Mnogo je suza danas ...sve mi placemo svaki dan no neki su dani teži od ostalih ...za sve naše anđele <3
Printable View
Mnogo je suza danas ...sve mi placemo svaki dan no neki su dani teži od ostalih ...za sve naše anđele <3
:heart:
:heart:
Dvije godine..... Na danasnji dan.....
Suze ne prestaju... vole te mama i tata ljubavi nasa ♡
2007 :heart:
2014 :heart:
Još jedan 15.10., Dan sjećanja na naše malene.
Iako znam da je malo dana u kojima se ne sjetimo. Ma koliko vremena proteklo.
I ima nešto savršeno posebno u toj ljubavi koju osjećam prema tebi kćeri moja. To je zaista najčistija ljubav koja postoji. Ta ljubav prema tebi anđele. To je vječna i čista ljubav. Nadilazi sve druge ljubavi. Ljubav prema djetetu anđelu. Nitko se ne voli toliko. Jer ti si biće koje me nikada nećeš napustiti, razljutiti, uvrijediti. Ti si savršenstvo u svakom pogledu. Ti si netko zbog kojega se ne bojim smrti, a ni ovog gorko-slatkog života kojem je smrt zadnja postaja. I nije me sram suza koje ponekad čak i na javnom mjestu pobjegnu iz oka. One najčešće teku ili zbog tuge ili zbog velike ljubavi. Moje teku iz oba razloga. No nikada me ne razdiru. Samo mi pomažu da dostojanstveno dođem do trenutka kada me opet oblije sva moja životna snaga i poriv da napravim korak dalje. Hvala ti i za to. Više ne gledam u zatvorena vrata. Nadvladala sam osjećaj da ja živim život. Život živi mene. I zemaljski i nebeski. I iskreno žalim roditelje koji nemaju snage cijelom svijetu reći da si i ti njihovo dijete. Razumijem i suosjećam, no žalim ih. Koliko tek njima treba snage da svu tu lavu tuge, očaja, bijesa i straha, izvaljaju kroz svoje tijelo i dušu. No ti postojiš. Vikni im da postojiš. Daj im snage da to prenesu svima. Moje dijete nije među nama, no moje dijete postoji. Nije izmišljeni, imaginarni lik. Njegujte i u drugima osjećaj da je vaše dijete bitno. Ne zatomljujte vašu tugu. Dijelite svoje sretne trenutke kao razbacane konfete na bučnoj svadbi. Podijelite i svoju tugu. Oslobađajuća je. Ne razdire. Liječi.
Zato pričajmo o našoj djeci. Ona postoje. Samo mi više nismo sa njima. I ne trebate gledati u nebo i tražiti ih. Oni su tu sa nama.
❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
:heart: :heart:
:heart::heart:
:heart::angel::cry: za sve naše anđele