hvala cure... javit ću se.... danas mi je tako loše,. cijelo jutro glavobolja i povraćanje ...
Printable View
hvala cure... javit ću se.... danas mi je tako loše,. cijelo jutro glavobolja i povraćanje ...
Smiri se i ne brini se! Bit će to sve ok! Mislim na tebe cijeli dan! :love2:
Ivaaaaaaaaaaaaaaa, odmah se javi čim dođeš kući!!!!!!!!!!!
evo me sve je S U P E R !!!!!
Jako mi je drago!
Super! Čitala sam temu od početka, baš mi je drago da je sve ok!
:-D Rekla sam ti da će sve biti OK!!! Baš mi je drago!!! Sada uživaj u trudnoći i nemoj se više brinuti!!! :)
:-D:-D super...sad se opusti i uživaj!
jučer me strašno boljela glava pa nisam mogla tipkat puno..uglavnom bila sam kod dr.Boras, jako ljubazna i simpatična ginekologica, lijepo smo popričale i onda na uzv... bebica je bila malo nestašna pa nije htjela baš sve pokazat, malo smo ju gledale preko vaginalnog, malo preko abdominalnog uzv... uglavnom nuhalni je 1,3mm, mozak se uredno razvija, mjehur isto, protoci kroz ductus venosus uredni.... ma ona kaže da je sve savršeno.... :) Neko je vrijeme beba imala i palac u ustima. spol se još ne vidi... imam nekak feeling da je dečko :) ne znam zašto.
uglavnom svakome bi preporučila polikliniku Harni, ugodan ambijent, klimatizirano, čisto i uredno a osoblje jako jako ljubazno, ići ću opet u 20.tj tamo... kad bi oni izdavali uputnice i recepte sigurno bi vodila tamo trudnoću,ovak mi se neda hodat na 2 mjesta.
meni je još uvijek jako jako zlo, jučer sam cijeli dan povraćala, i u autu dok me muž vozio na pregled i s pregleda, katastrofa....
:-Dza bebicu...neizmjerno mi je drago da je sve ok....a mučnine i povraćanje :-x..dobra vijest je da će i to proći...
Iva super, opusti se i uživaj. Mene isto i dalje drže mučnine premda sam 12+5.
ja sam 12 + 5 danas isto,... hehe mi imamo isti termin!!!!!
iva super, baš sam sretna zbog tebe :-D:-D:-D:-D:-D