E tako i ja. Doduše, nisam ni prošle, isto su bili skupi. :| Prije su godinama imali one velike Disney slikovnice po 20 kn, sad nemaju ništa takvo ispod 50. :|
Printable View
Mi smo kupili 6 svezaka Uzasi povijesti za 65 kn (imali smo kupon iz Miki Mausa). No, vecina knjiga je bila simbolicno snizena.
da li je netko vidio kakav je popust na vbz standu?
zanima me sloboda od franzena, u knjizari je 150kn.
a algoritam?
sve si mislim preskociti interliber ove godine i ovih par knjiga kupiti u slobodnoj prodaji, uvijek tamo spiskam novaca da me poslije boli glava :(
ja sam samo prošvrljala po štandovima (išla sam jučer na interliber samo zbog Medveščakovih igrača :mrgreen: :zaljubljen: )
i mogu reći da su sniženja ok.... (bar ono što je mene zanimalo)
jedino mi se čini da se ove godine neću nešto nakupovati slikovnica (ima veliki izbor,al čini mi se da smo većinu ili prerasili ili već imamo doma)
izašla je nova slikovnica- "avanture maloga juju"
Imamo neki školski rječnik koji dečki koriste i više velikih rječnika H-NJ i obrnuto (neki prastari, neki malo manje stari, jedan noviji - ovaj: http://www.mozaik-knjiga.hr/knjige/s...emacki-rjecnik
Ne bih kupovala samo gramatiku, bez rječnika, za osnovnu školu to ne treba. Namjeravam na Interliberu djeci kupiti ovo (ne znam da li je najbolje, ali mi se čini primjerenim i zgodno uparenim s udžbenicima). Zgodno je za u torbu, a njima ionako trebaju samo osnove da se podsjete, jer je sve drugo u udžbenicima: http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page.asp?item=040321&act=more
da li je netko slučajno uočio popuste na enciklopedije životinja?šefica je to poželila za Božić, ona cilja na mozaikknjigu
http://www.mozaikknjiga.hr/ng-djecja...PR/118430,7140
ali bilo koja s dobrim popustom bi zadovoljila želju...Zg mi nije u planu za vikend, ali ako ima takvih knjiga na štandovima imala bi koga zadužiti da nam obavi kupovinu.
za ljubitelje j. franzena, sloboda je snizena sa 150 na 100kn.
projurila sam sve standove u samo sat vremena pa nisam stigla detaljnije pogledati, isla sam ciljano po 2-3 naslova.
uglavnom na planetopiji je budizam za majke snizen na 20kn i pricosvijet na 100kn.
vidjela sam dosta slikovnica od 8-20kn, bojanke po 5kn, ali se vise ne sjecam izdavaca, uglavnom u paviljonu br.5
ja bila jučer s 300 kuna i potrošila 600. Uništila me mogućnost plaćanja karticom. Ali bar sam nakupovala hrpetinu knjiga za Mo i za poklone.
Kupila svašta nešto iz biblioteke Stribor po 19 kn. Mali princ s mekim koricama je bio 10.
Ilustirrani klasici i klasici za djecu (stripovi) su po 5 kuna ili 5 komada za 20 kn - pa onda na sve to ide 3+1
Profil ima super krpene knjige po 20 kn
U Mozaiku sam uzela Antuntuna, Grgu Čvarka, Šumu striborovu i još neke jeftinije
Nisam kupila jer je Mo premala i odmah bi to uništila, ali predivne, predivne su
Mali princ 3D u Profilu za 150 kn, čini mi se i Pinocchio u Planetopiji za 130, mislim. Ali divne su. Kad šefica malo naraste.
Ima li kakvih snizenja Nasa djeca? Lani su imali super slikovnica po 10 kn.
Buuu, i ja bi na Interliber!
i ja sam prošle godine tamo svašta nakupovala po 10 kn, a sad nisam cijene gledala jer su mi se sve knjige činile bebaste (ono sa zvečkama i sl)
Zaboravih napisati, super mi je i serija "Što sve Ana zna", a Mo ima novu omiljnu knjigu (nosila ju je danas u vrtić, kao za spavanje) Kako je Pahuljica nadmudrila vuka
Je li netko vidio koja je cijena Čarobnih svjetiljki i Buda priča za laku noć na štandu od Planetopije?
vani, u onim šatorima ima dosta sniženih knjiga, a vidjela sam na više mjesta prilično snižene enciklopedije, i o životinjama i o svemu otalome, ali nisam baš zagledala jer nisam imala vremena.
kupila sam samo užase povijesti za T na egmontu i bvožićni poklon za mm.
e da, i za sv. Nikolu za T sam kupila blago olimpi9jskih igara sniženo na 49 kn sa 400.
J je ove godine izvisio, ali njegove želje su bile za knjige koje su malo ili nimalo snoižene, pa ću to u miru, a ne u gužvi.
Čarobne svjetiljke i buda za laku noc su mislim 120 kn (nije bas neko snizenje), a Andjeli za laku noc (nova knjiga u istoj seriji) 130 kn (sve sa 155 kn)
Na Profilovom štandu iz bibliteke Tintilinić ima super slikovnica (autorica Jadranka Žderić): Rezanka, Čitanka, Brojanka, Bojanka i Crtanka, svaka po 5 kn! (samo je crtanka 7 kn) Odlične su mi! Na istom štanku imaju i jako dobre krpene knjige, par vrsta, od 15 do 25 kn.
Na Forumovom štandu su slikovnice Mačak Musti po 10 kn. Na štandu Naše djece isto ima povoljnih slikovnica. Za veće školarce, odlična knjiga "Elementi" na štandu Školske knjige. Pisalo je da je snižena sa 159 na 130 kn, a na kasi je izbacilo 111 kn, pa smo i platili 111. :-)
Evo, da se i ja javim post festum. Bila sam u subotu poslijepodne (čitaj: u najvećoj gužvi), tako da nisam imala previše strpljenja za razgledavanje i naguravanje. Kupila sam dvije knjige za odrasle, nešto više za djecu, uglavnom za poklone, i to je to.
Možda je to samo moj dojam i nema veze s realnošću, no čini mi se da su prošlih godina bila mnogo veća sniženja.
Ja sam ove godine baš dosta kupila - Franzenovu Slobodu (sniženo sa 150 na 100 kuna), Amos Oz Priča o ljubavi i tmini (250 sniženo na 150), kupili smo onu knjigu N. Turkalja sa sadržajima opera (sa skoro 300 kn sniženo na 115). Za dijete sam kupila pet knjiga iz biblioteke Stribor, sve za 80 kuna, i to sam našla vrlo zgodne naslove. Kupili smo još neke matematičke vježbenice, a Profil je izdao jednu zgodnu knjižicu sa matematičkim "problemčićima" - zove se Ispeci, pa mi reci.