Pa ak ti je spretnije i draže svaki put vaditi i vraćati protvan, samo naprijed. Ja znam da meni nije.
Printable View
Pa ak ti je spretnije i draže svaki put vaditi i vraćati protvan, samo naprijed. Ja znam da meni nije.
Uvijek izvadim cijelu rošćeru van, jer pri vađenju sadržaja dok je u pećnici, postoji šansa da dotični padne izvan rošćere, a ja mrzim čistiti ono što ne bi trebalo :)
Razni su razlozi raznim odabirima :)
Pa.nije stvar samo vadjenja. Lakse mi je piknuti termometar tako da smo izvucem resetku s mesom van nego sve vaditi van. Narocito kad pecem u gusenoj zdjeli koja je teska.
Jelena ako ne biras za sebe vec skupljas savjete za nekog drugog, ako sam dobro shvatila, onda zasto kategoricki kazes da to njoj ne treba? Pa neka zena sama odluci jesu joj vodilice bitne ili ne. Meni i slil jesu, tebi i Beti nisu. Dakle sve je individualno.
Spajalice a zašto bi ti pirolitiku? Za ljude koji to nisu imali koja je prednost prema ventilatorskoj pećnici?
Pa ventilatorska je i pirolitička. Ona samo dodatno ima pirolizu zbog koje je se ne treba prati, hvala onom tko ju je smislio!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ok to je već opipljivo!!!
hrana je jednakog ukusa ko u ventilatorskoj?
To je ventilatorska koja ima dodatnu opciju pirolize. Pirolizu uključujes kad je pećnica prljava i to bez hrane u njoj, jer bi inače dobila pepeo od iste.
može pitanje kaj je ona žnora u ovoj pečnici https://www.mall.hr/ugradbene-pecnic...ica-bpe552320m
Termometar za upiknut
I to cijelo vrijeme stoji unutra? vidim da ima neki naboj ili što za ušrafit negdje
A kak se to čisti,mora se isto staviti u posudu vodu i onda odmašćuje pećnicu ili je caka u nečem drugom
Ima ko zvučnik rupu za ustekat i ako pečeš meso npr. Upiknes duboko u sredinu j namjestiš temp koju pećnica mora održavati da bi meso (il nešto) imalo tu temperaturu u sredini.
A piroliza je piroliza, nakuri ju na valjda 500C i sve postane pepeo, pometeš, nikakva posuda s vodom.
To je onda cijeli vrijeme upiknuti nutra?
Kolko često to listopada i kolko dugo to traje?
ima li tko https://www.elipso.hr/bijela-tehnika...L-AKZ9-6230IX/ muž se nekaj zapiknuo za nju
čini mi se da nema ventilator, jer to loše sadašnja ima
ok ima ventilator
može li tko reć nekaj dobroga za nju ak ima
Imam ja ovu nekih pola godine.
Meni je ok.
Jelena ova koju si navela ima i vodilice.
odlicna stvar :D
Super sad postupak nagovaranja ide
Jer prvo je on dao predlog a jucer a mozda ne bi. Vidjecemo
Da ne otvaram novu temu... Ima li koja od vas electroluxovu steambake pecnicu?
Trebam novu kupiti pa ovu gledam i trebaju mi isksutva je li ovo sa parom zaista tako funkcionalno kako kazu.
E, super, hvala ti.
Jesi mozda kruh pravila?
Nisam još, prestala sam peći ljetos kad mi je stara pećnica umrla. Planiram za vikend
Ima netko " frišku" preporuku za pećnicu?
Možda je ipak došlo vrijeme promjene pećnice, nekaj na gornjoj plohi ne radi kod plinskog upaljača, od sad razmišljamo ne bi li komplet i gore i dole mijenjali, ima li što dobro,povoljno, preporučljivo !