Pozdrav, molim te za odgovor :)(
Citiraj:
Bodulica prvotno napisa
Evo, nažalost podižem temu.
Kako sam pisala u ranijim postovima, napadi kamenaca mi nisu bili ni toliko česti, ni toliko bolni da nešto konkretno poduzmem. Međutim, nakon zadnja 2 napada u samo mjesec dana i radi jučerašnje dvije posjete hitnoj te provedene noći na internoj jer su sumljali na pankreatitis, te nakon prestrašnih bolova koje ni injekcije spasmexa u kombinaciji s voltarenom forte nisu mogle zaustaviti shvaćam da je vrijeme za pokret.
Slijedi mi konzultacija s abdominalnim kirurgom u svezi zakazivanja operacije, ali mi je jučer liječnica na hitnoj stavila bubu u uho s nekim zahvatom koji se radi bez anestezije i navodno se kamenje vadi kroz usta.
Obzirom da nisam bila sva svoja u trenutku dok mi je ona to govorila moguće je da sam što krivo shvatila, a i na googlu ne pronalazim ništa o tome, ipak bih molila one koji možda nešto znaju o tom zahvatu da me prosvijetle.:-)
Ukoliko je navedeno ipak bila moja halucinacija premda brijem da sam je sasvim dobro čula na kraju ipak idem pod nož ili štogod već i nadam se da ću preživjeti.:mrgreen:
Pozdrav, ušla sam danas na forum slučajno tragajući bilo za čim, s vezi žuči, i vidjela sam vas post, ako smijem biti slobodna da vas pitam, pomogne li kod napada spazmax, ja sam dobila tablete,ali nisu mi pomogle, u zadnje vrijeme pijem mg sulfat ili gorku sol,ali ne po dr,clark je je rizično zbog zucnih vodova,i kod akutni bolesti i hronični.ali je metoda dobra kad je covijek koliko toliko zdrav..neznam..ja se ne usudim jos,pomagao mi je i mg klorid,razni čajevi,,jedino sto mi je bas pomoglo je sirup od maka,ali nem to uvijek uzimati.ima li ista jos da moze pomoći ili zbilja OP jedino moguće..imam 28godina,i gastritis vjerujem od žuči,,žučna vrećica mi je popunjena..na dijeti sam 29 dan...ali ipak bolovi dodju sami..ili ako sam pod stresom..tad narocitio..moja dada je ima op al joj je ostavio dio zučne vrecice i formirao joj novu zuc,,i dan danas je dobro..hvala unaprijed pozdrav svima ako tko zna moj meil je sarabehic14@gmail.com