Čestitam! :-D
Printable View
Čestitam! :-D
Pinky, cestitam tebi, a malim princezicama dobrodoslica na ovaj svijet :-D:-D:-D
Čestitam od srca:zaljubljen::zaljubljen:
Draga nasa pinky cestitke od srca i najveca dobrodoslica malim pinkycama!!!!!!!!!!!!!
draga pinky, od srca čestitam :heart:
curama veeelika dobrodošlica, uživajte sada ... :)
Čestitam! Napokon! Bravooo! :-D:-D:-D
Čestitam od srca
Draga Pinky, od srca čestitam! Curicama želim dobrodošlicu...
:)
Čestitam dvostruko! :heart::heart:
Pynki od srca čestitam!! :-D:-D
Pinky,čestitam!!:-D:-D:-D
Curke,dobrodošle!!:klap::-D
Pinky...čestitamo :-D
Iskrene čestitke sretnim roditeljima, a malim curicama najtoplija dobrodošlica!:-D
Pinky čestitamo vam na rođenju malih princeza od :heart::heart: :-D:-D
:heart::heart:
Pinky, čestitam!
prekrasna vijest:-D
pinky, čestitam :heart:
čestitam na malenim princezama!!!!!!!!
PINKY čestitam od srca tebi i TM-u :-D :-D A malenim curama želim srdačnu dobrodošlicu!!!
Draga Pinky, čestitke od :heart: tebi i tm, a malim ljepoticama veeelika dobrodošlica na ovaj lijep, čupav i dlakav svijet! :*
cestitke od :heart:
uzivajte u svoja dva mirisljava smotuljka :zaljubljen:
Vuuuuuuuhuuuuuuu, Pinkušo!!!!! Prekrasna vijest!!!! :-D:-D:-D
Vama čestitke na ovoj duploj sreći, a ljepoticama veeeelika dobrodošlica!!!! :heart::heart:
Čestitam od srca na novorođenim djevojčicama! I cijeloj sada velikoj obitelji.
Čestitam i čestitam!
Čestitam od srca cijeloj obitelji a curicama želim najtopliju dobrodošlicu! :-D:-D
Čestitam :heart:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Suze radosnice!!!! Puse vam žaljemo!!!
Čestitam Pinky.... :-D
čestitam od srca, draga pinky :heart: :heart:
tako sam sretna zbog tebe :love:
Stigle su nam male košarkašice :-D:sing:. Pinky, čestitam tebi i TM a curama želim veliku dobrodošlicu.
Draga moja pinky od srca čestitam tebi i TM a malim princezama ogromna dobrodošlica neka ih kroz život prati sve najljepše.:-D:-D:-D:-D:-D
Genijalno!!!!:-D
Puse curama:heart:, čestitke mami i tati!
Pinky, iskrene čestitke tebi i TM :-D :-D :-D, a malim ljepoticama želim dobrodošlicu na ovaj svijet!!!!! :-D :-D
Pinky, sretna sam kao da sam ja rodila! Dobila si dvije Račice, sretno ti bilo s njima :mrgreen: Č-E-S-T-I-T-A-M!!!!!
Čestitke!!!
Dobrodošle cure! Čestitam od srca!
Ajmeeee, baš sam rano jutros mislila na tebe pinky, koja telepatija...Čestitam od sveg srca, tebi, TM-u i cijeloj obitelji! :heart: :heart: :heart: :heart:
Cestitke do neba tebi i tm,a djevojcicama velika DOBRODOSLICA!!!
Čestitam od srca.
Čestitamo i ovdje!
predivna vijest! Roditeljima zelim da uzivaju u ovom daru, a curama naljepse zelje za zivot pred njima :)