-
Ja imam i oriđiđi Spacebag iz Topšopa već 6 godina i funkcioniraju super, a imam i iz Konzuma ( zovu se poetično Vacuum bag- 2kom Large 30 kuna, 2kom midium 20 ili 25 kuna???) i po trajnosti i vakumiranosti su mi iste.
Te u konzumu su kupljene lani i upravo sam jučer otvarala i vadila njihovu ljetnu robu, kak sam ih zatvorila tak su i ostale.
Vidjela sam neki dan da ih imaju u ponudi i zapamtila i cijene, sve si mislim da ću uzeti još koju (u njih utrpam i preraslu robicu koju čuvamo za seku i ono kaj pofotkam i ide u prodaju, deke i poplune, ručnike koje mi je mama kupila "za miraz":-D i nisu u upotrebi još...).
A plastik miris se zlufta za sat vremena kad se roba izvadi.
I ja nisam nikad vadila i preslagivala robu nakon 6 mjeseci...
-
Ja sam u potrazi za nekim jeftinim. Ništa spektakularno, da jastuke viška i polune preko ljeta spremim.
Pitala u jysku, no nemaju. A sigurna sam da sam negdi prije vidjela i to za manje od 50kn.
Jel ima toga u trgovinama tipa ofertisima?
-
Kosjenka, vidi gore moj post- Konzum 2 kom velikih 30 kuna, ima i onih za vješanje u ormar i midium...
-
E super zmajice, znači konzum.
-
Stoje tamo di su vješalice, kvačice i slična menažerija.
-
NAdam se da ce ih biti i u mom konzumu.
Ne smeta mi zguzvanost za polpun, a robu ionako operem nakon sto odstoji dok ceka sezonu.
-
Mislim da ih je MM kupio u Metrou. Dobre su.
-
za metro sam i ja cula, ali nisam cula kritike. tnx.
-
Metro mi je predaleko. Moram izabrati izmedju konzuma, getroa, lidla ili nesto sto se moze naruciti onlajn.
-
ja imam neke iz bauhausa. 2 kom (90x50cm) 70kn
i sasvim su ok, služe već nekoliko godina
-
negdje sam čitala da ove iz offertisime smrde.
ja te vreće obožavam, imam one prve iz top shopa i te su koma, ali ove zadnje generacije sa 2 zatvarača su ok. trebam ih još, ali su mi skupe, pa ću probat iz konzuma, ako kažete da su ok.
-
ima neki set na akciji u mercatoru 3 kom na sniženju oko 90 kn
-
gledala sam u superkonzumu i nemaju. Oni su mi bila zadnja nada... Ima li ih u lidla?
I sto msilite sto je bolje, preseliti se pa pakirati u space bag, ili da odmah spakujem u space bag pa se selim?
-
ja sam kupila u emmezeti, misliom da je 20 kn bio komad. Namirisane su lavandom, zasada sam zadovoljna.
ja bi spakirala u space bag pa selila.
-
Meni one iz Mercatora propuštaju. Fino sve upakiram i izvučem zrak usisavačem i za pola sata se napuše zrak. bezveze
-
Moja frendica kupila u kineskom dućanu vreće koje su se višekratno koristile i nikad nisu pustile zrak. Roba se nije jako zgužvala i nije smrdjela. Čuda su moguća