, trebam kupiti dvije one deke, a na letku ne vidim koliko naljepnica za to ide.
A Merkator nije trgovina u kojoj kupujem svakodnevno već samo ponekad pa zato nemam naljepnice.
Dalmo šaljem podatke.
cure, ja trebam jedan racun, ako tko ima viska.
kupila sam nadmadrac, pa imam jedan, a poslala bih curki da dobije slikovnicu.
zauzvrat nudim jednu popunjenu karticu s 10 naljepnica i razne testere (mustela, loeral, nivea, afrodita...)
imam 10 kom , ninik hoćeš?
ninik tvoje čekaju!!!!!
imam cca 30 komada, treba kome?????????'''
je kupio tko jastuk?
vrijedi li što?
mi smo kupili nadmadrac i super je, a gledamo i te jastuke.
samo, kako nista od ovoga nemaju na dormeo web stranici?
ima u dučanu
jelena imaš pp!
naravno da još uvijek trebam :)
Jastuk je super (kaže mm)!!
Rado bi uzeli i nadmadrac, ali nemaju našu dimenziju (180x200) :cry:, šteta, mislim da se stvarno isplati.
Centar, treba li ti još račun? Nemam pojma gdje sam ga zametnila, ali ako ti treba potražit ću malo detaljnije.
lotta možeš uzet pojedinačne pa slagati skupa
možeš i poprečke složiti, možda bi ti to pasalo.
imam intersparovih naljepnica za wmf tave, ako tko treba
dobili smo racun, pa mi vise ne treba! svejedno, hvala puno : )
( inace moja praznovjerna mama kaze da muz i zena ne smiju spavati na dva madraca : p )
Ok!
Nisam praznovjerna, ali ne volim te prepreke (fobija još iz podstanarskih stanova, a mi mladi, pa vječno stiskanje samo na jednoj strani, jer u sredini žulja rupa.. :lol:). A sad još i cura spava s nama, a uskoro i drugi bebač (:zaljubljen:), tako da mislim da bi nam to smetalo. Ma, ionako smo planirali kupiti nadmadrac, pa će ipak biti jedan veliki.
Da se vratim na temu, sad i ja imam 4 naljepnice, pa ako nekom treba, nek se javi.
a zakaj ?moji su oduvjek spavali na takvim , a i moji deda i baka. Mi isto oduvjek jedino kad nismo bili na rastezaljnom krevetu. U davno vreme nije bilo madraca za veliki krevet ( većeg od 100 širine), moj deda je bil tapetar i gdi bi on to vozil u ono doba pred 40 godina kad je još radio. Inače na sredini spava bebač poprečki, muž većinom odkrmi u dnevnom
imam i ja 10 komada za sad viška
eto i ja nudim, kome treba imam ih 50-60