mislim da je ta bila plavuša kad sam ja rađalaCitiraj:
Vodenjak prvotno napisa
ko od brda odvaljena, al najbolja za dojenje
al kako tek cike masira... bolje od ijedne pumpice :lol: sve izvuče
Printable View
mislim da je ta bila plavuša kad sam ja rađalaCitiraj:
Vodenjak prvotno napisa
ko od brda odvaljena, al najbolja za dojenje
al kako tek cike masira... bolje od ijedne pumpice :lol: sve izvuče
:lol: Izgleda da smo sve zapamtile ise likove iz rodilista ali Rambo je daleko najjaci lik zena je FENOMENALNA iako izgleda zastrasujuce i prva mi je pomisao bila kad sam je vidila... majko moja sta je ovo....
Ja sam odmah iz boksa zavrsila na pomocnom lezaju jer je bila stravicna guzva i na njemu provela dugiiiiiig 6 h , spasila me sestra Ivanka Katic s prve jedinice i ja sam joj zahvalna do neba....
Zenu nikad u zivotu nisam vidila , dosla nam u sobu i ja je zamolila da mi pokusa pronac krevet i necete virovat za 2 h ja sam bila na normalnom krevetu...
kvulas, kad smo već otišle nadugo i naširoko, ti si mi rekla da uglavnom znaš one iz kužine (ako se dobro sjećam)?? Znaš li možda onu žensku što je dijelila spizu (uglavnom popodne) kosa do ramena, svjetlija, nekih 35-40 godina?
misliš na onu krupnih očiju? udana za Hercegovca (rekla nam čistačica) :lol:
E ta ženska, malo "čudno" govori. Tražila mi recept za trogirske rafiole, a MM kad je dolazio po mene zaboravio recept u džepu, pa eto kad sam obećala da to ispoštujem...Citiraj:
Andora prvotno napisa
Na zalost ne ... nemogu se uopce sitit ko je ta zena a nije ni cudo bilo ih je gomilu sorry....
Jel nekome od vas u prijemnoj ambulanti bila teta Tonkica , starija zena s naocalima , kratke crne kose , onako na prvi mot pari uzasno prepotentna ....ali je zlato od zene to vam je bila moja najbolja veza.Ona je doslovno digla cilu bolnicu na noge kad su me od carskog dilile minute , zamjenila doktora Dedica (ja sam ga zvala da je Hitler I TO SASVIM OPRAVDANO)sa Rojom , covik iskopca drip i ja rodila za 4 h
ne znam, meni je bila neka cila :x .. i ona je digla cilu bolnicu na noge, al zato jer sam rekla da je dr. tadin rekao da me se smjesti na njegovu jedinicu :roll:
vodenjak, pa nek ti muž ode oko 13 sati kad je ručak ili oko 16 kad dijele mliko.. dođe do vrata i zamoli neku da joj da. savjetujem da kopiraš recept... mnoge će ga htjet! :lol:
Teta Tonkica, isto super žena, dolazila je u posjetu svaki dan jednoj curi što je ležala samnom u sobi 18.
Andora, poslala bi ja muža da odnese, ali reći će da sam luda. Ležala sam tamo 38 dana i sad bi da se vraća zbog recepta za rafiole :mrgreen: . Otiću ja jedanput, kad budem u Splitu.
38 dana?! :shock:
ja sam 11 dana pa mi se čini vječnost.
Ja sam pred kraj počela pucati po šavovima. Bilo me strah auta, televizije, ljudi u civilu.. Ali ima ovdje forumašica koje su bile puno, puno duže i ja im skidam kapu, recimo rex cca 90 dana, leonisa cca 70 dana i još je u Petrovoj, alisaskvo, jadro itd......Citiraj:
Andora prvotno napisa
svaka ti čast!
"takve" ženske sam upoznala u "holu", sobi di cure održavaju trudnoću. ima ih u sasvim ranom stadiju trudnoće i bit će ondje do kraja.
i baš je humano od doktora šta dozvole i televiziju i domaću hranu i pokoji skriveni posjet :oops:
Ajoj zene moje svaka vam cast tribalo je to izdrzat....ja sam bila u bolnici 4 dana (umjesto tri . zutica)pa sam ispalila i jedva cekala kad cu kroz vrata uh uh uh . A to lezanje me ubilo jer sam morala mirovat 7 misec trudnoce(pocela se otvatat) ja doslovno vise nisam znala kuda bi sa sobom.....
Ajme to je super,.. meni su sestre (u Sinju) bile famozne,.. u sri noći (pošto nije bilo puno poroda i rodilja) bi došle do mene s kolačima i čakulale samnom. Stalno su pitale treba li mi šta... A ja sam bila sama u sobi sa svojim bebačem. :D A ti kolači.. uh najela sam ih se tu večer kad sam rodila ... MM je otišao u 23.30h (rodila sam u 20.35h), onda su došle one da me uče dojit s hrpom kolača i hrane jer sam se iscpila do dna taj dan. :D :DCitiraj:
Andora prvotno napisa
Da nije bilo ovih famoznih sestara kod mene i da nije MM dolazio u rodilište i bio pa skoro po cile dane ja bi ispalila, ali bebač je bio non-stop samnom tako da sam uživala po tom pitanju.Citiraj:
kvulas prvotno napisa
E da to je definitivnio ogromna prednost Sinja ... iako moram priznat da ni firule po pitanju beba ne stoje lose , naime bebe vidis kroz staklo ali vise manje non. stop su s tobom ... :lol: ka ono ti pitas bebu jer place pa ti je onda ostave po 3-4 h a nekad i duze :D :D
Lijepa priča!Baš me jako podsjeća na moju...isto-nema trudova,jedino što sam se ja i usput otvarala....
Ali definitivno super priča!!!!!
:D
Možda ipak odem rodit opet tamo...ali vjeruj..nije svima tako, tata box je fantazija prema onima tamo. A nama je samo jedna babica nosila djecu na podoj kad smo htjeli, druge su šopale bocom, cura pored mene puče od mlika a ona pola m od nje gura ditetu bocu. Ja sam slučajno bila budna, i da nisam je probudila, pucala bi jadna do jutra.eto bar sam nekome pomogla da doji, ako nisam uspjela sama...Drago mi je što je tebi to bilo lijepo iskustvo, ja tu bolnicu nikad neću doživit tako...pusa :*