-
slušamo, slušamo.... brrr
-
aj odtipkajte koji baljezg biser- za nas koji ne možemo slušati
-
Evo Vrčić, koliko god brani hrvatske rezultate nakon donošenja zakona, sad je rekao da je struka pitana tek nakon donošenja zakona!!!
Dragi Milinoviću, a koju se Vi onda struku pitali i kontaktirali i savjetovali pri donošenju zakona!?
-
super je usporedba donosenja ovog zakona s 91.-om :lol:
-
Evo i Vrčić kaže da se o toj zakonskoj promjeni govori još od lipnja 2010. A Milinović tvrdi da mu je to tek došlo na stol 03/2011, a od ožujka do sada su stručnjaci u Ministarstvu su vijećali o tome kako se te promjene mogu uopće realizirati.
-
prof. V. iz Petrove-otprilike ovakoa-kad se donio novi zakon nismo bili spremni, ali hrvatski liječnici su vrlo sposobni, brzo se prilagođavamo a to smo dokazali i 1991. godine.
eto, ja zaključujem-novi zakon je kao domovinski rat. prava ljudska katastrofa.
-
"Nemojte stvarati prekobrojne embrije kad ti embriji nemaju šanse za život"
"Cilj je sa što manje embrija roditi zdravo dijete"
Vrčić
-
"Dok sam radio u NJemačkoj, kritizirao sam tamošnji zakon, danas bi bio sretan da imamo kopije njamačkog zakona."
Kniewald
-
dr K., embriolog-1991. god kritizirao sam njemački zakon kao rigorozan, danas bi bio sretan da hrvatska ima takav zakon
-
hvala, cure, na prijenosu za nas koji ne možemo slušati
-
-
BHany, da samo znaš kako se kontroliram i suzdržavam da ti ne zadam dodatnog posla brisanja postova. :(
-
hvala od srca:-)
....ali možeš li reći što govore:cekam:
-
Mojca draga, pa onaj ministar čita tvoj post i tvrdi da je to pismo koje je primio. koja sramotna manipulacija.
-
-
Ja i dalje nisam sretna što se Mojcin post okrenuo na pogrešan način, a još je gore što se i dalje s njim manipulira....ajte pišite šta pričaju
-
Ako je opet, ja sretna! Znači da ga jako žulja! :)
-
skrsilo mi nesto racunalo, ostala sam bez svrsetka
kako mogu vratiti pola sata unatrag, ono sto streaming nudi? meni ne da
-
-
Ja za ovo više zaista nemam snage. neću ni poslušat - iz vaših isječaka vidim koliko je sati. Ministre po tridesettisućiti put: govorite neistine - dajte se bar sinkronizirajte sami sa sobom i sa svojim kolegama u lažima - ovako vas je zaista smiješno slušati!
-
I meni je upalo u oči: dr. Vrčić: "Struka je upitana tek nakon donošenja zakona." A onda sav ponosan kaže kako je zakon dao dobre rezultate - pa zašto je onda struka uopće imala prijedloge promjena?! Sve se vrti u krug, svi skaču jedni drugima u usta, sve se izvrće...kao da su grupno pohađali neki tečaj iskrivljavanja činjenica u svoju korist...
-
Mene zapravo najviše boli što svi oni lječnici i embriolozi koji su "na našoj strani" šute.
Osim Kniewalda, (njemu svaka čast) nikog drugog nema za čuti... vrte se Šimunić i Vrčić na jednoj strani, te Vlaisavljević i Kniewald na drugoj... a imamo 14 MPO centra... di su svi ostali? Šute. :(
-
Nisam slušala (nisam mogla), u jednu mi je ruku i drago jer sam ionako pod stresom već par dana. Ali iz vaših postova se da zaključiti izrečeno! Ajme, gdje mi živimo??? Kako se oni ujutro mogu pogledati u ogledalo s toliko laži koje su dan ranije izrekli??? O Bože...
-
Mojca, ovi ostali očito šute i rade i misle po svom. Neznam, ali za ovo nam zaista treba psihić pred postupak. Sad će na moj post ministar reći "Eto, rek'o sam vam da je to dobro!"