romi prvotno napisa
Što više vremena prolazi to sam sretnija sa našom odlukom o promjeni vrtića.
U potpunosti se slažem s romi!frfi uopće nije kuća pripremljena za zdrav boravak djece,iako se tako prikazuje izvana. :evil:
desilo im se čak da su izgubili novce jedne mame koja je platila pasu je optužili da nije ,a onda su ih našli ""na nekoj polici!!toliko o organizaciji.
ravnateljica uopće nije naučena osoba za rad s djecom,eksplozivna je i kad joj se ne razgovara kaže vam na mob."ne ometajte me na dopustu",a Vi nemate onda koga pitati za neke stvari jer tetama je zabranjeno odavati detalje o hrani,broju djece u grupama i dr..nestaju pelene,i roba malo malo..a djete dolazi stalno doma Gladno!!!
cula sam vlastitim ušima kako je dotična teta rekla djeci;idemo djeco.užina je!!ostalo nam je štapića i ribica OD ROĐENDANA!!! :shock: igračaka imaju užasno malo,a didaktičkih one najjeftinije ko iz kineskog i potrgani autići koji stoje u kutu dvorišta kakti IMAMO IH. :/
Moje djete je dobilo tamo i Sunčanicu jer su neke tete neiskusne,a jedan tata im je užasno zamjerio(govorim samo o onome što sam sama vidjela i prošla)kada je uočio da iz jedne flašice svi klinci piju čaj jer je teta ZABORavila :? napisati IMENA!!!što još da Vam kažem dragi roditelji...sad sve znate pa procjenite sami sretno! :heart: :saint: